Günaydın Jes.Ülen bi günde biri erken uyansın şu sofraya sabahın 6 sı girişsin
Bak haslanmis yumurta yapcaktim o kadar istahli anlattin ki pazar sofrasi kurasim geldiEn güzel kahvaltı sofraları kurulacakmışşşşşş
Yumuşatıcı kullanıyomusun?
Aa ilk defa duyuyorum. Sirkeyle ben de bi deniyim o zaman.bambu havlu ve bornozla ilk kullanımda kendi sabunuyla yıkanıyor. eğer yikanmazsa sertleşiyomus.
ben yıllardır kullanıyorum hala yumuşak. bide arada makineye sirke koyuyorum deterjan gözüne o da çok iyi yumuşatıyo havlu ve bornozlari
Benimkiler de hep öyle oldu.. bambu olsa da olmasa da.Merhaba. Bugün siteye giremedim. Çok da mesaj birikmiş. Bugün yaptıklarımı yazayım, kız uyanmazsa geri dönüp mesajları okuyup yatacağım.
Yatağı topladım,
Bulaşık makinesini boşalttım,
Kahvaltı hazırlayıp, sonrasında mutfağı topladım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım yerlerine yerleştirdim,
İki makina çamaşır yıkandı,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım. Bugünüm böyle biraz boş geçti. Çocuk uyudukça da ben yatıp dinlendim.
Bugün bir de bornozları yıkayacaktım ama kaldı onlar. Hazır yıkamadan önce sorayım. Üç yıl önce almıştım, bambu-pamuk karışımı bornozlar. Beş altı yıkamadan sonra çok fazla sertleşip, pofudukluklarını kaybettiler. Yumuşatıcı falan da işe yaramıyor. Kaskatı kabuk gibi bir şey oldular. Yumuşar mı kumaşı acaba tekrar? Bir püf noktası var mıdır? Yoksa artık ömrü mü dolmuş? Gerçi benim bütün havlularım böyle oldu. Sırf bornozlar da değil.
Bana neden yat diyorsun o zamanÜlen bi günde biri erken uyansın şu sofraya sabahın 6 sı girişsin
Ben de herkeste oluyor sanıyordum ama yine de rahatsız ediyordu bu durum beni. Demek ki püf noktası varmış.Aa ilk defa duyuyorum. Sirkeyle ben de bi deniyim o zaman.
Benimkiler de hep öyle oldu.. bambu olsa da olmasa da.
İlk aldigimda yumusacik olan havlular simdi kazık gibiben herkeste oluyo saniyodum olmuyo muymus
Ben de herkeste oluyor sanıyordum ama yine de rahatsız ediyordu bu durum beni. Demek ki püf noktası varmış.
Tek söylenilen ilk yıkadamada iki bornozu ayrı yıka, sonra birlikte yıkarsın. Bir de bir yerinden iplik çıkarsa kesme yak demişlerdi. O kadar yani. Bir sürü de para vermiştim alırken.Ama alan insana nasıl demezler ne saçmalık ya
Aaa böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Satın alırken hiç bundan bahsetmemişlerdi. Sirkeyi yumuşatıcı gözüne koyup denemiştim, hiç deterjan gözüne koymadım. Sadece sirke ile mi yıkıyorsunuz deterjan koymadan?
Teşekkür ederim. :) Bugün bir deneyeyim dediklerinizi.yumuşatıcı gözüne koyuyorum bazen bazen de deterjan gözüne ekliyorum.
ama eğer soylenmediyse sorun ilk aldığınızda sabunla yikamamaktan kaynaklanıyodur.
ben bide 40 ya da 60 derecede yıkarım havlu bornozlari.
bide 60 da yıkamayı deneyin isterseniz. çamaşır sodasi da yumuşatıyodu sanki. biraz netten arastirirsaniz onu da deneyin o da ise yarar:)
Teşekkür ederim. :) Bugün bir deneyeyim dediklerinizi.
En iyisi biz ona ayrı masa tahsis edelimKayık tabak götürün orda yoktur
En iyisi biz ona ayrı masa tahsis edelimkarşılıklı masalada otururuz artık kendi masasındakileri bitirip bizimkine dalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?