- 13 Ağustos 2020
- 15.692
- 89.109
- 598
- 33
ahaha hastanedeyim yav. baktim arada ama eskilerdeyim daha. ben cok bisey yapmadim dünDur yaa az kanser olak niye 9 da gelsin
Sağol bonusumBenim göynümde de sen bebeyle zaten birinciydin gölgebu gözler neler okudu bebek var diye hiç bir iş yapmıyo bazıları
En güzelini yapıyosun canım bak oğlan küçükken ben böyle değildim. Pis denecek durumda değildim ama dağınıktım yani bunun sıkıntısını çok gördümSağol bonusumben en çok da onun için yapıyorum ne yalan söyleyeyim. Hem tozdan pisten hasta olmasın hem de alışsın toplu temiz olmaya diye
Koçum benim ya garibin halinden anlayan insanGölgeye veriyorum oy 3 te kalmış kadın.
Yaptıkları işleri görmedim bu arada
Ben ne dedim
yazdim yaVe hala ısrarla liste atmıyor
Ülen totosunu kestiğimin lorikiahaha hastanedeyim yav. baktim arada ama eskilerdeyim daha. ben cok bisey yapmadim dün
evi dipli süpürdüm
mutfagin camlarini halisini sildim
wc banyo yikadim
camasir yikamaca asmaca gerisi birde balkon yikadim toz aldim baska bisey yok
Süqük geym ne la
squid game demek istemis becerememisSüqük geym ne la
Ben ütü yapacağım sadece oğlan uyanana kadarVarmısııız 3 e kadar tekrar maratona
Ben ütü yapacağım sadece oğlan uyanana kadar
Kız yok ne acıması ya aşk olsun. Kızım bebeyken ben nefes alamadım senin maratona çıkman bile süper
Kalkma bir dahaOturdum valla ya uzunca bi çay içtim tel konuşmaları falan aha bu saat oldi
Ulan yaKoçum benim ya garibin halinden anlayan insan
Kızı uyutırsam cam silmem lazım ama pek istemiyorum. Malum geçen silerken neler yaşadımVarmısııız 3 e kadar tekrar maratona
Kızı uyutırsam cam silmem lazım ama pek istemiyorum. Malum geçen silerken neler yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?