Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla beni tarif ettin bence de benim yükselen boğa aç bir boğa hemde

bak bi gün yeşil fasulye pisirdim tam bir kilodan. dolaba da koydum ertesi gün yanına pilav çorba yapcam bana kolaylık olacak.
akşama da başka yemek yedik. ben yattım. sabah bi kalktım koca tencere fasulyeyi gece otururken atistirmis dibinde kalan bir tabak çıkmaz.

ama kendini öyle bi savunuyoki o fasulyeyi ben yapmasam inanırdım

Allahımmmm kesin demiştir ben az yedim fasulye zAten azdı

Valla beni tarif ettin bence de benim yükselen boğa aç bir boğa hemde
yaylık tarafında espirili girdiği ortama hemen uyum sağlayan insanları kendine çeken araştımacı filozof her duyguyu zivrede yaşayan Bizi zorlayan yanımız bu çünkü sevicide üzündüyüde gezenimiz jüpiter olduğu için çoğalarak yaşarız
Ayağı uğurlu gilerdensin politikan yok dümdüz anlatmak istediğini anlatan insanlar bu yüzden patavatsızlıkları olur örnek ben gıvırıp hemen toplarsın bazılarına bu hallerin sevimli gelir bilirbilinen en güzel özeliğin takmazsın takılmasın derler (ben çok takarım malesef )gezmeyi eğlenmeyi eğlendirmeyi seversin
Dostun tam dost düşmanın tam düşmandır
Geri manevran olmaz altan alırım olmaz
Fedakar ve vefalısın intikamcı değilsin ama bunu zamanı gelirse kaşı tarafa hissetirmeden de alacak zekan çok yüksek
Çünkü yapılanı unutmazsın

Ne yiyoz kahvaltıya? Ben patatesle bi istinat duvarı yaparsam yımırtayı nasıl yapayım çocuklar yemiyolar her türlü

bayat ekmek varsa
yumurta beyaz peynir maydanoz karıştır. ekmekleri dilimle üstüne azcik yağ sürüp bu harçtan koy fırınla bonusum.
yumurta tadı gelmiyo çok da güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…