Sadece o mu abla ilk senin yakana yapışırım ahhahahahahjaJES aman aman uğraştırma negoyu
Bonbon ben de mi gıttoyum şimdi
Benim etiketimi kalbine yaz yarimEtiket listesini de yeniden düzenlemem lazım, panoda kopyalı olan da eksikler fazlalar var unutuyorum sabah bazen ekleme çıkarma yapmayı
Nazar değiyor yazıyorsun iştahlı iştahlı kahvaltını falan, kem gözlü şevket çok dışardan okuyanGünaydın kızlarben daha kahvaltı etmedim biliyonuz mu içim bi garip açtım inşirah dinliyorum sabahtır. Allahım hayra çevirsin inşallah
Adam nerdeyse amariganın oyunu bunlar diyecekti makinaya bakarkenYok ben servise hamınağğ diye konuşmak istedim. İkidir espiri açıklıyorum tövbe yaa
Valla şimdi boş birde öyle deniyeyimBulaşık tableti at içine onunla dene
Elektriğe günah pamukluyu 90 derece yap hızlıya bas 3 saat olmaz tabletleride at. Biraz mekanik ruhu varsa kendini temizlerEki Görüntüle 2928019
Bu havaldırma yeri güya çamaşır kokmasın diye Eki Görüntüle 2928018
Buda kazan temizleme proğramı
Ve bu saat oldu daha lokma değmedi ağzıma. Mideme vurdu. O kadar haklısın ki NegooooNazar değiyor yazıyorsun iştahlı iştahlı kahvaltını falan, kem gözlü şevket çok dışardan okuyan
Felak, Nas, Ayetel Kürsi, Fatiha oku yedişer defa kendine.
Toplum gribi unuttu iki yıldır evde dura dura, yeniden tanışıyormuşuz gibi bence griple. Vücut bağışıklık kazanıyor böyle böyle gibi.Allah tez vakitte şifa versin hepinize.Ben düzenli d vitamini b vitamini kullanıyorum. Ama şu son 2 haftadır benim de eşimin de burnu tıkanıyor aynı anlattığın gibi. Acaba havalardan bir mı ? Ya da petekleri çalıştırdık ondan mı ? Başka şey gelmiyor aklıma valla
Ve bu saat oldu daha lokma değmedi ağzıma. Mideme vurdu. O kadar haklısın ki Negooooşimdi hepsini okumaya başlıyorum allahım şifa versin inşallah
Ampul dikiyorum tepeme nafileD vitaminini tabağa döküp ekmek banalım ya damlayla olmuyo işte
Canım kızların çoğu bilir ben buraya yazdıklarım yüzünden çok yamulmuşumdur, artık kendime okuyarak yazıyorumVe bu saat oldu daha lokma değmedi ağzıma. Mideme vurdu. O kadar haklısın ki Negooooşimdi hepsini okumaya başlıyorum allahım şifa versin inşallah
Çamaşırı bile 3 saatte yıkamıyor asbamElektriğe günah pamukluyu 90 derece yap hızlıya bas 3 saat olmaz tabletleride at. Biraz mekanik ruhu varsa kendini temizler
YıkıyorumGünaydın kızlar. Peteklerin içini siliyor musunuz nasıl siliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?