Düzenli Evimiz & Hayatımız

İzleyebileceğim bir dizi değil ya ikimize de iyi seyirler böyle diyorum ama dizi saatinde dizi izlediğim en son diziyi hatırlamıyorum sonradan izlerim hep o kadar saat aynı yerde oturamıyorum mümkün değil zaten bulaşık çay ödev yatma hazırlığı vakit geçiyo

Yaka yaka açıyor. Akıntıyı da azaltıyor. Pes etme

Hadi kolay gelsin. Akşamları bulaşık bırakmıyoruz yalnız
Rüyana girerim yoksa bööö
Tamamdır bu aralar eşimle aramız limoniydi. O yatınca yatmak zorunda kaldım. Bu sefer de kalkınca hiç yapasim gelmedi. O yüzden yani Yoksa bırakır mıyım asla

Dolumuydu çok pişir ziyan olabilcek şeyleri
Doluydu
Etleri buzdolabinin üstüne tasidim
Bir küçük dondurucu verdi servis kalanları ona koydum
Vişne şeftali falan çözülmüş meyve suyu yaptim
Dolmalık biberler falan erimiş onlari da yarın yapacağım
Visne eriyincd her yere akmış
Rezillik

Yarını beklersen çöp olur ipek çözülen ne varsa ya pişicek ya çöp. Dolmabiber için iç falan yapamıycaksan biraz yağla domatesle kavurabilirsin soslu kızartma gibi olur

Yarını beklersen çöp olur ipek çözülen ne varsa ya pişicek ya çöp. Dolmabiber için iç falan yapamıycaksan biraz yağla domatesle kavurabilirsin soslu kızartma gibi olur
İçim var hazır doldurup hemen mi pisireyim ben yarın pisireyim demistim
O zaman pisireyim hemen
Ya da kavurayim dediginiz gibi 2 gündür kuru dolma yiyoruz zaten

İçim var hazır doldurup hemen mi pisireyim ben yarın pisireyim demistim
O zaman pisireyim hemen
Ya da kavurayim dediginiz gibi 2 gündür kuru dolma yiyoruz zaten

Sebzeyi zaten donuk pişiriyoruz bu yumuşamış hemen yap. Kızart demiyorum çok sıçrar sulu olur donuk şey o yüzden kavur dedim kapatırsın kapağını en azından

Arkadaşlar dondurucum bozuldu çok mağdurum

Aman çözülmemiş olsaydı bi komşundan yakınından rica et yapılıp gelene kadar onların dondurucularına koy diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…