Ya poşeti yırtmış, terbiyesiz gördün sana ait değil ne kurcalıyorsun. İşine yarar birşey olsa alacaktı herhalde ne diyeyim. Şuan dua ediyorum bir iç çamaşırı bir gecelik vs değildi diye. Zaten sorunlu bir aile kocası şeytan görmüş gibi bakıyor insanlara. Kendisi desen neyse susayım. O adamın paketimi açmış olmasını kaldıramıyorum.Çok haklısın canım, adımı kontrol etmeden asla açmam. Bizim sitede de sürekli karışıyor, bi kere benim örgü iplerimi güvenlikten başka daire almış dediğin gibi açmış bide baya didiklemiş manyak ve ben 1 hafta paketimi aradımBöyle saçma tipler çok ne yazık ki.
Kızlar benim bi kargom vardı, kargocu yanlış daireye bırakmış. Sabah getirmişler eşime vermişler.
Şimdi sorum şu ismimin kabak gibi olduğu bir paket üstünde yazıyor.
Paketi yırtıp açmış getiren daire. Sizce bu normal mi ?
Benim kapıma yanlışlıkla bırakıldığında üstüne bakıp karşı daireye götürmüştüm direk.
Bu gelen kişiler de bizim sandık açtık demiş. Yani kargo istedin istemedin mevzusunu geçtim.
Benim evime hergün kargo gelse de ben bi üstüne bakarım. Kendime ait olsa bile ne bileyim direk yırtmam yani. Siz de de öyledir muhtemelen.
Ve ben çok öfkelendim eşim şimdi verdi paketi, yahu ne hakla açıyorlar paketi dedim. Tamam sağolsun getirmiş de bu ayıp değil mi ya? Belki içinde iç çamaşırım çok başka birşeyim vardır.
Haksız mıyım siz ne düşünüyorsunuz?
Benim eşim de terazi o da çok sakin biz de zıttız o yöndenBence eğlenceli ve enerjiksiniz benim tam zıttım
Bıyır diyecektim anlatmışsın hooop geliyorum şimdi cevabımaKızlar birşey danışacağım
Mühim olan altın değil senin, benim bilmemMilletin kocası altın alıyomuş bize neyselaf edince de kötü kalplisin he ben kötüyüm he
YeahSende mi yaysın
Kuzum kargocu kapıda illa paketin üstünde yazan ismi soruyor yani bizim kapıya hangi kargo firması geldiyse soruyor yani ya eşim ya ben komşularımdan biriyse şu katta filan diyorum ne bileyim elbet kargocu sormuştur dediğin gibi üstünde de isim yazıyor beklenen kargo değilse insan kontrol eder yaniKızlar benim bi kargom vardı, kargocu yanlış daireye bırakmış. Sabah getirmişler eşime vermişler.
Benim kapıma yanlışlıkla bırakıldığında üstüne bakıp karşı daireye götürmüştüm direk.
Bu gelen kişiler de bizim sandık açtık demiş. Yani kargo istedin istemedin mevzusunu geçtim.
Benim evime hergün kargo gelse de ben bi üstüne bakarım. Kendime ait olsa bile ne bileyim direk yırtmam yani. Siz de de öyledir muhtemelen.
Ve ben çok öfkelendim eşim şimdi verdi paketi, yahu ne hakla açıyorlar paketi dedim. Tamam sağolsun getirmiş de bu ayıp değil mi ya? Belki içinde iç çamaşırım çok başka birşeyim vardır.
Çok çok ayıp bunu uygun bir dille karşı tarafa söylemen lazımKızlar benim bi kargom vardı, kargocu yanlış daireye bırakmış. Sabah getirmişler eşime vermişler.
Yavrum hadi paketidir görmeden açmıştır. Ama yani kargo kapına getirmiş buyrun kargonuz demiş. Ayıptır ya ismi de söylemiş adam. Hadi ismi de anlamadı ama insan bi şaşırıp pakete bakar.Ben genelde hemen açarım pek bakmam ama isim büyük puntolarla yazılıyor görülmemesi çok zor. Görüp açtılarsa ayıp ama belki görmemişlerdir gerçekten
Hiç muhataplığım yok. Eşim olacak fuzuli adam kapıya atlamasa veya bilgisi olmayan konuda durun eşimi çağırayım dese ben diyeceğimi derdim. Şu dk dan sonra gidip kapılarına birşey diyemem geçti zAten artık.Çok çok ayıp bunu uygun bir dille karşı tarafa söylemen lazım
Hani şaka yoluylamı anlarlar yoksa farklı bir konuşmadanmı anlarlar bilemem ama rahatsız olduğunu belli etmen lazım
Bırak komşuyu biz aile abartmanında eltime gelen bana bıraklırdığında üzerinideki isim bilgisinden başka bir bilgiyi okumak istemem banada öyle tavranılmasında isterim.
Yavrum hadi paketidir görmeden açmıştır. Ama yani kargo kapına getirmiş buyrun kargonuz demiş. Ayıptır ya ismi de söylemiş adam. Hadi ismi de anlamadı ama insan bi şaşırıp pakete bakar.
İsmi de söylediyse yuhh yani ne hakla açarlar. Ben isim söylemediğini farz ederek dedim. Kızmakta çok haklısın. Ben olsam konuşur uyarırdımYavrum hadi paketidir görmeden açmıştır. Ama yani kargo kapına getirmiş buyrun kargonuz demiş. Ayıptır ya ismi de söylemiş adam. Hadi ismi de anlamadı ama insan bi şaşırıp pakete bakar.
Yok yavrum bunlar başka. Biraz kıl bir aile adam suratına geldiğini gördüğü halde kapı kapatan yol vermeyen şeytan görmüş gibi bakan bir tip. Karısı da tam tersi o adama göre çooooook fazlaca samimi kadınlarla değil tabi binada ki erkeklere selam veriyor sadece. GariplerJes bu senin pc yi halleden komşular mı?
Öyle olduğu çok belli. Zaten teslim edilme dün bize geliş bugün. Ya gece gece sinirim bozuldu. Aldın madem sorsana adımız üstünde keşke açmasaydınız paketi diye. Bu kadar da anlayış fazlakasten yapmıştır o zaman. zaten sorunlularmis
hazır kargo gelmişken işlerine yarasaydı alabilceklerini düşündüm. annemin komşusu yapmisti. ben veririm diye kardesimin kargosunu almis kapidanYok yavrum bunlar başka. Biraz kıl bir aile adam suratına geldiğini gördüğü halde kapı kapatan yol vermeyen şeytan görmüş gibi bakan bir tip. Karısı da tam tersi o adama göre çooooook fazlaca samimi kadınlarla değil tabi binada ki erkeklere selam veriyor sadece. Garipler
Öyle olduğu çok belli. Zaten teslim edilme dün bize geliş bugün. Ya gece gece sinirim bozuldu. Aldın madem sorsana adımız üstünde keşke açmasaydınız paketi diye. Bu kadar da anlayış fazla
İşte benim kızdığım nokta o. Ayıp yahu. Anlamadın ismi mi duymadın. Kargom mu vardı diye bir düşün. Pakete bak. Onu da mı yapmadın. Senin olmadığını anlayınca hemen teslim et bi özür dile. Ayyyy bizim sandık açtık diye gülmeİsmi de söylediyse yuhh yani ne hakla açarlar. Ben isim söylemediğini farz ederek dedim. Kızmakta çok haklısın. Ben olsam konuşur uyarırdım
Zaten şu saatten sonra olmaz ama ne bileyim böyle kapıda yada girişte kadını filan görsen uygun bir dille anlatsan anlayacak bir tippi mi sence?Hiç muhataplığım yok. Eşim olacak fuzuli adam kapıya atlamasa veya bilgisi olmayan konuda durun eşimi çağırayım dese ben diyeceğimi derdim. Şu dk dan sonra gidip kapılarına birşey diyemem geçti zAten artık.
Lora aynı şeyi düşündüm. Çünkü ispat yok koridor kamerası yok. Açıp 1 gün de bekletiyor.hazır kargo gelmişken işlerine yarasaydı alabilceklerini düşündüm. annemin komşusu yapmisti. ben veririm diye kardesimin kargosunu almis kapidan
Öyle olduğu çok belli. Zaten teslim edilme dün bize geliş bugün. Ya gece gece sinirim bozuldu. Aldın madem sorsana adımız üstünde keşke açmasaydınız paketi diye. Bu kadar da anlayış fazla
Anlayacak bir tip değil. Garip insanlar. Bizim aracı çekip araç değişikliği yapacaklardı ilk taşındığında anahtar istedi verdim. Ayağım çatlak ben inemedim. Ne yaptı biliyor musun? Anahtar üstünde kapıyı açık koyup evine gitti. Bunu camdan gördüm o halde koşa koşa indim kilitledim. Bana ne dese beğenirsin. Ayy işim vardı bende tam kilitlemeye gidiyordum dedi. O ilk ve son muhataplığımdı diğeri de eşimin bu kargo işi oldu.Zaten şu saatten sonra olmaz ama ne bileyim böyle kapıda yada girişte kadını filan görsen uygun bir dille anlatsan anlayacak bir tippi sence?
Siz böyle davranınca ardık daha dikkatli spariş vereyim desen filan
Şamdanım işine yarasa o paket gelmezdi Ya da girişte posta kutularına bırakır geçerdi. Yırtın parçaladın bi özür de dileme iyi niyetli değiller kesinlikle.ya cesim iş yerinde neler gördüm duydum. inan hiç samimi ve normal gelmiyo zaten bu tarz şeyler.
inşallah tekrar yaşanmaz. ben de senjn gibi rahatsız olurdum.
ne aradılar acaba kutuda
bir gün bekletmek nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?