Düzenli Evimiz & Hayatımız

bizim mutfağın kapısı da yok
artık birbirinize ne yaparsınız bilemedim
benimki izler bakar herkese eşit konuyo mu diye yükseleni terazi hep adalet peşinde sıpa. ama en cok kendine adil asıl burcu akrep olduğu için

Terazileri severim ama adalet yönleri deli ediyor eşimde sağolsun bi allahın günü al şu bitaneyi sen fazla ye demez herşeyi tam ortadan bölüyor ya adam

Terazileri severim ama adalet yönleri deli ediyor eşimde sağolsun bi allahın günü al şu bitaneyi sen fazla ye demez herşeyi tam ortadan bölüyor ya adam

ben evlenmeden önce son kalan ya da az kalan şeyi herkes birbirine ikram eder kimse yemezdi. nezaket gereği kendi beklerdi.
la evlendim koca yay burcu ya adam dünyada kendinden başka insanlar olduğunun farkında değil.
bi yemek koyuyom ortaya ben şunla bunla uğraşıyom bi bakiyom ben yemeden bitmiş.
yedin mi yer misin bile diye sormaz.
cocuk doğdu bizle yemeye başladı adam hala aynı. o kadar azarlamisim ki sofraya oturunca artık şunu da paylaşalım şimdi sen önünü arkanı düşünmeden niye yiyon dersin diyo

şimdi şöyle bakınca evde bi tane daha var senden gel ces onla başa çıktıysam senle de çıkarım

yaw bu anam olacak kadın Doğum saatimi her yıl başka şey demese bileceğim de işte tam emin değilim

Sen niye boğaya zorluyorum de hele onlar da mı aç benim gibi
Boğalar hayatı tüm anlamıyla yaşar yemek içmek gibi zevk veren herşeyden keyif alır ama biraz kendi zevvki için ödün vermezler
Ya yükselenin yada ay burcun baskın olarak yıldız evlerininn birinde boğa vardır

Ahaaaa yemin ederim bu ben

Demek ki enişte ve ben tam yay burcuyuz ülen mevzuya bak ahahahah

Benim adam da aç kalmasın diye herşeyi koca tencere yaptığımdan bu aşamaya ulaşmadık ama bu vardı ne zaman bitti şu vardı ne ara yedin muhabbeti çooook oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…