Sahurda ben de bundan yapayım keşke bakmasaydim baktım bir kereKahvaltıyı yeni yapıcam lore gel bunu yapak peynirim yok gerçi
Ben bu saate kadar kahvaltı bile yapamadim şuan kendime çok üzüldümbilin bakalım bu saate kadar ne yaptim ☻ saaaade kahvalti
Hadi yapalım evi süpürüp silicemMaraton yapmak isteyen var mı kızlar?Çok işim var
TamamdırHadi yapalım evi süpürüp silicem
bu maratona katılmak istiyorum ama henüz işçiler gitmediMaraton yapmak isteyen var mı kızlar?Çok işim var
aksamdan mutfak daginikti onu topladim
bulasik makinesni yerlestirdim
cocuklarin nevresim yorgan attim yikaniyor
sadece kendi odami topladim
kahvalti hazirladim
cocuklar geldi ikiside kusmuş okuldane oluyor anlamiyorum yeter diye bagirasim var. yeni yikattigim yedek haliyi sermistim ona kustu silicem veya banyoda yikicam
Sahurda ben de bundan yapayım keşke bakmasaydim baktım bir kere
Aldım randevu
Cocuk kac yaşında buhar versen belki az rahatlar annesi. Çok geçmiş olsun.Yattım biraz kalktım çocuk öksürükten susmuyor kalktığından beri ikimizde yorulduk inş geçer artık.
Yarım kalan işleri yapim her şey ortada
Yok ya dün o kadar verdim hiç farketmedi bıktı oda ilaç başladım artık okuldan geri kalıcakCocuk kac yaşında buhar versen belki az rahatlar annesi. Çok geçmiş olsun.
Udi hindi tozunu sende ise yaramadı mi?
Her ilaç her bünyeye gelmediği gibi her bitkisel karışım da herkese iyi gelmiyor demek ki.Yok ya dün o kadar verdim hiç farketmedi bıktı oda ilaç başladım artık okuldan geri kalıcak
Senin bire giden çocuk mu?Yok ya dün o kadar verdim hiç farketmedi bıktı oda ilaç başladım artık okuldan geri kalıcak
Senin bire giden çocuk mu?
Alerjisi astımı filan var mıydı daha önce?
Larenjit,trakeit vs olabilir mi?
At gibi mi öksürüyor sert sert?
Selam canlar
Hafta sonu geç yatıp hafta içi erken kalkınca bir sarhoş mayhoş uykulu uykusuz oluyorum.
Dün akşam 19.50 de bir yatmisim şükur dinlendim.
Bugün de akşama dizi var uykum gelmezse izliycem.
Siz de ne var ne yok?
Doktor kullanmıştı at gibi tabirini.Ata güldüm allah affetsin ya3 hafta önce faranjit oldu 1 hafta iyiydi sonra öksürük başladı. Kuru az balgamlı gibi öyle sert değil öksürük. Sadece bugün sıklığı çok oldu
Yok kız onu izlemiyorumŞimdi profilde paylaştım fragmanıyani masumlardan bahsediyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?