- 13 Ağustos 2020
- 15.713
- 89.253
- 598
- 33
Allah seni ne etmiye niye midem bulandi benimya da sofrabezinde pirinç ekmek kaldıysa kıyafete havluya bulasirsa diyorum kendi kendime
gerçekten mantıklı buldun mu beni
İlk kez biri bunu mantıklı bulduçok mutluyum
ya oluru yok o yüzdenbanyoyu yikarken cocuklarla birlikte hadi diye kapinin önunde oturan insan kaldi ki iş
Allah seni ne etmiye niye midem bulandi benimdusunsene yüzünü siliyosun pirinc yapismis ahaha igrenc
Döndüm başganımListeye isim yazdırıp sonra puff olan arkadaşlar, mazeret bildirimi yapsanız ya da gelmiycem artık deseniz nasıl olur???
kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Döndüm başganımartık ödevlerde ben de aktif olmaya çalışacağım inşallah
Daha koltukları yok, henüz tadını alamadıkdedi balkonu olan tatlı kıs:)
hosgeldin teoooo
çay yanina bide söylemeden bisey getirse tarihe yazdiririm benhastayım yapamıyorum sen yapiver diyeceksin. çayın altını yak ben çıkana kadar kaynar demleyiver de ürkütme ceylanı o zaman
bide o öyle yapıyo diye sen niye pes ediyon??
benim koca demledigim çayı içmezdişimdi çayı demleyip bardağa koyup atıştırmalık getiriyo önüme pembik gelin gibu
Daha koltukları yok, henüz tadını alamadık
Ben köysüz yapamam yaartık yaza teocum tadıbelki köye daha az gidersin artık
çay yanina bide söylemeden bisey getirse tarihe yazdiririm bendur disari cikti gelsin makinayi bosalttiriyim
Yuhhh ne yaptı öyle
Yuhhh ne yaptı öyleadam da az değil he şikayet ediyor bide ahahhahahah
Yavrum bana gelen hele kirli suyu gözüme sokuyorduadam koltuk yıkaya yıkaya güne giden teyze kıvamına gelmiş
Yavrum bana gelen hele kirli suyu gözüme sokuyordu
Ama cidden temizdi o koltuklar nerden çıktı o su anlamadımo yüzden koltukları yikatmiyorum
silinmeyecek hale gelince atacam
Çarşafa da tenim değiyor havluya da kız neden öyle olduo takintiyi kv olusturdu bende. yeni evlenmistim carsaflarla havluyu ayni anda aticaktim kadin arkamdan yakaladi vuuuu ele olmaaaz diyeo günden beri ayni atamam cok cok acik renkleri beyazlarla atiyorum emaan diye bazen sen görsen cildirir misin
Ama cidden temizdi o koltuklar nerden çıktı o su anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?