Toz deterjanda denedim bonusum@kaybolmak düşük ısılarda oluyor o sorun e yüksekte yıkayamıyoruz yıkandığı an çıkarmak lazım sürekli sıvı deterjanda koku yapıyo arada toz kullanıyorum renkli için.
Aynı şekilde renkli kıyafetler giyince de çabuk kokuyo
Abla ne bileyim bunların servisi falan yok mu gelip temizliyor ben bi onu duydumBenden mi duydun kız herkes siliyor
Tamam da bu nasıl açılıyor ki
Günaydın nego. Kombi silmeyi aldım . Kaloriferleri de yetiştirebilirsem.silerim6 ekim ödevi
Kalorifer peteği silmek
Kombi silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
Incredible incredible
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Makine temizliği yap 90 derecedeToz deterjanda denedim bonusumolmadı
Hep beraber kırıp bide Petek masrafı çıkarmazsak iyidirYa bende hiç açmadım kapakları bu sene yanmadan açayım istiyorum açmayanlar olarak el birliği ile açalım inşeallah
Hep biri gelip yapsa dimiAbla ne bileyim bunların servisi falan yok mu gelip temizliyor ben bi onu duydum
Ben elimle açmaya çalışırken üst ızgarayı yamultmustum. Sonra bombeli olarak kaldı. Eşim tersine bükerek düzeltti
Videyo var dedim ya izle biraz uğraştırıyor ama ben iki üç defa sonra kolay acıyorum artık takması biraz uğraştırıyorTamam da bu nasıl açılıyor ki
Kendine geldin mi biraz?Keşke keşkeeee
Abla boşver o zaman ya üstten bi maşrapa su dökerim oldu bitti işteVideyo var dedim ya izle biraz uğraştırıyor ama ben iki üç defa sonra kolay acıyorum artık takması biraz uğraştırıyor
Vazgeçmek üzereyim eşim düzelteyim derken beni de tersime bükmeseVideyo var dedim ya izle biraz uğraştırıyor ama ben iki üç defa sonra kolay acıyorum artık takması biraz uğraştırıyor
Hahaha o peteğin boru içini temizliyor. Keşke olsa demi ne iyi olurduAbla ne bileyim bunların servisi falan yok mu gelip temizliyor ben bi onu duydum
Şükür az daha iyiyim. Sen devam et öpmeye salma hemenKendine geldin mi biraz?
Kalsın o zamanVazgeçmek üzereyim eşim düzelteyim derken beni de tersime bükmese
Kadir ezildi de görmüştüm onu. Her yeri batiririm diye girmedim o ise hicPeteklerin üst kapağı hep açarım ben hatta senede bir su döker üstten yıkarım bir güzel. Altına leğen havlu koyarım. Video ekliyim vardır mutlaka.
Anaaa o pis su borudan geliyordu dimi. Tühhh be gelmişken silip temizlese işteHahaha o peteğin boru içini temizliyor. Keşke olsa demi ne iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?