Ayyy kuzum değişiklermiş ne ayıpAnlayacak bir tip değil. Garip insanlar. Bizim aracı çekip araç değişikliği yapacaklardı ilk taşındığında anahtar istedi verdim. Ayağım çatlak ben inemedim. Ne yaptı biliyor musun? Anahtar üstünde kapıyı açık koyup evine gitti. Bunu camdan gördüm o halde koşa koşa indim kilitledim. Bana ne dese beğenirsin. Ayy işim vardı bende tam kilitlemeye gidiyordum dedi. O ilk ve son muhataplığımdı diğeri de eşimin bu kargo işi oldu.
Yok bonbon akıl edemiyor çok teşekkür ediyor birde zahmet edip bize getirmişler diye. Ben bu adamdan bıktım gerçekten bıktım bıktımEşin bulaşmak istemedi belki sana belli etmedi jes
Yok bonbon akıl edemiyor çok teşekkür ediyor birde zahmet edip bize getirmişler diye. Ben bu adamdan bıktım gerçekten bıktım bıktım
Anlayacak bir tip değil. Garip insanlar. Bizim aracı çekip araç değişikliği yapacaklardı ilk taşındığında anahtar istedi verdim. Ayağım çatlak ben inemedim. Ne yaptı biliyor musun? Anahtar üstünde kapıyı açık koyup evine gitti. Bunu camdan gördüm o halde koşa koşa indim kilitledim. Bana ne dese beğenirsin. Ayy işim vardı bende tam kilitlemeye gidiyordum dedi. O ilk ve son muhataplığımdı diğeri de eşimin bu kargo işi oldu.
Şamdanım işine yarasa o paket gelmezdi Ya da girişte posta kutularına bırakır geçerdi. Yırtın parçaladın bi özür de dileme iyi niyetli değiller kesinlikle.
Yav bir değil ki beni delirtti bu adamTamm lan yeter gömdün adamı olmuş artık ders olsun
Tamm lan yeter gömdün adamı olmuş artık ders olsun
Kadını görsen zAten asla komşuluk edeceğin bir tip değil. Bende o gün notunu verdim bir daha konuşup muhatap olmadım. Kocam da da akıl olmayınca işte paketi parçalayıp bir gün evinde tutan adamı teşekkür ile uğurladık.geçen eşim evde yok yan binaya biri tasiniyomus asansör gelecek eşya taşımaya dediler.
taşınan da polismis. ama ben anahtarı vermedim.
böyle şeyleri duydukça insan iyilik yapmaktan soguyo.
manyak mıdır nedir insanlar ya çalınsa nolcakmis
Tekmeyi totosuna indirdim zAtenyetmez bence komşuya vuramadı kocasına patlatsın iki tane
Yav bir değil ki beni delirtti bu adamkoltuk yıkama halı yıkamacılar geldi bunlarla konuşan anlaşan benim
Adam kapıda diyor siz makina halısı demediniz belki ondan hesap yanlış çıktı. Ben tam size en başta demiştim diyecekken bu saftirik evet Ya doğru biz demedik diyor. Adam da haklı ben yalancı oldum diye üste çıktı.
Ulan senin ne haberin varda konuşuyorsun boş boş bıktım artık gerçekten
Oda doğru umursamaz tipler zAten. Canımın sıkıldığı ile kaldım.JES anlattıklarına bakılırsa laftan anlayacak tipler değiller. Eşin bi şey dese de çok sallamazlardı
Aman jes yemin ederim benimkide öyle yapardıYok bonbon akıl edemiyor çok teşekkür ediyor birde zahmet edip bize getirmişler diye. Ben bu adamdan bıktım gerçekten bıktım bıktım
Noluyo yaaaaa diyo bideadamsın cessss
İşte ben her şeyi anında düşünüp söze döken biri olduğum için onun birşeyyleri ben göstermeden düşünememesine kızıyorum. Ama sanırım haklısın çoğu insan o tepkiyi verirdi kapıda.Aman jes yemin ederim benimkide öyle yapardı
Aman tadımız kaçmasın yok tuzumuz bozulmasın
Hepsi düz mandık onu boşver sen belki durumuda tam anlamamış olabilir
Kendimi düşündüm bende şok olur ne diyeceğimi bilemezdim çünkü hiç insanın aklına gelmez böyle bir şey önce ne diyo bu manyak derdim kısa bir soğuk duş etkisi olurdu kala kalırdım
Ben çoktandır evdeyim yavrum. Zaten iş yeri istemesi hiç yapmadım. Bekarken de evliyken de eve isterim hep. Başkasının eline geçmesin diyeaynen belki de dediğin gibi olacaktı.
sen evden çalıştığın için mi eve geliyo kargolar
Noluyo yaaaaa diyo bidedua et beterini yapmadım diyorum sustu
Vurdum da hırsımı alamadımsinirim bozuldu ondan gülüyorum yanlış anlama. iki tane vur bence müstahak
Ben çoktandır evdeyim yavrum. Zaten iş yeri istemesi hiç yapmadım. Bekarken de evliyken de eve isterim hep. Başkasının eline geçmesin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?