Geçmiş olsunBu nasıl hastalık ya duruyor duruyor burnum tıkanıyor akıyor arada öksürük geliyor, deli mi ne
Doktor kullanmıştı at gibi tabirini.
Larenjit ,trakeit bir kaç kez başımıza geldi ordan biliyorum.
Soğuk hava, çamaşır suyu, parfüm gibi şeylere hassasiyeti olabilir.
Yok kız onu izlemiyorumÇok titizler ya izleyemiyorum
Evlilik hakkında herşey başladı 3 haftadır onu izliyorum.
Gülben evlenecek benceŞimdi profilde paylaştım fragmanıyani masumlardan bahsediyosan
Bu nasıl hastalık ya duruyor duruyor burnum tıkanıyor akıyor arada öksürük geliyor, deli mi ne
Sende mi hastasın geçmiş olsunBu kış böyleyiz heralde yabugün sesimi duyan diyoki dün iyiydin bugün noldu
Yaka yaka açıyor. Akıntıyı da azaltıyor. Pes etmeM Musluk Suyu salak gibi dedim ki bi sinüs yıkama yapayım tam zamanıdır heralde tıkanmışken oyyy nerden sıktım alev çıktı gözümden omuzlarıma kadar sızladı kamu spotu olsun dıhalı boruya kullanmayın
Sende mi hastasın geçmiş olsun
Vücudunuz dinlenmiyor, o yüzden iyileşemiyorsunuz canım. Senin deBu kış böyleyiz heralde yabugün sesimi duyan diyoki dün iyiydin bugün noldu
Tamamdır bu aralar eşimle aramız limoniydi. O yatınca yatmak zorunda kaldım. Bu sefer de kalkınca hiç yapasim gelmedi. O yüzden yaniHadi kolay gelsin. Akşamları bulaşık bırakmıyoruz yalnız
Rüyana girerim yoksa bööö
Dolumuydu çok pişir ziyan olabilcek şeyleriArkadaşlar dondurucum bozuldu çok mağdurum
DoluyduDolumuydu çok pişir ziyan olabilcek şeyleri
Yarını beklersen çöp olur ipek çözülen ne varsa ya pişicek ya çöp. Dolmabiber için iç falan yapamıycaksan biraz yağla domatesle kavurabilirsin soslu kızartma gibi olurDoluydu
Etleri buzdolabinin üstüne tasidim
Bir küçük dondurucu verdi servis kalanları ona koydum
Vişne şeftali falan çözülmüş meyve suyu yaptim
Dolmalık biberler falan erimiş onlari da yarın yapacağım
Visne eriyincd her yere akmış
Rezillik
İçim var hazır doldurup hemen mi pisireyim ben yarın pisireyim demistimYarını beklersen çöp olur ipek çözülen ne varsa ya pişicek ya çöp. Dolmabiber için iç falan yapamıycaksan biraz yağla domatesle kavurabilirsin soslu kızartma gibi olur
İçim var hazır doldurup hemen mi pisireyim ben yarın pisireyim demistim
O zaman pisireyim hemen
Ya da kavurayim dediginiz gibi 2 gündür kuru dolma yiyoruz zaten
Arkadaşlar dondurucum bozuldu çok mağdurum
Aman çözülmemiş olsaydı bi komşundan yakınından rica et yapılıp gelene kadar onların dondurucularına koy diyecektimDoluydu
Etleri buzdolabinin üstüne tasidim
Bir küçük dondurucu verdi servis kalanları ona koydum
Vişne şeftali falan çözülmüş meyve suyu yaptim
Dolmalık biberler falan erimiş onlari da yarın yapacağım
Visne eriyincd her yere akmış
Rezillik
Geçer gibi yapıp şaka yaptım diyor ablaGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?