Çok düzüz ya netdümdük ondandır
Canımın içi ben kadınım ya haniYengeç ve minnoş hayengeç erkeği çok fena yawww
Kadınları iyidir duymuştum ama erkeği düşman başınaCanımın içi ben kadınım ya hani
Ama evet erkeği çok iticiymiş
Nego acil demeyecekmisin?Burda olan beklesin kaçmasın
BekliyorumBurda olan beklesin kaçmasın
Sende mi yaysın
Ay bizim tam tersimizsinizBen minnoş bir yengeçim :) Eşim yay ve enerjisine bayılırım
Eşimle birbirimizi tamamlıyoruz iyi oluyorSende mi yaysın
Ay bizim tam tersimizsiniz
Benim yükselenim yengeç
Bu iki zıtlık ancak benim bünyemde toplanır
Valla öyleyizbende yengeç etkiside var
Eşim yengeç biraz tamamlıyoruz yoksa valla birinirimizi kırtlaklarız çok zıtdız 2 bir araya gelmeyecek burc ancak bzim kadar olur
Ay yine mi bir benim kocam harika olayıMilletin kocası altın alıyomuş bize neyselaf edince de kötü kalplisin he ben kötüyüm he
Soru mu bu tabiki açamazKızlar benim bi kargom vardı, kargocu yanlış daireye bırakmış. Sabah getirmişler eşime vermişler.
Şimdi sorum şu ismimin kabak gibi olduğu bir paket üstünde yazıyor.
Paketi yırtıp açmış getiren daire. Sizce bu normal mi ?
Benim kapıma yanlışlıkla bırakıldığında üstüne bakıp karşı daireye götürmüştüm direk.
Bu gelen kişiler de bizim sandık açtık demiş. Yani kargo istedin istemedin mevzusunu geçtim.
Benim evime hergün kargo gelse de ben bi üstüne bakarım. Kendime ait olsa bile ne bileyim direk yırtmam yani. Siz de de öyledir muhtemelen.
Ve ben çok öfkelendim eşim şimdi verdi paketi, yahu ne hakla açıyorlar paketi dedim. Tamam sağolsun getirmiş de bu ayıp değil mi ya? Belki içinde iç çamaşırım çok başka birşeyim vardır.
Haksız mıyım siz ne düşünüyorsunuz?
Çok haklısın canım, adımı kontrol etmeden asla açmam. Bizim sitede de sürekli karışıyor, bi kere benim örgü iplerimi güvenlikten başka daire almış dediğin gibi açmış bide baya didiklemiş manyak ve ben 1 hafta paketimi aradımKızlar benim bi kargom vardı, kargocu yanlış daireye bırakmış. Sabah getirmişler eşime vermişler.
Benim kapıma yanlışlıkla bırakıldığında üstüne bakıp karşı daireye götürmüştüm direk.
Bu gelen kişiler de bizim sandık açtık demiş. Yani kargo istedin istemedin mevzusunu geçtim.
Benim evime hergün kargo gelse de ben bi üstüne bakarım. Kendime ait olsa bile ne bileyim direk yırtmam yani. Siz de de öyledir muhtemelen.
Ve ben çok öfkelendim eşim şimdi verdi paketi, yahu ne hakla açıyorlar paketi dedim. Tamam sağolsun getirmiş de bu ayıp değil mi ya? Belki içinde iç çamaşırım çok başka birşeyim vardır.
Bonus kocam olacak adam bana abartıyorsun diyor. Kapıdan kikirdeyerek verip gidiyor utanmadan. Ya sen kimsin de benim paketimi açıyorsun. Bizim sandık ne kadar salakça bir açıklama ya ?Soru mu bu tabiki açamaz
Ben genelde hemen açarım pek bakmam ama isim büyük puntolarla yazılıyor görülmemesi çok zor. Görüp açtılarsa ayıp ama belki görmemişlerdir gerçektenKızlar benim bi kargom vardı, kargocu yanlış daireye bırakmış. Sabah getirmişler eşime vermişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?