Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen onu yapıyorum

Tam da o konudayım tarihte biliyo musun nasıl denk getirdin ama bi haftadır hastalıklar falan çok doldum bugün şöyle bi kafamı boşaltayım yarın inşallah
Ben de o konudayim da ordan biliyorum bir de önemli bi konuya canim sıkıldikca acip ona calisiyorum asla bitmeyen bi konu malum

kim iştahla ders çalışmaya oturuyo zaten
beni hatırlamıyon mu loram
kendimi kandırmak için çaylar kahveler abur cuburlar ne ikram ne izzet
Onu yazcaktim ben de.. masaya gecerken elimde kahvemle güya ders calismak cok güzel mesaji veriyorum beynime ama ise yarıyo bir de youtubedan harry potter kutüphanesi seslerini acmaya sardim bu ara neyse daha fazla psikopatliklarimi anlatip rezil olmuyum
hatirladim seni bence civiciv cok istahli
Ne yalan söylüyüm seviyorum aslinda çalışmayı icimden geliyo atansam da dil falan öğenirim birakmam calismayi ben
civcivim atanacak ya
Saricivcivcikcik le bizim hayatımız çok benziyo
Allahim sen konuyu biliyosun amin
@golgefeslegeni dizinin keyfini cikariyor ben de hala cirpiniyorum aaggshsj
Aynen birbirimize düşürdü gitti gölge
Çocukları pammik gibi yapisini ne kadar istahli güzel anlatmissin cocuklarin yerinde olasim geldi ustüne de mis gibi bi uyku çekçen ooh
Ben bu espriyi bilmiyorum

Yıkılmadım ama ayakta da değilim noterim

Aktif Lora işler karışıyor dizide bıraktığım diziye yeniden başlayacağım galiba
Gölge sen hangi diziyi izliyosun? Kirmizi isik yesik isik bilmen icin squid games i izle harika bi dizi sağlam kafa dağıtıyo

Kıyamam onun canı ne ki iyi yapmışsın vitamin ne verdin
su vitamin bonus. ilk kullaniyoruz iyi geldi insallah.
Kıyamam ya Allah şifa versin kuzum

Geçmiş olsun loracım
tesekkür ederim kizlar ❤
gördün dimi sandalyeye nasil sürmüsler cikolatayi

Çok pis gaza geldim mutlaka 1 test çözüp yatcam

bundan sonra senin adın gölge fesleğeni değil
gölgelerin efendisi

pes etme bu yol çok uzun ne kadar erken yola çıkarsan o kadar kolay olur:)
inşallah hepsi doğru çıkar testinin de:)

Bu sene pes etmeye niyetim yok :) sonuç belki istediğim gibi olmaz ama yine de sonuna kadar çalışacağım :)
benim hiç umudum yoktu biliyo musun:)
ona rağmen yeterli puanı aldım atandim
sakın pes etme
Ağlıcam
VAlla bende yaz kış içiyorum hiç fark etmez ama civcik adanadaysa çorba orda içilmez yawww
Yok balım muğladayim

Tam çaya oturdum kardeşim aradı.

İş yerime bi gelmediniz deyip duruyodu 10 kere iptal ettik zaten en son dün akşam yine iptal ettik ve şimdi beni ikna etti.

Yemek yeme ben yediricem dedi Allahım sen koru esirge beni
Öfff esnaf kahvaltısına ihtiyacım var şuan. Bol çeşit bol kalori. Şuan önümde olsa hiçbir derdim tasam kalmaz benşm de yerime ye

Keseledim baya rengi açıldı çocukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…