- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Tokatlılar ceviz de koyuyor bunatokatlı arkadaşım vardı o yapardı bize. Bizim buralarda yeşil mercimek çok tüketilmiyor. Aslında çok sağlıklıymış
Yeşil mercimek seviyorsan lezizOf bu ne tam ağzımı sulandıran bir şeye benziyor
Hemen atayımTurşu yapmayı denemek istiyorum. Güzel bi tarif bulup deneyeceğim.
Turşu yapmayı denemek istiyorum. Güzel bi tarif bulup deneyeceğim.
Yok canım kimse yok iki gün önce kayınvalidem de gitti başbaşayız miniklerle kızım zorluyor biraz nerdeyse 1 yaşından beri yemeğini kendi yiyen çocuk anne sen yedirsene diyorNasıl gidiyor canım? Yanında biri kalıyor mu?
Banyoyu alıyorum.14 ekim ödevi
Banyo temizlemek
Kitaplık düzenlemek
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
@Efser
Şifa olsun bonusum. Ben de yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. Annem de randevu almış pazar yaptıracakHer sene yaptırıyorum abla. Başım ağrımıyosa yaptırmıyorum da bu ara sık sık ağrıyo birazda başım dönüyo kulak arkasından yaptırıyorum.
Sırt boyun bir de
Çok severimYeşil mercimek seviyorsan lezizpratik de.
ilgi istiyor doğal olarak , henüz alışma süreci kuzununYok canım kimse yok iki gün önce kayınvalidem de gitti başbaşayız miniklerle kızım zorluyor biraz nerdeyse 1 yaşından beri yemeğini kendi yiyen çocuk anne sen yedirsene diyor
Aynen canım yalnızken ikisine birden yetişemiyorum biri ağlıyor biri kahvaltısını yedirmemi istiyor ya da çişim geldi tuvalete gitmek istiyor çocuk ağlarken o beni zorluyor birazilgi istiyor doğal olarak , henüz alışma süreci kuzunun
Allah yardımcın olsun süpürgeAynen canım yalnızken ikisine birden yetişemiyorum biri ağlıyor biri kahvaltısını yedirmemi istiyor ya da çişim geldi tuvalete gitmek istiyor çocuk ağlarken o beni zorluyor biraz
Allah yardımcın olsunYok canım kimse yok iki gün önce kayınvalidem de gitti başbaşayız miniklerle kızım zorluyor biraz nerdeyse 1 yaşından beri yemeğini kendi yiyen çocuk anne sen yedirsene diyor
Allah yardımcın olsun süpürge
Cümlemizin inşallah çok sağolun KızlarAllah yardımcın olsun
tüm halilar supurgenin fircali ucuyla supurup kaldirdimbugün iyi enerjiler depolamak istiyorum. isimi erken bitirip cocuklar gelene kadar kendimle takilicam insallah.
cocuklar gittikten sonra odalarini toplayip nevresim degistirdim
bir posta camasir astim
evdeki daginikligi topladim
bulasik makinesini yerlestirdim
kahvalti hazirladim topladim
wc yikadim,banyo sildim havlulari degistirdim
camasir makinesini ve banyo dolabini sildim...
Ütü ve ders dışı diğerlerini yaptım.kahvaltı yaptık topladım
evi topladım süpürdüm
makineye çamaşır attım
Şimdi oğluma meyve bana kahve molasındayız. Yapacaklarım
ayakkabılık vestiyeri düzenlemek
çamaşır katlamak
ütü yapmak
ders çalışmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?