Üstünüze oturup elinde yemek yiyebilir emin olamadım bendebana da öyle geliyo negom ama oğlan ufak ben ufak tefek
korkarım cesin gazabından kadin uzun
Sen önce beni doyur tabağımı herkesten fazla doldur İnan çok güzel anlaşırız minnoşlarımlabana da öyle geliyo negom ama oğlan ufak ben ufak tefek
korkarım cesin gazabından kadin uzun
Ooooo yemek seven bebe hiç anlaşamamyeğenim de iştahlı yengem yalnız bırakmıyor biZi çocuğun totosuna vuruyorum diye ülen sen kim ben kim mutfağa sofra kuruyorlardı çocuk kapının ardına geçmiş kapatmaya çalışıyor o gelmesin diye feryat figan ahahahhahahah
Uğraşamam o zaman ben gelince kilere kitle onuBenimki çok agresif acayip laflar edebilir dan diye
Terazileri severim ama adalet yönleri deli ediyorbizim mutfağın kapısı da yok
artık birbirinize ne yaparsınız bilemedim
benimki izler bakar herkese eşit konuyo mu diyeyükseleni terazi hep adalet peşinde sıpa. ama en cok kendine adil asıl burcu akrep olduğu için
Üstünüze oturup elinde yemek yiyebilir emin olamadım bende
Boyuma bakma elim ağır kuvvetliyimdirbence sen de çağırma senle boyumuz falan da aynı çünkü
bence sen de çağırma senle boyumuz falan da aynı çünkü
Şunlara bak görende toplarıyla düşman girmiş hava sahanlığına sanarBoyuma bakma elim ağır kuvvetliyimdir
Gel sen gel elim boldur dolu dolu yaparım misafire hatta öyle ki kalanları giderken paket yapar veriririm ellerineŞunlara bak görende toplarıyla düşman girmiş hava sahanlığına sanar
Hee pardon yanlis alarm o zamanCivcikim o yiyip kilo almayan ben değilim iştedombikim ama bu yemeye çok değil allah için
Gel sen gel elim boldur dolu dolu yaparım misafire hatta öyle ki kalanları giderken paket yapar veriririm ellerine
Bende yay
Yüselenin filan boğadır
Terazileri severim ama adalet yönleri deli ediyoreşimde sağolsun bi allahın günü al şu bitaneyi sen fazla ye demez herşeyi tam ortadan bölüyor ya adam
Boğalar hayatı tüm anlamıyla yaşar yemek içmek gibi zevk veren herşeyden keyif alır ama biraz kendi zevvki için ödün vermezleryaw bu anam olacak kadın Doğum saatimi her yıl başka şey demese bileceğim de işte tam emin değilim
Sen niye boğaya zorluyorum de hele onlar da mı aç benim gibi
Ahaaaa yemin ederim bu benben evlenmeden önce son kalan ya da az kalan şeyi herkes birbirine ikram eder kimse yemezdi. nezaket gereği kendi beklerdi.
la evlendim koca yay burcu ya adam dünyada kendinden başka insanlar olduğunun farkında değil.
bi yemek koyuyom ortaya ben şunla bunla uğraşıyom bi bakiyom ben yemeden bitmiş.
yedin mi yer misin bile diye sormaz.
cocuk doğdu bizle yemeye başladı adam hala aynı. o kadar azarlamisim ki sofraya oturunca artık şunu da paylaşalım şimdi sen önünü arkanı düşünmeden niye yiyon dersin diyo
şimdi şöyle bakınca evde bi tane daha var senden gel ces onla başa çıktıysam senle de çıkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?