- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Mutfak masası da kirli sepetide ikisini de alıyorum mandal kullanmıyorum12 ekim ödevi
Mandalları yıkamak
Kirli sepetinin dibini temizlemek
Mutfak masa sandalyelerini silmek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Efser
gel ben gidiyorum. ikimizde değisik çekim hissediyorumMaratona musayit biri var mı
Biraz fazla uyuşuğum
Geliyorumgel ben gidiyorum. ikimizde değisik çekim hissediyorum
Bugün o konuya başlayacağım inşallah artık ne zaman biter kısmetBen de o konudayim da ordan biliyorumbir de önemli bi konuya canim sıkıldikca acip ona calisiyorum asla bitmeyen bi konu malum
Akşam yasak elma vardı ona baktımGölge sen hangi diziyi izliyosun? Kirmizi isik yesik isik bilmen icin squid games i izle harika bi dizisağlam kafa dağıtıyo
Aktif Lora imuneksin kapsülünü kullanmıştık bağışıklık kazanması için kapsülün içini açıp tozunu kullanıyoduk
İzmire mi gidiyorsun canımTünaydın kızlar:)
Nego cum ben bi süre ödevleri yapamayacağım listeden çıkarmak istersen çıkarabilirsin:)
Netflix yoksa genelde google a da düşüyo ordaki diziler canım bilgin olsun izlemek istersen.Bugün o konuya başlayacağım inşallah artık ne zaman biter kısmet
Akşam yasak elma vardı ona baktımNetfilix diziymiş ya o o da yok ben de
Tamam bi bakayımNetflix yoksa genelde google a da düşüyo ordaki diziler canım bilgin olsun izlemek istersen.
Yok canım malesefİzmire mi gidiyorsun canım
kuzum benim ya ,çok geçmiş olsun. Dikkat et kendineYok canım malesef
Omzum çok kötü annemi bekliyorum gelince fizik tedaviye gideceğim.
Aslında İzmir'de de gidebilirim ama orada aracım yok fizikten çıkınca da sıcak tutmak önemli.
Ah canım çok kötü demek ya üzüldüm valla yapma hiç bir şey zorlamaYok canım malesef
Aslında İzmir'de de gidebilirim ama orada aracım yok fizikten çıkınca da sıcak tutmak önemli.
cok gecmis olsunYok canım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?