Benim annemin şu eski zaman makinarından bilenler bilir Proğramı A B diye giderdi o makinalar çok temiz yıkardı annemki de bozuldu yenisini alırken aman bana öyle çok dijital bir şey almayın kafam almaz dedi kolay proğrananlardan olsun öylede aldı yaklaşık 3 4 senedir kullanıyor aynı deterjanı kullanıyoruz onunki benimkinden tertemiz yıkıyorBunu gelen Beko servisçisi de dedi
Euzubillahi yaw o kapak illa açılacak mı negooooPeteklerin üst kapağı hep açarım ben hatta senede bir su döker üstten yıkarım bir güzel. Altına leğen havlu koyarım. Video ekliyim vardır mutlaka.
Euzubillahi yaw o kapak illa açılacak mı negoooo
Hiç batmıyor leğen koy su döktüğün tarafa birde eski havlu, öyle toz kir çıkıyor ki.Kadir ezildi de görmüştüm onu. Her yeri batiririm diye girmedim o ise hic
Evet ya kombi temizdikleride bende görmüştüm suyuAnaaa o pis su borudan geliyordu dimi. Tühhh be gelmişken silip temizlese işte
Annemin de vardı eski makina 15 yıldan fazla kullandı. Şimdi diyorum ki benim makina 3-4 yıl daha dayansa öper başıma koyarım.Benim annemin şu eski zaman makinarından bilenler bilir Proğramı A B diye giderdi o makinalar çok temiz yıkardı annemki de bozuldu yenisini alırken aman bana öyle çok dijital bir şey almayın kafam almaz dedi kolay proğrananlardan olsun öylede aldı yaklaşık 3 4 senedir kullanıyor aynı deterjanı kullanıyoruz onunki benimkinden tertemiz yıkıyor
Jes sana illa aç demem sonra negoooo yetiş dersin o riske girmiyimEuzubillahi yaw o kapak illa açılacak mı negoooo
Makınanın kendi proğramı var 3 saat güya kazan temizliyor birde marc makina temizliyicisinden döküyorum hemde 2 kutuyu birden yine fayda etmiyor güya havaldırmalı bir makinaMakine temizliği yap 90 derecede
EvetEuzubillahi yaw o kapak illa açılacak mı negoooo
Annemin de vardı eski makina 15 yıldan fazla kullandı. Şimdi diyorum ki benim makina 3-4 yıl daha dayansa öper başıma koyarım.
Hepsi bilinçli yapılıyormuş, insanlar sürekli servis çağırsın ya da gitsin yenisine para versin derdindeler
Bulaşık tableti at içine onunla deneMakınanın kendi proğramı var 3 saat güya kazan temizliyor birde marc makina temizliyicisinden döküyorum hemde 2 kutuyu birden yine fayda etmiyor güya havaldırmalı bir makina
Gıtto neyce bonbonGıtto gibi bişey demek istedim de neyyse
Maşallah formundasın
Allahım nasıl da biliyor beniJes sana illa aç demem sonra negoooo yetiş dersin o riske girmiyim
Tamam
Makineyle alakalı o maalesef. Her makinede olmuyor bu sorun:/Merhaba. Bugün kızım uyudukça kendime zaman ayırdım. Kitap okudum, bitki çayı içtim, biraz ben de uyuyup dinlendim. Bugün sadece;
Yatağı topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım,
İki gündür bekleyen çamaşırları katlayıp, yerlerine yerleştirdim sonunda,
İki makina çamaşır yıkandı,
15 parça ütü yaptım,
Lavaboyu temizledim,
Akşam yemeğini eşimle birlikte hazırladık. Yemekten sonra mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Akşamüstü kızı gezdirdik biraz.
Yatarken de tuvalete çamaşır suyu döküp, el havlularını değiştireceğim. Yerlerinin de silinmesi lazım ama üşenmezsem onu da yaparım.
Dışarı çıkarken makinaya çamaşır atmıştım. Çok fazla dışarıda kalmadık ama çamaşırlar kokmuş. Eve gelince bir daha çalıştırdım makinayı. Program bitmiş, o sırada kızımı uyutuyordum. Eşimde asmayı unutmuş. İyice kokuşmuşlar. Daha fazla kokmasınlar diye astım ama özellikle şort ve eşofmanların lastik kısımları çok kötü su kokuyor. Yarın tekrar yıkanacaklar. Program bittikten sonra 10 dk kapalı kalsın anında kokuyor çamaşırlar. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Makinadan mı buranın suyundan mı kaynaklı bilemiyorum. Özellikle bazı kıyafetler daha yoğun kokuyor. Sanırım o da kumaşlarının cinsinden kaynaklı. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?