Benim günaydınıma niye muhteşem yok domdom beğenmedin mi
Benim günaydınıma niye muhteşem yok domdom beğenmedin mi
En çok beni beğen en çok beni öp en çok beni sevNiye beğenmim en çok seninkini beğendim duşum takılmıştır
Ufff Morun her rengi
B12 hap mı kullanıyodun jes. Demir çok yavaş yükseliyor. Benim seneler önce 6 ayda zar zor normal değerlere gelmiştiDün Demir ve b12 baktırdım aylardır düzenli b12 dil altı kullanıyorum. Demir’i 1 aydır kullanıyorum. Resmen yıkıldım
B12 alt sınırda hala
Demir de sürünüyor.
Şimdi bu ne rezalet allah için ben ne halt edeyim artık şaşırdım gerçekten
Yok canım şu dil altı spreyi olan varya ocean marka ondan kullanıyorum 3 aydır. Demir 1 ay oldu o hala aynıB12 hap mı kullanıyodun jes. Demir çok yavaş yükseliyor. Benim seneler önce 6 ayda zar zor normal değerlere gelmişti
Günaydın canımGünaydın
Eki Görüntüle 2932238
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Z Z P
D DefneYaren
Efser
Üzülme yükselir. B12 iğnesiz yükselmez ona iğne şart. Önce iğnelerini ol sonra takviyeye devam edersin.Dün Demir ve b12 baktırdım aylardır düzenli b12 dil altı kullanıyorum. Demir’i 1 aydır kullanıyorum. Resmen yıkıldım
B12 alt sınırda hala
Demir de sürünüyor.
Şimdi bu ne rezalet allah için ben ne halt edeyim artık şaşırdım gerçekten
Yumurtlama döneminde ve hamilelikte öyle olur ama sen de öyle birşey var mı?Kızlar bu aralar çok ateş basıyor yeminle kendimi bilmesem menepoza gireceğim derdim
Negooooo gerçekten modum düştü sonuçlar çıkmış sabah baktım ağlayacsktım nerdeyseÜzülme yükselir. B12 iğnesiz yükselmez ona iğne şart. Önce iğnelerini ol sonra takviyeye devam edersin.
Sana bir sayfa yazıyım orda ki yazılara bak istersen.
Dolunay yok canımGünaydın kızlar
Noldu yine dolunay falan mi var ya 2 gecedir gece 3te uyaniyorum uyuyabilene ask olsun
Aslında ayda 1 2-3 gün oluyor oda yumurtlama dönemi mi ki acaba ?Yumurtlama döneminde ve hamilelikte öyle olur ama sen de öyle birşey var mı?
Aynen öyledirAslında ayda 1 2-3 gün oluyor oda yumurtlama dönemi mi ki acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?