Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün yaptıklarım ;
*çamaşır katlandı
*ev süpürüldü
* cam balkonun camları silindi
* oturma odasının ve mutfagın camları silindi.
* perdeleri yıkandı
* küçük balkon yıkandı
*oturma odasının koltukları tekrar detaylı silindi
* mutfak sandalyeleri detaylı silndi
* yatak çarşafları değiştirildi
* ev silindi
*misafir tuvaleti yıkandı
*dışarıdan yemek getirdildi
SON ( umarım )

Kızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
maalesef tasoları duruyor. simdi cocuklar oyun karti oynuyorlar kutuya koymus kaldirmis sakla bunu diyor bide

maalesef tasoları duruyor. simdi cocuklar oyun karti oynuyorlar kutuya koymus kaldirmis sakla bunu diyor bide
Kızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
benimkinin atmadığı birşey yok herşeyi saklıyor .temizlik yaparken odasının es geçerim hep . oraya giren kaybolur . eski dükkanlarındaki demir bakır borular mı dersiniz, yalıtım köpüğü mü dersiniz , klima malzemeleri , eski pc dergileri ama çoook eski , pc parcalarının kutuları bekarlığındaki..... oyh sayarken yoruldum, görmezden geliyorum yoksa sinir hastası olurum

Demek hepsi böyle, en azından içime su serpildi. Bir iğne atsan fark ediyor bir debizim şu iğne nerde diye peşine veriyor

Demek hepsi böyle, en azından içime su serpildi. Bir iğne atsan fark ediyor bir debizim şu iğne nerde diye peşine veriyor
haaaaa bideee hunharca şarap birA şişesi saklıyoruz sebebini bilmiyorum . ama onları azar azar atıyorum.
valla odasına hiç girmem o eşyalarına hiç dokunmam çünkü neyi ne zaman kullanacagını bilmiyorum. yanlış bişey atmak ıstemem . daha bugun temizlk yaparken öğlen dedim ki ,şu yerdeki plastık ızgaraya benzeyen şeyi napcaksn . ya dedi onunla sulu soğutma fanı yapıcaktım içine alacagım parca cok zamlandı diye ypmaktasn vazgeçtim . dedim iki gözümüün çiçeeee neden atmıyosun öyleyse . tmm atarım bi ara dedi .

Eşim değil de babam böyle malesef 1960lardan kalma yığınla matematik fizik kitapları 70lerden kalma torna tesfiye kitapları anamın evini işgal ediyo. Bi tane atılsa hissediyo mu nedir hemen o kitabı arayıp anama soruyo, atıldığını öğrenince de kıyamet kopuyo

eveeetttt özellikle kıyafet atarken kalp krizi geçirir 15 senedir giymediği pantolonları duruyo sen düşün
zorla atıyorum ben bunaltip
bide evdeki eşyalara kiyamiyo. asla kullanılmayacak şeye bile lazım olur diyo

eveeetttt özellikle kıyafet atarken kalp krizi geçirir 15 senedir giymediği pantolonları duruyo sen düşün
zorla atıyorum ben bunaltip
bide evdeki eşyalara kiyamiyo. asla kullanılmayacak şeye bile lazım olur diyo
Çok ortak noktamız var aşuk oldum sana

Bacım şükret. Kargo poşetlerine kadar saklar eşim bey

Sıkıntı yapma kendine yat dinlen bol bol. İş falan yapma. Sağlıkla gelsin inşallah

Kesinlikle parlatıcı üzerine sık sil canım lekeden iz kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…