Ödevi aldım basganımmmm negoooooo13 ekim ödevi
Ev terliklerini yıkamak
Tv ünitesi, vitrin veya konsol düzenlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
@Efser
D ile başlayan. Benim oğlan da vurundu ondan yine baktırmamız lazım.Negooooo gerçekten modum düştü sonuçlar çıkmış sabah baktım ağlayacsktım nerdeyse
İğne dediğin şu cam tüp içindeki mor renkli b harfi ile başlayan haftada 1 vurulan b12 iğnesi mi ?
Günaydın ❤Günaydın
Eki Görüntüle 2932238
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
@Efser
Yanıyorum sanki varya gece cam açacaktım nerdeyse. Sonra hasta olurum diye donla yattımAynen öyledir
Ödev verirken yazacaktım ki her gün her gün ne buluyum yeter da bezdumNegooooooo ödev yok mu negooooooo
Nego bağırsaklar da ne var ne yok nasıl öğrenirim peki ? Prebiyotik olarak da emrerogermina gibi mi yoksa turşu suyu vs ile mi takviye alalım sence?D ile başlayan. Benim oğlan da vurundu ondan yine baktırmamız lazım.
Bağırsak çok önemli biliyor musun? Bağırsak da bir sorun varsa bizim bu aldığımız takviyeler işe yaramıyor. Probiyotik, prebiyotik takviye ile önce bağırsakları düzeltmek lazım.
B12 düşüklüğü de ateş bastırırKızlar bu aralar çok ateş basıyor yeminle kendimi bilmesem menepoza gireceğim derdim
Sen ödev vermeyince kendimi başı boş berduş gibi hissediyorum negooooooooooÖdev verirken yazacaktım ki her gün her gün ne buluyum yeter da bezdum
Vallahi keseceğim kendimi artık yeter daB12 düşüklüğü de ateş bastırır
Hep öyleyim de telefonu almıyorum elime pek kalkıncaGünaydın canımerkencisin
Belki boyuna yımırtlıyosunAslında ayda 1 2-3 gün oluyor oda yumurtlama dönemi mi ki acaba ?
Ay ne güzel ben de şu telefon bağımlılığından bir kurtulsamHep öyleyim de telefonu almıyorum elime pek kalkınca
Allah kolaylık versinGünaydın ❤
Hâlâ misafirlerim var. Dün birsürü iş yapmıştım fırsat bulup giremedimmuhtemelen yine yoğun bir gün beni bekliyor
Ayda 2-3 gün diyor ya kızBelki boyuna yımırtlıyosun
Tavık mıyım la benBelki boyuna yımırtlıyosun
Ona kolonoskopi lazımNego bağırsaklar da ne var ne yok nasıl öğrenirim peki ? Prebiyotik olarak da emrerogermina gibi mi yoksa turşu suyu vs ile mi takviye alalım sence?
Ayda 2-3 gün diyor ya kız
Ya bırak o beni tavık yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?