Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok canım şu dil altı spreyi olan varya ocean marka ondan kullanıyorum 3 aydır. Demir 1 ay oldu o hala aynı
B12 iğnesiz geçmez diyecektim nego da demiş. Demir de çok yavaş yükseliyor karadut pekmezi ye sabahları aç karnına. Bi de etin yanında c vitamini olan şeyler ye mutlaka ayran içme

Günaydın kızlar.

Dün çok yorgunluktan bulaşıkları bırakmıştım . Bırakmaz olaydım. Şuan inanirmisiniz yığılı bulaşık yıkadım. Yani olanı iki kişiyiz birde çocuklar. Nasıl çıktı okadarbulasik anlam veremedim.

Bulaşık makineside dolu fazla yikamamis sinir oldum sabah sabah. Şimdi yatakları toplicam. Evi toplicam annem kahvaltıya gidicem.
Gelinceki işler ;
*Çamaşırlar asılacak,toplanıp yerleştirilecek
*Üst katın 3 kapısı silincek
*Ev silinip supurulcek üst kat.
Halim kalirsa alt katı da yapmayı düşünüyorum. Yığılı çamaşır var Şeytan diyor çık dışarı hepsini yak donsuz gez

Günaydın kızlar.
Dün kötü oldum yine, gerçi bugün de toplayamadim. İki gündür serum alıyorum anca öyle kalkıyor kafam.
Gittiğim hicbir doktor da test yaptır demiyor aksine gerek yok, grip ilacı al yat diyor.
Ama normal grip gibi de degil, ateşim yok ama yüzüm kipkirmizi geziyorum iki gündür. Alnim 36 derece, yanaklar 37.7. Anlamadım gitti.

Kahvaltı hazırladım krep yaptım
Çoluğu çocuğu doyurdum uğurladım
Yatakları düzelttim
Evi çok dağıtmışlar topladım
Makineye çamaşır attım yıkandı çıkardım asılacak
Wc yi deterjanladım bekliyor
Banyo lavabosunu ovdum, yerini sildim
Salonu süpürdüm, sildim
Mutfağı süpürdüm halısını topladım,yerini sildim. Fırını çektim altını fırının sağını solunu dolabın yanlarını sildim
Bulaşık makinesini çektim altını sağını solunu sildim
Antreyi süpürdüm
Oturma odasını süpürdüm sildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…