Düzenli Evimiz & Hayatımız

yaa cok koyuyorum ben ya. evet fiyatlar artmis dün baktım hepsi icin sıvıya gecmistim ama beyazlar icin toz deterjan alayım bari

galiba doğru eskiden bu kadar yapmazdim artirdim yer silme suyuna bile abartili koyuyorum

Allah yardimcin olsun

Ay Bonus araya yemek girince yazamadim.

Maratonda yaptıklarım,
Salonda cekmecelerde kalan her şeyi koliledik,
Kitaplığı çekmeceleri tamamen boşalttık,
Bir posta daha çamaşır yıkadım,
Oğlanın tüm eşyalarını ayikladim, giyilecekleri bizim dolaba aldım yerleştirdim,
Yemek hazırladım, kaldırdım, Bulasiklari yıkadım, kayınvalidelerle bir çay Faslı yaptık,
Mutfağı toparlayıp sildim.

Bu haftasonu ev temzilik işlerine girisemedim. Hala kaldiracagim şeyler var gözüme batıyor, bı bitse ben de rahatlayacagim.

Allah feraha çıkarsın insallah

galiba doğru eskiden bu kadar yapmazdim artirdim yer silme suyuna bile abartili koyuyorum

o zaman bisey değiştirme deterjan koyarken kendini telkin et.
bana az koyarsam temiz olmicak gibi geliyo de. zorla kendini çok koyma.
silme suyuna da sirke arapsabunu koy olmadı.
biliyosun bak bunlar yavaş yavaş takintiya dönüşecek şeyler. müsade etme

artar mi bu yaa takinti olabilmesi hic gelmedi aklima ☹

artar mi bu yaa takinti olabilmesi hic gelmedi aklima ☹

pandemide herkes biseyleri takıntı yaptı.
hani ille takıntı demiyorum ama bazı insanların bünyesi takintiya müsait. ben öyleyim mesela. çok fazla takıntım var. yavaş yavaş aştım çoğunu.

pandemide herkes biseyleri takıntı yaptı.
hani ille takıntı demiyorum ama bazı insanların bünyesi takintiya müsait. ben öyleyim mesela. çok fazla takıntım var. yavaş yavaş aştım çoğunu.
kiiz takintin oldugunun farkindasin iste bilincli insan ben de koydukca koyuyorum

kiiz takintin oldugunun farkindasin iste bilincli insan ben de koydukca koyuyorum

ama hala havlular ayrı, sofra bezlerini ayrı, carsaflari ayrı, çamaşırları ayrı yıkıyorum bi bu kadar daha çamaşır yıkama takntim vardı onları astım çok şükür

sürünerek evi topladim ama birini yikarken digerleri heryeri dagitmislar. kendimi lunapark isletmecisi gibi hissediyorum artik

ay eşine şunu yap ben duşa giriyorum de kac
en çok yaptığım şeydir benim iş kitler banyoya kaçarım

ama hala havlular ayrı, sofra bezlerini ayrı, carsaflari ayrı, çamaşırları ayrı yıkıyorum bi bu kadar daha çamaşır yıkama takntim vardı onları astım çok şükür
o takintiyi kv olusturdu bende. yeni evlenmistim carsaflarla havluyu ayni anda aticaktim kadin arkamdan yakaladi vuuuu ele olmaaaz diye o günden beri ayni atamam cok cok acik renkleri beyazlarla atiyorum emaan diye bazen sen görsen cildirir misin

renkten değil benimki tür karistirmiyorum
çoğu insana saçma gelir ama mesela vücudumu kuruladigim havluyla giydiğim çorapla çamaşırla sofrabezini atmak çok garip geliyor loram sanki sofrabezi yıkanmiyo da kirleniyo gibi.

takinti degil senin ki ya mantikli takinti diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…