Düzenli Evimiz & Hayatımız

En iyisi biz ona ayrı masa tahsis edelim karşılıklı masalada otururuz artıkkendi masasındakileri bitirip bizimkine dalar
Ayrı masa yok yok çıkar onu aklından. Bonbon da gelecekse 3 kişilik serpme istiyoruz siz sohbet ediyorsunuz 5 dk sonra yemeğe başlıyorsunuz. Ben o ara zaten

Harikaa bir topik. Birkac aydir acayip tembellik var ustumde evde hicbir is yapmak istemiyirum. Ne olur benim su tembelligimi atmama da yardimci olun.

Evimi temizlemeye en azindan birkac ay oldu, aslinda annelik iznindeyim vaktim var. ama hiic canim istemiyor. Bir iki kere esim temizledi burkac kez yardimci cagirdim. Icimden gelmiyor. Bir de evimde kiler gibi biryer var orayi eskiden burkac ayda bir duzenler, kullanilmayanlari verirdim. En son hamilelik oncesi temizledim orayi neredeyse 2 sene once copluk gibi suanda. Nerden baslayayim ne yapayim? Ev adeta ustume ustume geliyor. Herseyi atasim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…