Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi aksamlar kızlar Kaç gündür aranıza katılamiyorum. Evim iki katlı. Ardiye bölümü var evimde oradaki çöpleri çıkardım ne var ne yok gereksiz hep attım. Bazanin altındaki,köşenin altındaki çamaşır gereksiz ne varsa hepsini bastım çöpe. Kıyafetleri ayırdım ayakkabıları vs. Durumu olmayanlara gidicek. Ya ne kadar güzel bir duyguymus bu. Evdeki fazlalıkları gitmesi.

Oğluma yatak odası takımı verdi eşimin müşterisi . MasaAllah dolabı XXL resmen. Herseyini yerlestirdim. Sildim temizledim dolabıni yatağını. Baya uğraştık kurmaya takım oda yollamış sagolsunlar.

Kaç gündür inanın bunlarla uğraşıyorum. Ceyizlerimi düzelttim güzelce burçlara koydum. Bazamin altını toparladım.

Kardolabim resmen boşaldı çocukların esylari gidince.

Şimdi yigili bulasigim var onları halledicem. 4 poşet çöp attım. Oglumu doyurdum kızımı uyuttum şimdi sıra oğlumu uyutmaya çalışıyorum. İnşaAllah bulaşıkları yıkayıp evi toplicam fazla oyuncakları hemen kaldırcam ithiyaci olana vereceğim. İnanın evdeki herşeyden bıkkınlık geldi. Resmen mal biriktirmişiz olmayan şey yok.

Çamaşır katladim astım tekrardan şimdi kurumuslardir onları katlayıp tekrar islaklari asicam ayy bı bitiremedim kisliklari. Bu ara kızım da biraz mızmız hasta gibi o yüzden hiç işim bitmiyor malesef

Çok önemli bi karar aldım.
Artık her akşam ev işi yapıp milleti de oturtmayacağım.
Zaten ev herkes oturuyor diye dağılıp pisleniyor.
Düşündüm taşındım hergün 1 oda yapsak hiç dinlenmeden yaşarız.
Hatta gıcıklık olsun diye hafta içi evdekilere ev temizletip haftasonu da kadın ayarlayasım var. Evdekiler pisletmeyin mesajı vermek istiyorum. En ssonunda bana kafayı yedirttiler.

İnan bana bende böyle hissediyorum. Verince rahatlıyorum.

İnan bana bende böyle hissediyorum. Verince rahatlıyorum.
Kesinlikle kuzum en güzeli az eşya çok mutluluk. Daha da var yani verilcek kıyafetler. Hurca koymuştum hepsini acicam. Keşke hiç birşeyim olmasa bazalarin altları falan boş kalsa. Ama malesef. Ceyizlerimi vermeye kiyamadim hiç. Annemin göz emekleri. Verirsem Allah rızası için kermese verebilirim anca.

Benim evde kişi sayısı çok tabi yatak sayısı da kışlık yazlık herkesin neyi varsa kendi yatağının altına koyuyorum ve bazalar dolu temizlemek zor ama yapacak birşey yok maalesef ellerine sağlık ne kadar eşya o kadar kölelik resmen
Levariz geçmiş olsun canım fizikte hafifler inşallah ağrıların sonrasında da bi hacamat yaptır faydasını görürsün bı iznilah
Lora çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah kızında
Nego başkanım tahlil sonuclarin ne oldu yazmadım
Bonus bacım sende benim gibi caysiz duramayan yakitsiz kalanlardansin sanırım
Ben çok giremiyorum sohbete dahil olamıyorum çoktan konu bitmiş oluyor malum
Bugün ne yaptın bolca ütü
Eve süpürge tutuldu
Mutfak masası sandalye silindi
Kirli sepeti temizlendi
Öğle yemeği akşam yemeği tüm gun mutfakta geçiyor maalesef

Olsun kaldığın yerden gir sen sohbete cevap verilir elbet
Mr da istedi doktor bakalım var onun tarihine daha, egzersiz verdi, vitamin takviyesi verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…