- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Bende pek sevmedim 3 ay sonra eski nikmime dönsem dedimEski adını yazıp sildiğim oluyor ulan gecenin tenhası kardeşim M Musluk Suyu
Yağmur yok güneşlide ne bileyim kaldım öyleYağmur yağmıyosa sil kız boşver
Yok ya sevmedim değil nalışkanlıkBende pek sevmedim 3 ay sonra eski nikmime dönsem dedim
Sana dipçikli şarkılar açarım benYağmur yok güneşlide ne bileyim kaldım öyle
Şukut geym de ki kızdan lazım banaSana dipçikli şarkılar açarım ben
Seni göreceği şekilde yerde durmuyomuEvren benim ütü yapmama karşı benceyemek yedim çamaşır astım nevresimleri attım ütünün başına geçtim mızırdanma başladı
Kaptanım ben yıkananları çıkarıp yerleştirebilirsem bugünün şampiyonu olmalıyım bence19 ekim ödevi
Bulaşık makinesinin kapağını açıyorsunuz, eğilip bakıyorsunuz o da neeee piiii nasıl kirli
İşte orayı siliyorsunuz
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Efser
Yok 1 saat sonra uyanıp memede devam etmek istiyor uykuya böyle 1 saat daha uyuyor son zamanlardaSeni göreceği şekilde yerde durmuyomu
Benim göynümde de sen bebeyle zaten birinciydin gölgebu gözler neler okudu bebek var diye hiç bir iş yapmıyo bazıları
Bu dünkü yarisma değil mi ?Nego listede yok yoooooook
Kimler meselaBenim göynümde de sen bebeyle zaten birinciydin gölgebu gözler neler okudu bebek var diye hiç bir iş yapmıyo bazıları
Ha o kız ha benŞukut geym de ki kızdan lazım bana
Ağrıyor mu kolun hala?Selam kızlar
Şimdi kesinBonus 1. dimi
Kaptanım ben yıkananları çıkarıp yerleştirebilirsem bugünün şampiyonu olmalıyım bence
Çok adını duydum net yokluğundan araştıramadım gitti biri bana goole amcalık yapbülürmüHa o kız ha benbeni düşün
Aynen canım o bu sefer kendi kendine geçecek gibi değil. Sadece ağrı da değil biraz kilitlenme de varAğrıyor mu kolun hala?
İki bölüm izledim sindire sindire izliyorumÇok adını duydum net yokluğundan araştıramadım gitti biri bana goole amcalık yapbülürmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?