Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay sabah sabah sesim de kısık acayip sesler çıkararak gülüyorum
İçin dışın bir ilk kez görüyorum sen gibisini
Sen şimdi senin çocuk olunca onla da yemek savaşı verirsin, sen çok yedin hayır sen çok yedin

Negooooo son cümleni beni yakından tanıyan herkes söylüyor vallahi.

Şandanikoooo kimle gidersen git ama ben sana da gelsem kimseyi istemem

ben zaten tek tek çağırırım arkadaşlarımı
eğer grupsak toplu çağırırım o da zaten üç kişiyi geçmiyor genelde

benim oğlan kresteyken gel yoksa savaş çıkar aranızda

Senin oğlan jesi alt eder

Ooooo yemek seven bebe hiç anlaşamam yeğenim de iştahlı yengem yalnız bırakmıyor biZi çocuğun totosuna vuruyorum diye ülen sen kim ben kim mutfağa sofra kuruyorlardı çocuk kapının ardına geçmiş kapatmaya çalışıyor o gelmesin diye feryat figan ahahahhahahah

Ayyy bayılazaaaam gülmekten
Benim çocuklar da iştahlı, hele küçük paylaşmayı hiç sevmez aranızda çıkacak savaş gözümde canlandı

Ayyy bayılazaaaam gülmekten
Benim çocuklar da iştahlı, hele küçük paylaşmayı hiç sevmez aranızda çıkacak savaş gözümde canlandı
Nego varya bak seni az daha güldüreyim benim yeğeni markete götürdüm neyse işte aldık birşeyler halacım aç yicem diyor oturduk evin ilerdeki parka çocuğa ne veriyorsam ucundan kırıyorum geri kalanı da tek lokmada indiriyorum mideme çocuk oyun sanıyor alkışlıyordu beni bide garibim onu dışarı çıkardım diye de nasıl mutlu nasıl seviniyor

Sen böyle yiyecek paylaştırırken bir sanaa iki banaa da demiştirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…