Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar ben daha kahvaltı etmedim biliyonuz mu içim bi garip açtım inşirah dinliyorum sabahtır. Allahım hayra çevirsin inşallah
Nazar değiyor yazıyorsun iştahlı iştahlı kahvaltını falan, kem gözlü şevket çok dışardan okuyan
Felak, Nas, Ayetel Kürsi, Fatiha oku yedişer defa kendine.

Nazar değiyor yazıyorsun iştahlı iştahlı kahvaltını falan, kem gözlü şevket çok dışardan okuyan
Felak, Nas, Ayetel Kürsi, Fatiha oku yedişer defa kendine.
Ve bu saat oldu daha lokma değmedi ağzıma. Mideme vurdu. O kadar haklısın ki Negoooo şimdi hepsini okumaya başlıyorum allahım şifa versin inşallah

Toplum gribi unuttu iki yıldır evde dura dura, yeniden tanışıyormuşuz gibi bence griple. Vücut bağışıklık kazanıyor böyle böyle gibi.

Ve bu saat oldu daha lokma değmedi ağzıma. Mideme vurdu. O kadar haklısın ki Negoooo şimdi hepsini okumaya başlıyorum allahım şifa versin inşallah
Canım kızların çoğu bilir ben buraya yazdıklarım yüzünden çok yamulmuşumdur, artık kendime okuyarak yazıyorum
Güldüğüme bakma ciddiyim, yıldızım düşük çabuk etkileniyorum ben. Bir kem gözlü Şevket var ama kim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…