Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok canım kimse yok iki gün önce kayınvalidem de gitti başbaşayız miniklerle kızım zorluyor biraz nerdeyse 1 yaşından beri yemeğini kendi yiyen çocuk anne sen yedirsene diyor
Olur o kadar canım o da küçük daha
Kardeşinin bezini vs değişirken malzemeleri ondan iste hoşuna gider. Zamanla alışır o da.

Ahh Nego ödevler tam benlik ama yapamıyorum. Karnım geceden beri sert.Gece çok uykum olmasına rağmen uyuyamadım.Erken doğumdan korkuyorum o yüzden ödevler için beni maruz gör.

Merhaba kızlar:)
İçimden bi ses kalk canım evi güzelce süpür sil diyo sol kolum pok yeme otur yerine diyo
Keşke bir robotum olaydı
Böyle zamanlarda iş yapamama daha bir sinir bozuyor
Sana robot süpürge şart aslında sağlığın için.

Ahh Nego ödevler tam benlik ama yapamıyorum. Karnım geceden beri sert.Gece çok uykum olmasına rağmen uyuyamadım.Erken doğumdan korkuyorum o yüzden ödevler için beni maruz gör.
Dinlenmeye çalış olumsuz düşünme.

Böyle zamanlarda iş yapamama daha bir sinir bozuyor
Sana robot süpürge şart aslında sağlığın için.
Akşam eşime mesajını okuyacağım negom
Ben demiyorum arkadaşlarım öyle uygun gördü dicem
Duramadım yavaş yavaş bi süpürdüm silemedim ama toz aldım wc lavabo kaldı bi güç gelsin onları da yapcam:)

Sen oralara çok girme demesin sonra

Canım mutlaka doktoruna söyle bu durumu. Hatta gidebilirsen git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…