- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.262
- 598
- 33
Teom benim de takıö da 2 üçlü bir tekli vardı çekyatlı 150 ye yıkadı yemek masası sandalyelerini de ücretsiz. Ama İstanbul alternatif i bol olan bir yer olduğundan uyguna yıkıyorlar. Rekabetten dolayı.kaça yıkadılar canım. Bana 180 dediler takım başı
bakalım benim ne olacak. oturma odası, misafir odası, yemek odası sandalyeleri, mutfak masa sandalyeleri, bir tane de tek kanepeTeom benim de takıö da 2 üçlü bir tekli vardı çekyatlı 150 ye yıkadı yemek masası sandalyelerini de ücretsiz. Ama İstanbul alternatif i bol olan bir yer olduğundan uyguna yıkıyorlar. Rekabetten dolayı.
Yeni mobilya al sen battınbakalım benim ne olacak. oturma odası, misafir odası, yemek odası sandalyeleri, mutfak masa sandalyeleri, bir tane de tek kanepebeni de yıkasınlar hayrına
kuzu temiz kullanmışım, hiç yıpranmamış, eşimde tutumlu biri, bunu duyarsa dizleri kırılırYeni mobilya al sen battın
Teo İnegöl mobilya şubesi sizin evde sanırım bu ne labakalım benim ne olacak. oturma odası, misafir odası, yemek odası sandalyeleri, mutfak masa sandalyeleri, bir tane de tek kanepebeni de yıkasınlar hayrına
kuzu temiz kullanmışım, hiç yıpranmamış, eşimde tutumlu biri, bunu duyarsa dizleri kırılır
Kadının bizim salonlar kadar balkonu var bir de oraya alacak mobilyaTeo İnegöl mobilya şubesi sizin evde sanırım bu ne lasenin de max 300 tutar
Yeminle totom kadar balkonum var geniş bulsam bende alırdımKadının bizim salonlar kadar balkonu var bir de oraya alacak mobilya
Aynen canım benimki de annemin toto çapı kadarYeminle totom kadar balkonum var geniş bulsam bende alırdım
Benimkide teyzeninkindenAynen canım benimki de annemin toto çapı kadar
Bi bilsem tek bonusta benim o zaman daha da az kişi var niye kendimi kodlamışsamsormadim utanmisimdir kesin
20 niye
yat kız film ac al çayınıŞöyle evi mis gibi kokutayım temizlik yapayım dedim iş bu ya elektrikler gitti kısmet
Elektirik yok ne filimiyat kız film ac al çayınıkısmet ☻
Çamaşır suyunu denedimÇamaşır suyu dök oraya birde gidere kapak ört.
Sağol canımGiderin kapağını aç içine poşet tıka ben banyo giderine öyle yapıyorum koku gelmiyor.
hay Allah yine zekam fiskirdiElektirik yok ne filimişarjımda 30
Girme kanıma girmeeeeeNego Kaptanım 5 Ekim'de Bim'e oda kokuları gelecekmiş denemeliyiz
Ben o spreyi bulamadım bizim 101 de yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?