Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar benim bi kargom vardı, kargocu yanlış daireye bırakmış. Sabah getirmişler eşime vermişler.

Şimdi sorum şu ismimin kabak gibi olduğu bir paket üstünde yazıyor.

Paketi yırtıp açmış getiren daire. Sizce bu normal mi ?

Benim kapıma yanlışlıkla bırakıldığında üstüne bakıp karşı daireye götürmüştüm direk.

Bu gelen kişiler de bizim sandık açtık demiş. Yani kargo istedin istemedin mevzusunu geçtim.

Benim evime hergün kargo gelse de ben bi üstüne bakarım. Kendime ait olsa bile ne bileyim direk yırtmam yani. Siz de de öyledir muhtemelen.

Ve ben çok öfkelendim eşim şimdi verdi paketi, yahu ne hakla açıyorlar paketi dedim. Tamam sağolsun getirmiş de bu ayıp değil mi ya? Belki içinde iç çamaşırım çok başka birşeyim vardır.

Haksız mıyım siz ne düşünüyorsunuz?

Soru mu bu tabiki açamaz

Çok haklısın canım, adımı kontrol etmeden asla açmam. Bizim sitede de sürekli karışıyor, bi kere benim örgü iplerimi güvenlikten başka daire almış dediğin gibi açmış bide baya didiklemiş manyak ve ben 1 hafta paketimi aradım Böyle saçma tipler çok ne yazık ki.

Ben genelde hemen açarım pek bakmam ama isim büyük puntolarla yazılıyor görülmemesi çok zor. Görüp açtılarsa ayıp ama belki görmemişlerdir gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…