Tühh geçmiş olsunDoluydu
Etleri buzdolabinin üstüne tasidim
Bir küçük dondurucu verdi servis kalanları ona koydum
Vişne şeftali falan çözülmüş meyve suyu yaptim
Dolmalık biberler falan erimiş onlari da yarın yapacağım
Visne eriyincd her yere akmış
Rezillik
ne cok bol bol demiisimnevrsim havlu yikayip astim bol bol haliyi sildim
banyoyu yikadim
yemek yapip topladim mutfagi bol bol
arada buzdolabini icli disli temizledim.
mutfagi süpürdüm sildim sadece
Kızım yatağına çiş yağınca onun tüm Alez falan her şeyi yıkandıEvi topladım
Yatakları topladım
Kızıma kahvaltı hazırladım onu topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Mutfağım temizdi
Akşam yemeklerini yaptım
Şimdi kızımı uyutuyorum uyusun dağıttığı yerleri toplarım inşallah
Tamamdir kavurma daha sağlıklı hemSebzeyi zaten donuk pişiriyoruz bu yumuşamış hemen yap. Kızart demiyorum çok sıçrar sulu olur donuk şey o yüzden kavur dedim kapatırsın kapağını en azından
Evet öyle yapacaktım servis idareten mini bir dondurucu verdi tam cozulmeyenleri koydum onaAman çözülmemiş olsaydı bi komşundan yakınından rica et yapılıp gelene kadar onların dondurucularına koy diyecektim
Aynı sorun bizdede var her yolu denrmeye çalıştım makinam iki yıllıkMerhaba. Bugün kızım uyudukça kendime zaman ayırdım. Kitap okudum, bitki çayı içtim, biraz ben de uyuyup dinlendim. Bugün sadece;
Yatağı topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım,
İki gündür bekleyen çamaşırları katlayıp, yerlerine yerleştirdim sonunda,
İki makina çamaşır yıkandı,
15 parça ütü yaptım,
Lavaboyu temizledim,
Akşam yemeğini eşimle birlikte hazırladık. Yemekten sonra mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Akşamüstü kızı gezdirdik biraz.
Yatarken de tuvalete çamaşır suyu döküp, el havlularını değiştireceğim. Yerlerinin de silinmesi lazım ama üşenmezsem onu da yaparım.
Dışarı çıkarken makinaya çamaşır atmıştım. Çok fazla dışarıda kalmadık ama çamaşırlar kokmuş. Eve gelince bir daha çalıştırdım makinayı. Program bitmiş, o sırada kızımı uyutuyordum. Eşimde asmayı unutmuş. İyice kokuşmuşlar. Daha fazla kokmasınlar diye astım ama özellikle şort ve eşofmanların lastik kısımları çok kötü su kokuyor. Yarın tekrar yıkanacaklar. Program bittikten sonra 10 dk kapalı kalsın anında kokuyor çamaşırlar. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Makinadan mı buranın suyundan mı kaynaklı bilemiyorum. Özellikle bazı kıyafetler daha yoğun kokuyor. Sanırım o da kumaşlarının cinsinden kaynaklı. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?
Evet koku durumunu renklilerde daha çok yaşıyorum ben de. Geceden yıkasam koksa yine iyi.Aynı sorun bizdede var her yolu denrmeye çalıştım makinam iki yıllıksadece renkli çamaşırlarda yarım saat kalsın koku oluyor, yüksek dereceli bezyaz çamaşırlar çarşaflarda sorun yok ama renklileri akşam atsam sabaha kokmuş olarak çıkartıyoyorum istediğim o ferah koku yok tek tek deterjan deniyorum böyle bir cözüm bulmaya çalışıyorum bakalım
Benim anladığım şimdiki makinalar eneji ve su tasaruflu o yüzden suyu istenilen ölcüde almıyor.renklilerdeki sorunda kullanılan boyadan mı artık kumaştanmı bilemedim
Kendimi söylenen yaşlı kadınlar gibi hissediyorum nerde o eski makinalarsonra dünyanın gidişatına bakınca su enerji tasarufuda şart ne yapalım artık
Biz merdaneli çamaşır makinesi alalım en iyisiEvet koku durumunu renklilerde daha çok yaşıyorum ben de. Geceden yıkasam koksa yine iyi.Yarım saat kalsın kokmaya başlıyor. Toz, sıvı, değişik marka deterjanları hep denedim. Kullanmamama rağmen yumuşatıcı bile koydum yine azıcık beklesin aynı sonuç. Bir farklılık yok. Düşük ısıda da yüksek ısıda da aynı oluyor. Tasarruf olayını gerçekten anlıyor ve destekliyorum ama böyle de aynı çamaşırı iç defa yıkayınca içim acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?