Az önce nette gördümBide makine parlatıcısı leke çıkarıyo
maalesefKızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
maaleseftasoları duruyor. simdi cocuklar oyun karti oynuyorlar kutuya koymus kaldirmis sakla bunu diyor bide
benimkinin atmadığı birşey yok herşeyi saklıyor .temizlik yaparken odasının es geçerim hep . oraya giren kaybolur . eski dükkanlarındaki demir bakır borular mı dersiniz, yalıtım köpüğü mü dersiniz , klima malzemeleri , eski pc dergileri ama çoook eski , pc parcalarının kutuları bekarlığındaki..... oyh sayarken yoruldum, görmezden geliyorum yoksa sinir hastası olurumKızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
Demek hepsi böyle, en azından içime su serpildi. Bir iğne atsan fark ediyor bir debenimkinin atmadığı birşey yok herşeyi saklıyor .temizlik yaparken odasının es geçerim hep . oraya giren kaybolur . eski dükkanlarındaki demir bakır borular mı dersiniz, yalıtım köpüğü mü dersiniz , klima malzemeleri , eski pc dergileri ama çoook eski , pc parcalarının kutuları bekarlığındaki..... oyh sayarken yoruldum, görmezden geliyorum yoksa sinir hastası olurum
Tasonun bir hatırası olur yinemaaleseftasoları duruyor. simdi cocuklar oyun karti oynuyorlar kutuya koymus kaldirmis sakla bunu diyor bide
haaaaa bideee hunharca şarap birA şişesi saklıyoruz sebebini bilmiyorum . ama onları azar azar atıyorum.Demek hepsi böyle, en azından içime su serpildi. Bir iğne atsan fark ediyor bir debizim şu iğne nerde diye peşine veriyor
Amin.Ay çok güldümçabuk gelecek demesine
Toz bezi ütülemek mi ben ütü yaparken benim kız oyuncak ütüsüyle onları ütülüyor
Sağlıcakla gelsin inşallah canım beklesin az daha kuzucuk
Eşim değil de babam böyle malesefKızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
Kızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
Çok ortak noktamız var aşuk oldum sanaeveeetttt özellikle kıyafet atarken kalp krizi geçirir 15 senedir giymediği pantolonları duruyo sen düşün
zorla atıyorum ben bunaltip
bide evdeki eşyalara kiyamiyo. asla kullanılmayacak şeye bile lazım olur diyo
Çok ortak noktamız var aşuk oldum sana
En son terk ettiydin beni sankiAh bebeğim biz zaten aşıktık senlen
Bacım şükret. Kargo poşetlerine kadar saklar eşim beyKızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
Eşim herşeyi atar bizim evin istifçisi benimKızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
Sıkıntı yapma kendine yat dinlen bol bol. İş falan yapma. Sağlıkla gelsin inşallahKızlar nts de sancım çıktı dr.um önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne yaptırdı.Bi de bebeğim 10 gün geride çıktı kilo olarak biraz moralim bozuldu.Dualarınıza ihtiyacım var. kızlar İnş.vaktinde sağlıkla gelir bebeğim.
En son terk ettiydin beni sanki
Yoksa yüz vermediydin de ben tribe mi girmiştim
Bizimki devlerin aşkı diyosunne biliyim kız hatırlamıyorum
aramızda böyle basit şeylerin lafı olmaz bebeğimsu
Kesinlikle parlatıcı üzerine sık sil canım lekeden iz kalmiyorKızlar gecenlerde kızımın burnu kanamıştı kanepenin bir yerine gelmiş yeni fark ettim şimdi toz alırken gördüm kosla elde silme ile denedim çıkmadı birde beyaz sabun vardı onu sürdüm çıkaramadım evde ariyel leke çıkarıcı var onu denemeye korktum deneyen var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?