Düzenli Evimiz & Hayatımız

eskiden çarşaflarıda ütülüyordum en çok ona üzülüyordum eğer dolaba koyacaksam ütülerim yok sereceksem şimdi umursamıyorum
Çarşafları mı ütülüyorsun ama katlayınca yine kırışıyor
Çarşaf ütülemeyi ben şehir efsanesi sanıyordum ya

Onun için doğuma giderken ütümü yapıp gittim annem titizlik derecesinde üst seviyesinde bize göre OKB (o kabul etmiyor)öyle bir çoçukluk yaşadık yapdığımız hiçbir şeyi begenmezdi ve çok söylenirdi sanırımndan etkilendim katlasamda kaldırsam kafam o çekmecede kalıyor hiç düzenli gelmiyor
Benim bu ev işlerini bırakmada tranvalarımı bu olaylara bağlıyorum

kvdemde öyle. bizdeydi acil doguma gitmek zorunda kaldım. cantayi istiyoruz 3 saate hazir olur diyor. cantayi döküp hepsini yeniden ütülemis

Canım annem aklıma bir anı geldi
Annem misafir çağırmış bizde ablamgil ve yengelerimle evide hizmmete bulunuyoruz titiz bir insanın evi genelde hastane kıvamında beyaz olur bir istatiksel olarak annemin titizliği kendi cevremizde ün seviyesinde bir kadını gözlemliyorum kotuğun ucunda oturuyor çay getiriyorum elleri titriyor aman nere koysam aman ne yapsam gibi kadının ödü kopuyor annem diger odayken kadın çayı krem rekli ipek halıya döktü bu kadar korkmaya olacağı buydu kadın nasıl dizlerine vuruyor nasıl debeleniyor aklı çıktı panik atak gibi nöbet geçiriyor sonunuda Nevin abla sakin ol diyorum kadının kalbi ağzında"bez getir,bez getir" dedi gittim bez leke çıkarıcı vardı gizlice getirdim dedim tamam sakin ol ben sileceğim "çabuk çabuk sil gelecek şimdi "yengemle ben gülmemek için kendimizi zor tutuk..,

öğretmen video yollamis gruba cok egleniyorlar diye. oğlana baktim zoomladim bide parmak boyasiyla tüm beyaz tisortu batmis elini yanaklarini saymiyorum. neresi eğlence kadın canımı sıkmak icin attı herhalde

Ya o leke çıkmazsa? Dünya para verip okul kıyafeti oluyoruz hoş değil öğretmenin yaptırdığı madem öyle etkinlik yapıcak eski bi kıyafet önlük isteyebilirdi sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…