- 12 Haziran 2019
- 19.829
- 122.341
- 598
- 37
Bugün sadece yapmak istediğim bu ama olmuyor sorumluluklarım altında eziliyorum artık
BülürümGubban olurum nasıl biliyor
Bonus heee bir de sirke mi sıkıcan burnuna çok pis yakıyor o ya feleğim şaştı benşm yaptığım da. Ama burun akıntısını temizliyor.
Ben sirke den korkuyorum ılık suyla karbonat tuz u karıştırıp onu da yapıyorum.
Diğer burundan çıkmıyor çünkü tıkalı yapa yapa açılır.
İlk yapmaya başladığın zaman daha çok tıkıyor gibi oluyor ama açılıyor sonra. Şey bir de kafanla böyle öne eğik kulağına kaçırma ben kaçırdım da acayip ağrı yapıyorYa burda okuyunca bi daha kalktım denedim ben salak gibi sıkıp bırakıyomuşum akana kadar sıktım baya aktı. Sirkede damlatırım biraz. Dün daha iyi gibiydim ne diyim
Yanında kurabiye olmayan süte süt mü derim ben
Olmamı ya hemde kocaman yapmışım akşamdanYanında kurabiye olmayan süte süt mü derim ben
Ulan musluk yaİlk yapmaya başladığın zaman daha çok tıkıyor gibi oluyor ama açılıyor sonra. Şey bir de kafanla böyle öne eğik kulağına kaçırma ben kaçırdım da acayip ağrı yapıyor
Hemşehrim Adana nın neresindesiniz? Sakıncası yoksa tabiBen adanadayim.
Yazları istanbula teyzeme geliyorum osmangazide oturuyorlar.
Siz neredesiniz?
Üff ne diyosunOlmamı ya hemde kocaman yapmışım akşamdan
Sağol negocumGeçmiş olsun
O nasıl oldu?Evi toparladım. Bir makine çamaşır yıkayıp astım. Kardeşimin yanındayım
Daha iyi hâlâ yürüteçle yürüyor ama artık kendi kalkıp oturabiliyorO nasıl oldu?
Burunun kulakla bağlantısı varmış düz durunca kaçıyormış kulağa eğik durmak lazımmışUlan musluk yakafanı çevirdin mi naptın nasıl kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?