Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negooooo gerçekten modum düştü sonuçlar çıkmış sabah baktım ağlayacsktım nerdeyse

İğne dediğin şu cam tüp içindeki mor renkli b harfi ile başlayan haftada 1 vurulan b12 iğnesi mi ?
D ile başlayan. Benim oğlan da vurundu ondan yine baktırmamız lazım.
Bağırsak çok önemli biliyor musun? Bağırsak da bir sorun varsa bizim bu aldığımız takviyeler işe yaramıyor. Probiyotik, prebiyotik takviye ile önce bağırsakları düzeltmek lazım.

Nego bağırsaklar da ne var ne yok nasıl öğrenirim peki ? Prebiyotik olarak da emrerogermina gibi mi yoksa turşu suyu vs ile mi takviye alalım sence?

Hadi ben kaçtım kızlar kendime yeni hedef koydum öğlen ezanına kadar işlerimi bitirmek,tabi ilk zamanlar bitmez de ne yaparsam kâr,o kadar birikmiş iş nasıl bitsin hemen,zamanla oturturum inşallah bu düzeni,ama hafta sonu memlekete gideceğim yine düzenim bozulacak sil baştan haftaya yeniden düzen oturtmam gerekecek

Nego bağırsaklar da ne var ne yok nasıl öğrenirim peki ? Prebiyotik olarak da emrerogermina gibi mi yoksa turşu suyu vs ile mi takviye alalım sence?
Ona kolonoskopi lazım
Dur ben sana atıcam sayfalar. Orada ne için hangi durumlarda hangi ürün kullanılır yazıyor. İşine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…