Düzenli Evimiz & Hayatımız

Vallahi ben çok tez canliyimda , eşim sagolsun o kadar rahat ki , cinnet gecirmeme az kaldı yanii , o kadar rahat düşün..

Şu ev temizliğini yapsam, bir ohhh cekicem..
Offf ağır ayak yani eşin benimki de öyle, ben ne kadar tez canlı o o kadar yavaş

Ummak canı çekmek mi demek?
Canım bir şey çekmedi ama bir kaç gündür çok stresliyim. Hatta bütün vücudum döktü. Onunla alakalı olabilir mi acaba diye de düşündüm.
Evet canı çekmek taş gibi oluyor göğüs ben ona bağlamıştım belkide alakası yoktur düzelir diye okumuştum arkadaşların dediği gibi sağıp dökün düzelir inşallah.

Evet canı çekmek taş gibi oluyor göğüs ben ona bağlamıştım belkide alakası yoktur düzelir diye okumuştum arkadaşların dediği gibi sağıp dökün düzelir inşallah.
Bizim oralarda da derler. Emziren kadının yanında bir şey yerseniz ona da verin yoksa sütü ekşir diye.
Alakasi var yani.

Bizim oralarda da derler. Emziren kadının yanında bir şey yerseniz ona da verin yoksa sütü ekşir diye.
Alakasi var yani.
Bide soğan ekmek alıp arkasından sessizce gelip yumruk vurun kokusun sonra soğanla ekmeği yesin geçer falan diyolardi denedim oldu tabi sertliği geçti tadı aynıydı :)

Bide soğan ekmek alıp arkasından sessizce gelip yumruk vurun kokusun sonra soğanla ekmeği yesin geçer falan diyolardi denedim oldu tabi sertliği geçti tadı aynıydı :)
Tadı düzelmedi yani.
Bebiş küçük nüydü peki?

Tadı düzelmedi yani.
Bebiş küçük nüydü peki?
7 aylıkti bizim kilo problemimiz vardı halada varda bide 4 aydan sonra sürekli meme reddi yaptı 5 aylıkken kanda mikrop idrar yollarında iltihap la 3 gün hastanede yatınca zor emzirdim 9 aylıkta sadece geceleri emdi çok istiyordum emzirmeyi ama rabbim bu kadar nasip etti ama emdi düzeldi yani tadı üzülmeyin düzelir.

Çok geçmiş olsun canım yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…