Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa bazilari cok yatkin oluyo konusmaya. Bu disimi erkek mi canım?
Nasil konusturdunuz benimki cani istedigi zaman cicikus babacim askim diyo o kadar baska bir sey öğretmedim. Gerci ilgilenemedim de cok

Bir de resmen esime aşık yani onun sesini duysun görsün asla birakmiyo sesini duyunca hemen iceriye odaya ucuyo onun yanina. Bana bu kadar düşkün degil. Sizde de var mi böyle takik oldugu biri? Esime geliyo yanaklarina gagasiya dokunuyo uyurken omzunda bekliyo bana tam tersi kacacak yer ariyo ama ben onu seviyorum niye böyle oldu bu cocuk

Eşimede yakın en çok bana yakın çenemde bekliyo konuşuyorum dinliyo yüksek tonda söyle annnecim diye eşin söylesin yada konuşan kuş mutlaka der bence erkek buda

Eşimede yakın en çok bana yakın çenemde bekliyo konuşuyorum dinliyo yüksek tonda söyle annnecim diye eşin söylesin yada konuşan kuş mutlaka der bence erkek buda
Biraz soru yagmuruna tutcam k.bkma ama kafasini falan oksatiyo mu size mesela? Benimki hic sevmiyo kendini sevdirmeyi özgür iradesiyle gelip kendi öpecek öbür türlü dokunulmucak

Bir de bu cok önemli benim icin. Cocuğa dus aldiramiyorum. Sadece su ictigimiz bardağa giriyo bir suru kap denedim yok kus küveti denedim yok. Su ictigimiz bardakta duş aliyo

Zorlama büyümüş kendi yıkansın o bu 6 aylık 3 aylıkken ilk kez yıkadık folluk kokuyodu daha da yıkamadık.

Kafasını sevdiriyo mizaç farklı oluyo baya hayvanlarda ya hepsi bir değil

Bu da benim minoşum
Bunlar çiftler kızım pandemi dönemin çok israr etti aldık çok istekli değilm aslında evde kaldığımız dönem çok alıştık eşim sevmiyortaşınırlen ver dedi delimisin dedim onlarda bu evin bir parcası
Eşiyle çok anlaşamıyolar yuvalık al diyolar bana çoçuk için erken önce gecinmeyi öğrensinler diyorum
Erkek olan elimdeki çok cana yakın
Kız biraz çırlak erkeğin kuruna bazen çarlayarak cevap veriyor bazen gagalıyor yavrumu o da zavlı gidiyor oyuncağına kur yapıyor

Ailecek grip olduk. Kaç gündür yerimden kalkmaya mecalim yok. Ne güzel de temizliğe başlamıştım. Allahtan kışlıkları çıkarmayı bitirmişim yoksa yarım kalacaktı.
Kahvaltı sofrası bile duruyor bismillah deyip kalkayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…