- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.262
- 598
- 33
psikolojik,vitamin eksikligi bircok sey sebep olur. bu sebeple gitmistim kansizlik oldugunu söyledi sebep olarak.Kızlar tansiyon normal ama böyle kalp arada kuş gibi pır pır ediyor bu neden olur ki ?
Yok lorik onlarla alakalı değilmiş baktırdım hepsine. Ben geçen yıl covid başlamadan bi hastalandım aymı covid gibi ama başka enfeksiyon dediler o zamandan beri öyle.psikolojik,vitamin eksikligi bircok sey sebep olur. bu sebeple gitmistim kansizlik oldugunu söyledi sebep olarak.
Kızlar tansiyon normal ama böyle kalp arada kuş gibi pır pır ediyor bu neden olur ki ?
Son cümle neydi domdom korktum yawDemir eksikliği, tiroid sorunları, b12 eksikliği, kalpte ritim bozuklukları çarpıntı yapabiliyor benim bildiklerim.
Birde panik atak var anksiyete bozukluğu.
Bazende çarpıntı olmadığı halde var gibi hissetmek falan psikolojik tabi.
Ha birde iyi saatte olsunlar var
Çaycıyı nasıl parlattın ?bütün evi topladım süpürdüm
banyoyu yıkadım lavaboları ovdum
havluları değiştirdim
klozet takımını yıkadım
çaycıyı parlattım
ders çalıştım
Son cümle neydi domdom korktum yaw
Eğer Demir ve b12 diyorsan ikisi de eksik bende onlardan oluyor demek ha
Tamam tamam sus artıkYani olanlarda hep oluyor o sorun
Tamam tamam sus artık
Bonus düzcü bonus gıcık bonusEksiklikler için diyorum ben
Bonus düzcü bonus gıcık bonus
Hayirli sabahlar hayırlı cumalar muhterem. Afedersin ayak yolu için kalktım uykum kaçtı geri yattım yine kalktım böyle bölük pörçük bu saate vardıkHeyirli sabahlar günaydınlar bu saatte neye kalktın acaba
Keşke şuan bir tost bi de yanına bir tabak patates kızartması olaydı yerdim bi güzel
6 olmasını bekliyorum başlarım yapmaya 6.30 da otururum sofrayaGeri zıbar bu saatte kokutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?