- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Günaydın kızlar hayırlı cumalarGünaydın
Eki Görüntüle 2929487
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Efser
Yaa bazilari cok yatkin oluyo konusmaya. Bu disimi erkek mi canım?Beyaz vardı atmıştım buraya o ölünce bunu aldı kardeşim çocuklar üzülmesin dedi. 1 ay yüzüne bakamadım zoraki temizliyodum kafesi.
2 aydan sonra bir kaynaştı bir yakınlaştı bağımlısı oldum. Konuşuyo bide deli ediyo beni annemm diyo annecim kuşum benim kendi adını söylüyo öpüyo her yeri ayyy hiç böyle kuşum olmamıştı
Bu cümleyi saç- ma emir cümlesi anlayan benFelaket saçma
Yaa bazilari cok yatkin oluyo konusmaya. Bu disimi erkek mi canım?
Nasil konusturdunuz benimki cani istedigi zaman cicikus babacim askim diyo o kadar baska bir sey öğretmedim. Gerci ilgilenemedim de cok
Bir de resmen esime aşık yani onun sesini duysun görsün asla birakmiyo sesini duyunca hemen iceriye odaya ucuyo onun yanina. Bana bu kadar düşkün degil. Sizde de var mi böyle takik oldugu biri? Esime geliyo yanaklarina gagasiya dokunuyo uyurken omzunda bekliyobana tam tersi kacacak yer ariyo ama ben onu seviyorum niye böyle oldu bu cocuk
Oralar yeni taşıdığım için temiz başganım. Ben yine çamaşırlarla uğraşayım akşam8 ekim ödevi
Dış kapıyı silmek
Kapı pervazlarının üst kısımları silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Efser
Siz yeni misiniz yoksa nick degisimi miBence yanar dönerli oldu bunlarYemek masasının sandalyelerinde renk değişmedi. Köşe gri koltuk bildiğin kırmızı oldu ya zerre güneş tanesi görmedi
Biraz soru yagmuruna tutcam k.bkma amaEşimede yakın en çok bana yakın çenemde bekliyo konuşuyorum dinliyo yüksek tonda söyle annnecim diye eşin söylesin yada konuşan kuş mutlaka der bence erkek buda
Biraz soru yagmuruna tutcam k.bkma amakafasini falan oksatiyo mu size mesela? Benimki hic sevmiyo kendini sevdirmeyi özgür iradesiyle gelip kendi öpecek öbür türlü dokunulmucak
Bir de bu cok önemli benim icin. Cocuğa dus aldiramiyorum. Sadece su ictigimiz bardağa giriyo bir suru kap denedim yok kus küveti denedim yok. Su ictigimiz bardakta duş aliyo
Peki anladim kendi haline birakcazZorlama büyümüş kendi yıkansın obu 6 aylık 3 aylıkken ilk kez yıkadık folluk kokuyodu daha da yıkamadık.
Kafasını sevdiriyo mizaç farklı oluyo baya hayvanlarda ya hepsi bir değil
Ne demiş kız bu diye de ben epey düşündümBu cümleyi saç- ma emir cümlesi anlayan benniye öyle demiş ki diyorum
Nik değişimi. Az bucuk ifşa oldum da hangi Nik olduğumu söylemeyeyimSiz yeni misiniz yoksa nick degisimi mi
Kız sen kimsin kimlerdensin, benle olmak ister misinSiz yeni misiniz yoksa nick degisimi mi
Biz yazalım hiç ipleme aferin teyo efendiKız sen kimsin kimlerdensin, benle olmak ister misin
Kaç pıçaklı varsınız burdaSiz yeni misiniz yoksa nick degisimi mi
Söyleme söylemeNe demiş kız bu diye de ben epey düşündüm
Nik değişimi. Az bucuk ifşa oldum da hangi Nik olduğumu söylemeyeyim
Çok geçmiş olsunAilecek grip olduk. Kaç gündür yerimden kalkmaya mecalim yok. Ne güzel de temizliğe başlamıştım. Allahtan kışlıkları çıkarmayı bitirmişim yoksa yarım kalacaktı.
Kahvaltı sofrası bile duruyor bismillah deyip kalkayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?