- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.262
- 598
- 33
sagol canim. yok yapamadim bi corba sadecegeçmiş olsun loram. yemek falan yapabiliyo musun
sagol canim. yok yapamadim bi corba sadece
yoktu evde aldiriyim canım.Allah şifa versin bol bol turp ye bence. biraz gaz yapiyo ama iyi geliyo loram. limonu sık tuzu serp ye çorbanın yanında
yoktu evde aldiriyim canım.
uyudum ya arada firsat bildiler ödevler kaldidaha iyi misin peki, bebeler duruyo mu
uyudum ya arada firsat bildiler ödevler kaldibi ilac daha aldim asiri terletti uyutmadilar bi.kendime geldim biraz. midem ve karnim cok kötü agrilar azaldi
kızlar toz deterjan koyu renklilerde leke veya beyazlatma yapiyor mu?
incileri dökülür prens hazretlerininaman onu da babaları yaptırsın ya. bulantı mi var ağrı mi loram.
evet bazen yapiyo ben kısa programda iki kez yıkıyorum. ilkinde deterjanla ikinci de bos:)
incileri dökülür prens hazretlerinin
ya sıvı kullaniyodum ama cocuklarin forma falan fazla oldu yetismiyor haftada 1 deterjan almaya basladim
az dökemiyorum yav sanki temiz olmayacakmış gibi geliyor.ben üç dort senedir falan kullanmıyorum sıvı deterjan. o da leke bırakıyodu. makineden de olabilir yani.
boronun tozunu kullanıyorum artık. bide lekeli çamaşır değilse normalde kullanılması gereken miktarın yarısı kadar bazen daha da az koyuyorum. ne kadar az kimyasal o kadar iyi.
tamam incilerini de alsın yanına çocuklarını da. yaptırsın ödevleri. sana bisey olsa okumayacak mi bu çocuklar. insanı deli ediyorlar ya.
az dökemiyorum yav sanki temiz olmayacakmış gibi geliyor.
1 kapak çok kirliyse ve ya camasir miktari fazlaysa ön yikamayla 1.5 2 kapak oluyor bazenvalla ben çamaşırları ayrı ayrı yıkayacak kadar takıntılı bi insanım. kafamdaki siniflandirmanin dışına çıkamam çoğu zaman. inan az da olsa çok da olsa fark etmiyo lekeli değilse.
bide çocuğun teni o kimyasalı emiyo diye çok rahatsız oluyorum. ben yumuşatıcı falan da kullanmıyorum. kokmayiversin diyorum kendi kendime.
sen sıvıyı üzerinde yazan kadar ya da biraz daha az koy yıka. iki katı mi koyuyosun deterjani
incileri dökülür prens hazretlerinin
ya sıvı kullaniyodum ama cocuklarin forma falan fazla oldu yetismiyor haftada 1 deterjan almaya basladim
bu aralar yaklaşık 1 bucuk haftadır ciddi ailevi problemlerle uğraşıyorum.Listeye isim yazdırıp sonra puff olan arkadaşlar, mazeret bildirimi yapsanız ya da gelmiycem artık deseniz nasıl olur???
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
bu aralar yaklaşık 1 bucuk haftadır ciddi ailevi problemlerle uğraşıyorum.
arada bir gelip bakıyorum ama ne yazacak keyfim ne katılacak takatim var . tüm günde evde bir koltukta otururyorum. gece uyku problemi yaşıyorum . kendimi toparlamaya çalışıyorum. tekrar aranıza katılcm .
1 kapak çok kirliyse ve ya camasir miktari fazlaysa ön yikamayla 1.5 2 kapak oluyor bazen
bu aralar yaklaşık 1 bucuk haftadır ciddi ailevi problemlerle uğraşıyorum.
arada bir gelip bakıyorum ama ne yazacak keyfim ne katılacak takatim var . tüm günde evde bir koltukta otururyorum. gece uyku problemi yaşıyorum . kendimi toparlamaya çalışıyorum. tekrar aranıza katılcm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?