Bonus bir keresinden kızdan kullanılmamış beyaz kiyafet istemişlerdi etkinlik için bende evde yok gittik aldık ne olacak dedim çoçuklara üzerine boyama yaptırmış hadi o neyse evde giyer diyeyim o yıkayınca bütün renkler birbirine girdiYa o leke çıkmazsa? Dünya para verip okul kıyafeti oluyoruz hoş değil öğretmenin yaptırdığı madem öyle etkinlik yapıcak eski bi kıyafet önlük isteyebilirdi sizden
Çarşaf yine iyi bence. Kayınvalidem çorapları, toz bezlerini falan da ütülüyor. Bazen bize geldiğinde ne var ne yok her şeyi elden geçirip, ütülüyor.Çarşafları mı ütülüyorsunama katlayınca yine kırışıyor
Çarşaf ütülemeyi ben şehir efsanesi sanıyordum ya
ona sinir oldum. etkinlik günleri degildi bilseydim. boya önlukleri vardi en azindan onu isteseydi. 2 ay olmadi giyeliYa o leke çıkmazsa? Dünya para verip okul kıyafeti oluyoruz hoş değil öğretmenin yaptırdığı madem öyle etkinlik yapıcak eski bi kıyafet önlük isteyebilirdi sizden
Yok vermedim bu sefer hep veriyordumEline sağlık şimdiden bi de şey sukulentleri dikince cansuyu vermiyosun biliyon dimi
Piiiiii
bozma moralini herşey yolunda gider inşallah. stres yapma sen. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar nts de sancım çıktı dr.um önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne yaptırdı.Bi de bebeğim 10 gün geride çıktı kilo olarak biraz moralim bozuldu.Dualarınıza ihtiyacım var. kızlar İnş.vaktinde sağlıkla gelir bebeğim.
Hiç moralinizi bozmayın. Cihazlar tamamen doğru ölçüm yapamayabiliyor. Sancı konusunda da doktorunuz önlemini almış. İnşallah zamanında kavuşursunuz yavrunuza.Kızlar nts de sancım çıktı dr.um önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne yaptırdı.Bi de bebeğim 10 gün geride çıktı kilo olarak biraz moralim bozuldu.Dualarınıza ihtiyacım var. kızlar İnş.vaktinde sağlıkla gelir bebeğim.
Amin.bozma moralini herşey yolunda gider inşallah. stres yapma sen. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
İnş. Allah razı olsun kızlar.Hiç moralinizi bozmayın. Cihazlar tamamen doğru ölçüm yapamayabiliyor. Sancı konusunda da doktorunuz önlemini almış. İnşallah zamanında kavuşursunuz yavrunuza.
2 haftayı atlatırsan korkma canımKızlar nts de sancım çıktı dr.um önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne yaptırdı.Bi de bebeğim 10 gün geride çıktı kilo olarak biraz moralim bozuldu.Dualarınıza ihtiyacım var. kızlar İnş.vaktinde sağlıkla gelir bebeğim.
Bingonun ağartmayan oksijenli çamaşır suyunu tek geçerim lekede ondan varsa dene istersen canımKızlar gecenlerde kızımın burnu kanamıştı kanepenin bir yerine gelmiş yeni fark ettim şimdi toz alırken gördüm kosla elde silme ile denedim çıkmadı birde beyaz sabun vardı onu sürdüm çıkaramadım evde ariyel leke çıkarıcı var onu denemeye korktum deneyen var mı acaba
Ay çok güldümCanım annemaklıma bir anı geldi
Annem misafir çağırmış bizde ablamgil ve yengelerimle evide hizmmete bulunuyoruz titiz bir insanın evi genelde hastane kıvamında beyaz olur bir istatiksel olarakannemin titizliği kendi cevremizde ün seviyesinde bir kadını gözlemliyorum kotuğun ucunda oturuyor çay getiriyorum elleri titriyor aman nere koysam aman ne yapsam gibi kadının ödü kopuyor annem diger odayken kadın çayı krem rekli ipek halıya döktü bu kadar korkmaya olacağı buydu kadın nasıl dizlerine vuruyor nasıl debeleniyor aklı çıktı panik atak gibi nöbet geçiriyor sonunuda Nevin abla sakin ol diyorum kadının kalbi ağzında"bez getir,bez getir" dedi gittim bez leke çıkarıcı vardı gizlice getirdim dedim tamam sakin ol ben sileceğim "çabuk çabuk sil gelecek şimdi "yengemle ben gülmemek için kendimizi zor tutuk..,
Toz bezi ütülemek mi ben ütü yaparken benim kız oyuncak ütüsüyle onları ütülüyorÇarşaf yine iyi bence. Kayınvalidem çorapları, toz bezlerini falan da ütülüyor. Bazen bize geldiğinde ne var ne yok her şeyi elden geçirip, ütülüyor.Ben sadece kızın kıyafetlerini ütülüyorum. :))
Sağlıcakla gelsin inşallah canım beklesin az daha kuzucukKızlar nts de sancım çıktı dr.um önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne yaptırdı.Bi de bebeğim 10 gün geride çıktı kilo olarak biraz moralim bozuldu.Dualarınıza ihtiyacım var. kızlar İnş.vaktinde sağlıkla gelir bebeğim.
Bingonun ağartmayan oksijenli çamaşır suyunu tek geçerim lekede ondan varsa dene istersen canım
Aynen sulandırmak lazım canım ben sulandırıp lifle siliyorum lekeli yeriEfser aynen süpürgeye katiliyorum leke cikariyor. ama üzerine direkt uygulayınca mavilik kaldı benim halıda
Kadının panik hali gözümün önünden gitmiyor tamam annemde aleni bir şey demez sadece canın sıkıldığını belli ederAy çok güldümçabuk gelecek demesine
Toz bezi ütülemek mi ben ütü yaparken benim kız oyuncak ütüsüyle onları ütülüyor
Sağlıcakla gelsin inşallah canım beklesin az daha kuzucuk
Yaa onu aldım hiç kullanamadım sevemedim hatta eski evde de bıraktımBingonun ağartmayan oksijenli çamaşır suyunu tek geçerim lekede ondan varsa dene istersen canım
deniyeyim kuzum çıkmazsa süpürgeninkini deniyeyimEfser aynen süpürgeye katiliyorum leke cikariyor. ama üzerine direkt uygulayınca mavilik kaldı benim halıda
Bide makine parlatıcısı leke çıkarıyoKadının panik hali gözümün önünden gitmiyor tamam annemde aleni bir şey demez sadece canın sıkıldığını belli ederondan eminim misafirden sonra o halı 10 20 kere sildirtirdi en azında 1 kere silindi
Yaa onu aldım hiç kullanamadım sevemedim hatta eski evde de bıraktımeşimden isteyeyim
deniyeyim kuzum çıkmazsa süpürgeninkini deniyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?