- 12 Haziran 2019
- 19.820
- 122.253
- 598
- 37
Kız sen onları niye ütülüyorsun kiSaymadım bir tünik birde kapşolu kaban
Birde gödüğün kazak don neyin vardı
Donları gördmetermedimKız sen eşofmanı da mı ütülüyorsun
eskiden çarşaflarıda ütülüyordum en çok ona üzülüyordumKız sen onları niye ütülüyorsun kiütüledin as bari yine kırışacak
Çarşafları mı ütülüyorsuneskiden çarşaflarıda ütülüyordum en çok ona üzülüyordumeğer dolaba koyacaksam ütülerim yok sereceksem şimdi umursamıyorum
Bugün 2,3 makine çamaşır katladım.Ödev tamamdır.20 ekim ödevi
Kiler dolabı temizlemek
Çamaşır katlamak
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
@pawlover
Efser
Asla ütülememeskiden çarşaflarıda ütülüyordum en çok ona üzülüyordumeğer dolaba koyacaksam ütülerim yok sereceksem şimdi umursamıyorum
Akllı işi değilAsla ütülemem
kvdemde öyle. bizdeydi acil doguma gitmek zorunda kaldım. cantayi istiyoruz 3 saate hazir olur diyor. cantayi döküp hepsini yeniden ütülemisOnun için doğuma giderken ütümü yapıp gittimannem titizlik derecesinde üst seviyesinde bize göre OKB (o kabul etmiyor)öyle bir çoçukluk yaşadık yapdığımız hiçbir şeyi begenmezdi ve çok söylenirdi sanırımndan etkilendim katlasamda kaldırsam kafam o çekmecede kalıyor hiç düzenli gelmiyor
Benim bu ev işlerini bırakmada tranvalarımı bu olaylara bağlıyorum
Önemli olan o dolap çekmecenin düzenli görünmesiÇarşafları mı ütülüyorsunama katlayınca yine kırışıyor
Çarşaf ütülemeyi ben şehir efsanesi sanıyordum ya
Yaparkvdemde öyle. bizdeydi acil doguma gitmek zorunda kaldım. cantayi istiyoruz 3 saate hazir olur diyor. cantayi döküp hepsini yeniden ütülemis
Ben konmari usulüyle düzenliyorum çekmecelemi gayet iyi oluyor canım ☺ yok anam ütüleyemem herşeyiÖnemli olan o dolap çekmecenin düzenli görünmesi
Siz inandığınız şeyi yapın benim ki delilikBen konmari usulüyle düzenliyorum çekmecelemi gayet iyi oluyor canım ☺ yok anam ütüleyemem herşeyi
düzeltince resmini atacağım başganımYaa kitaplık
Kız sen onları niye ütülüyorsun kiütüledin as bari yine kırışacak
öğretmen video yollamis gruba cok egleniyorlar diye. oğlana baktim zoomladim bide parmak boyasiyla tüm beyaz tisortu batmis elini yanaklarini saymiyorum. neresi eğlence kadın canımı sıkmak icin attı herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?