- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar. Grip olanlar kervanına biz de katıldık eksik kalmayalım dedik. Dünden beri oğlumda burun akıntısı vardı sabah doktora yazdım görelim dedi. Öğleden sonraya randevu bulduk götürdük. Bugün bir şey yapmadım o yüzden sadece öğlen uyurken evi topladım biraz da ütü yaptım
Nere eğileyim ki hangi delikten sıkıyosam diğer deliğe paralel heraldeBurunun kulakla bağlantısı varmış düz durunca kaçıyormış kulağa eğik durmak lazımmış
Daha iyi hâlâ yürüteçle yürüyor ama artık kendi kalkıp oturabiliyor
Ruku edermiş gibi ama etmiyormuş gibi lavoba yaNere eğileyim ki hangi delikten sıkıyosam diğer deliğe paralel heralde
Tövbeeee nasıl bi tarif yapmışım. Allahım sen affet. Şimdi farkettimRuku edermiş gibi ama etmiyormuş gibi lavoba ya
Geçmiş olsun
Sağolun canlarAllah kolaylık versin. Geçmiş olsun sana da
Geçmiş olsunMiğrenim tutu her mevsim geçişinde aynısı
İlerlese acile gideyim bu sefer
Bonusum yaa
Bonus iş yapmıyo diyolarmış
Yaktığını niye söyledin hacıBonus heee bir de sirke mi sıkıcan burnuna çok pis yakıyor o ya feleğim şaştı benşm yaptığım da. Ama burun akıntısını temizliyor.
Ben sirke den korkuyorum ılık suyla karbonat tuz u karıştırıp onu da yapıyorum.
Diğer burundan çıkmıyor çünkü tıkalı yapa yapa açılır.
Geçmiş olsun canım çekme hiç git direktMiğrenim tutu her mevsim geçişinde aynısı
İlerlese acile gideyim bu sefer
Test yaptırdın mı?Günaydın kızlar.
Anca kendime gelebildim ben. Belim ayrılıyor sanki hala ama kırgınlık geçti en azından.
Sabah nevresimleri çıkardım, yıkadım astım,
Kahvaltı hazırladım hem oğluma hem bize,
Şimdi renklileri attım,
Duşakabini yıkadım,
Banyoyu yıkadım.
Şimdi toplanmaya devam edeceğiz salon konsollarini kolileyecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?