- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
oğlanlar toparladi bonusum sağol. yeni vitamin ilaci aldik 3 günde o mu etki etti bilmiyorum renkleri de yerine geldi. kız hasta gece uyumadi yavrum ateştenAktif Lora çocuklar nasıl oldu?
Geçmiş olsunoğlanlar toparladi bonusum sağol. yeni vitamin ilaci aldik 3 günde o mu etki etti bilmiyorum renkleri de yerine geldi. kız hasta gece uyumadi yavrum ateşten
oğlanlar toparladi bonusum sağol. yeni vitamin ilaci aldik 3 günde o mu etki etti bilmiyorum renkleri de yerine geldi. kız hasta gece uyumadi yavrum ateşten
Keyifli günlerTam çaya oturdum kardeşim aradı.
İş yerime bi gelmediniz deyip duruyodu 10 kere iptal ettik zaten en son dün akşam yine iptal ettik ve şimdi beni ikna etti.
Yemek yeme ben yediricem dediAllahım sen koru esirge beni
Sen de çemkirdin mi onu de banaprofilde cemkirecektim de burdan cemkireyim
arkadaş wp tan mesaj atmış biz iyi gün dostu muyuz niye kötü gününüzü paylaşmıyorsunuz diye.
la iyi günümde de yoksun ki kötü günde aklıma gelsen
ben aramasam bir sene aramamıs gelmiş bana cemkiriyo
bu bir iç temizlik mesajıdır. negom evi, içi ve dışı temiz insan sever
Squit game akımıYeşil ıııışıık kıırmızı ııışıııkk
He bizde her daim saç baş yapılı görüşüyoruz zatenben kimseyle görüntülü konusmak istemem arayanı reddediyorum. psikolojim bozuluyo suratım at suratı gibi daha büyük uzun gözükuyor
Benim konum da beğenmedim, kızgın atıyorlar demekla olm siz niye bana beğenmedi kizgin falan atiyosunuz elim ayagima girdi naptim diye
Açlık oyunları filmi tadında biraz. Birebir değil andırıyor.eşim de tutturdu izleyelim diye
iyi bi dizi mi bonusum
Kıyamam yaoğlanlar toparladi bonusum sağol. yeni vitamin ilaci aldik 3 günde o mu etki etti bilmiyorum renkleri de yerine geldi. kız hasta gece uyumadi yavrum ateşten
Harbi andırdı birazBu kadar baş döndürücü olmasam dağğ benziyorum
Acaba ne yiyeceksinTam çaya oturdum kardeşim aradı.
İş yerime bi gelmediniz deyip duruyodu 10 kere iptal ettik zaten en son dün akşam yine iptal ettik ve şimdi beni ikna etti.
Yemek yeme ben yediricem dediAllahım sen koru esirge beni
Geçmiş olsun loracımoğlanlar toparladi bonusum sağol. yeni vitamin ilaci aldik 3 günde o mu etki etti bilmiyorum renkleri de yerine geldi. kız hasta gece uyumadi yavrum ateşten
Değişmedi canım ek bi iş yapıyoAcaba ne yiyeceksin
Kardeşin iş mi değişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?