Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayyy kuzum değişiklermiş ne ayıp

Bende sanırım muhatap olmam.

Ama dediğin gibi belki özel bir şey sipariş verdim şimdi insan huzursuz olur ya kime gitti kim açtı beklerken dokuz doğurur..

Hiç aklım almadı valla

geçen eşim evde yok yan binaya biri tasiniyomus asansör gelecek eşya taşımaya dediler.
taşınan da polismis. ama ben anahtarı vermedim.
böyle şeyleri duydukça insan iyilik yapmaktan soguyo.
manyak mıdır nedir insanlar ya çalınsa nolcakmis

Şamdanım işine yarasa o paket gelmezdi Ya da girişte posta kutularına bırakır geçerdi. Yırtın parçaladın bi özür de dileme iyi niyetli değiller kesinlikle.

aynen belki de dediğin gibi olacaktı.
sen evden çalıştığın için mi eve geliyo kargolar

Tamm lan yeter gömdün adamı olmuş artık ders olsun
Yav bir değil ki beni delirtti bu adam koltuk yıkama halı yıkamacılar geldi bunlarla konuşan anlaşan benim

Adam kapıda diyor siz makina halısı demediniz belki ondan hesap yanlış çıktı. Ben tam size en başta demiştim diyecekken bu saftirik evet Ya doğru biz demedik diyor. Adam da haklı ben yalancı oldum diye üste çıktı.

Ulan senin ne haberin varda konuşuyorsun boş boş bıktım artık gerçekten

Kadını görsen zAten asla komşuluk edeceğin bir tip değil. Bende o gün notunu verdim bir daha konuşup muhatap olmadım. Kocam da da akıl olmayınca işte paketi parçalayıp bir gün evinde tutan adamı teşekkür ile uğurladık.

sinirim bozuldu ondan gülüyorum yanlış anlama. iki tane vur bence müstahak

Yok bonbon akıl edemiyor çok teşekkür ediyor birde zahmet edip bize getirmişler diye. Ben bu adamdan bıktım gerçekten bıktım bıktım
Aman jes yemin ederim benimkide öyle yapardı
Aman tadımız kaçmasın yok tuzumuz bozulmasın
Hepsi düz mandık onu boşver sen belki durumuda tam anlamamış olabilir
Kendimi düşündüm bende şok olur ne diyeceğimi bilemezdim çünkü hiç insanın aklına gelmez böyle bir şey önce ne diyo bu manyak derdim kısa bir soğuk duş etkisi olurdu kala kalırdım

İşte ben her şeyi anında düşünüp söze döken biri olduğum için onun birşeyyleri ben göstermeden düşünememesine kızıyorum. Ama sanırım haklısın çoğu insan o tepkiyi verirdi kapıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…