Offf ağır ayak yani eşinVallahi ben çok tez canliyimda , eşim sagolsun o kadar rahat ki , cinnet gecirmeme az kaldı yanii , o kadar rahat düşün..
Şu ev temizliğini yapsam, bir ohhh cekicem..
Evet canı çekmek taş gibi oluyor göğüs ben ona bağlamıştım belkide alakası yoktur düzelir diye okumuştum arkadaşların dediği gibi sağıp dökün düzelir inşallah.Ummak canı çekmek mi demek?
Canım bir şey çekmedi ama bir kaç gündür çok stresliyim. Hatta bütün vücudum döktü. Onunla alakalı olabilir mi acaba diye de düşündüm.
Insallah cnm bebek o gogsunu emdikce Kistin kaybolurSağıyorum canım inşallah düzelir
Tamam canım. Sagmasi kolay olur o zaman.Biriken sütü dağıtıyor
Süt kisti değil kaybolmazmış yaaa.Insallah cnm bebek o gogsunu emdikce Kistin kaybolur
Bizim oralarda da derler. Emziren kadının yanında bir şey yerseniz ona da verin yoksa sütü ekşir diye.Evet canı çekmek taş gibi oluyor göğüs ben ona bağlamıştım belkide alakası yoktur düzelir diye okumuştum arkadaşların dediği gibi sağıp dökün düzelir inşallah.
Himm anladim cnm sık sık takip et buyumesinSüt kisti değil kaybolmazmış yaaa.
Istersen alalım ama tekrarlama ihtimali yüksek dedi doktor. Duruyor öyle işte .
Yemek molası verdim çocuklar için. Uff sıkıldım ya işten, eskiden hiç böyle değildim. Bitse de keyif yapsam
Görev tamamdır19 Kasım Ödevi
Wc yi güzelce temizlemek (ayrıntılı)
@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
L Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
@Numanayse
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@_Marla_
Frytiop
@blue-34
Bide soğan ekmek alıp arkasından sessizce gelip yumruk vurun kokusun sonra soğanla ekmeği yesin geçer falan diyolardi denedim olduBizim oralarda da derler. Emziren kadının yanında bir şey yerseniz ona da verin yoksa sütü ekşir diye.
Alakasi var yani.
Tadı düzelmedi yani.Bide soğan ekmek alıp arkasından sessizce gelip yumruk vurun kokusun sonra soğanla ekmeği yesin geçer falan diyolardi denedim oldutabi sertliği geçti tadı aynıydı :)
Bende tamamladım görevi mis gibi oldu:) ama arkamdan kızım girdi yeniden temizledim :)19 Kasım Ödevi
Wc yi güzelce temizlemek (ayrıntılı)
@malii
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
L Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
@Numanayse
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@_Marla_
Frytiop
@blue-34
7 aylıkti bizim kilo problemimiz vardı halada varda bide 4 aydan sonra sürekli meme reddi yaptı 5 aylıkken kanda mikrop idrar yollarında iltihap la 3 gün hastanede yatınca zor emzirdim 9 aylıkta sadece geceleri emdi çok istiyordum emzirmeyi ama rabbim bu kadar nasip ettiTadı düzelmedi yani.
Bebiş küçük nüydü peki?
Çok geçmiş olsun canım yaaa.7 aylıkti bizim kilo problemimiz vardı halada varda bide 4 aydan sonra sürekli meme reddi yaptı 5 aylıkken kanda mikrop idrar yollarında iltihap la 3 gün hastanede yatınca zor emzirdim 9 aylıkta sadece geceleri emdi çok istiyordum emzirmeyi ama rabbim bu kadar nasip ettiama emdi düzeldi yani tadı üzülmeyin düzelir.
Aynn öyle,mesela diyorum şunu yapalım , yaparz insaAllah diyor , ama sadece yaparzla kalıyor,. Bakalım hayırlısı olsunOfff ağır ayak yani eşinbenimki de öyle, ben ne kadar tez canlı o o kadar yavaş
Aynn öyle,mesela diyorum şunu yapalım , yaparz insaAllah diyor , ama sadece yaparzla kalıyor,. Bakalım hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim geçti şükür şimdi 12 aylik oldu minyon olacakmış olsun canı sağlıklı olsunda :) hepimizin evladıyla birlikte inşallah.Çok geçmiş olsun canım yaaa.
AminnnÇok teşekkür ederim geçti şükür şimdi 12 aylik oldu minyon olacakmış olsun canı sağlıklı olsunda :) hepimizin evladıyla birlikte inşallah.
Stres benim bilmm kaçıncı göbek adım.. yok yok kesin cinnet geçirip aticam bütün stresi...Az kaldı doğuracan ep bi stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?