Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya o leke çıkmazsa? Dünya para verip okul kıyafeti oluyoruz hoş değil öğretmenin yaptırdığı madem öyle etkinlik yapıcak eski bi kıyafet önlük isteyebilirdi sizden
Bonus bir keresinden kızdan kullanılmamış beyaz kiyafet istemişlerdi etkinlik için bende evde yok gittik aldık ne olacak dedim çoçuklara üzerine boyama yaptırmış hadi o neyse evde giyer diyeyim o yıkayınca bütün renkler birbirine girdi

Çarşafları mı ütülüyorsun ama katlayınca yine kırışıyor
Çarşaf ütülemeyi ben şehir efsanesi sanıyordum ya
Çarşaf yine iyi bence. Kayınvalidem çorapları, toz bezlerini falan da ütülüyor. Bazen bize geldiğinde ne var ne yok her şeyi elden geçirip, ütülüyor. Ben sadece kızın kıyafetlerini ütülüyorum. :))

Ya o leke çıkmazsa? Dünya para verip okul kıyafeti oluyoruz hoş değil öğretmenin yaptırdığı madem öyle etkinlik yapıcak eski bi kıyafet önlük isteyebilirdi sizden
ona sinir oldum. etkinlik günleri degildi bilseydim. boya önlukleri vardi en azindan onu isteseydi. 2 ay olmadi giyeli

Selamlar sabah yataklar toplandı
Kahvaltıya arkadaş geldi agirladim gönderdim
Evi supurdum
Cocugu parka diye çıkardım hava çok güzeldi pazara gittik geldik
Çay koydum ocağa kalan yemekleri yiyeceğiz bugün
Ispanak pırasa aldım kışlak yemeklere başlayalım diye
Bir sepet çamaşırı katlayacam
Mutfak balkonunu kiler gibi kullanıyorum orayı toparladım

bozma moralini herşey yolunda gider inşallah. stres yapma sen. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Hiç moralinizi bozmayın. Cihazlar tamamen doğru ölçüm yapamayabiliyor. Sancı konusunda da doktorunuz önlemini almış. İnşallah zamanında kavuşursunuz yavrunuza.

2 haftayı atlatırsan korkma canım 36. Haftayı tamamlamış oluyorsun inşallah canı sıkma bebek son haftalarda kilo alır sen beslenmene dikkat et güçsüz kalma kana ihtyacın var şekerin filan yoksa üzüm pekmezi hem bebeğe hem sana iyi gelir.Çok ağır işlerden sakın doğumu tedikleye bilirsin nst sancın çıkmış dikkat et
Dualarımız seninle Rabbim sağlıla kucağına alırsın inşalllah kilo önemli değil normal kilosunda olsun annesi onu büyütür

Kızlar gecenlerde kızımın burnu kanamıştı kanepenin bir yerine gelmiş yeni fark ettim şimdi toz alırken gördüm kosla elde silme ile denedim çıkmadı birde beyaz sabun vardı onu sürdüm çıkaramadım evde ariyel leke çıkarıcı var onu denemeye korktum deneyen var mı acaba

Bingonun ağartmayan oksijenli çamaşır suyunu tek geçerim lekede ondan varsa dene istersen canım

Ay çok güldüm çabuk gelecek demesine
Toz bezi ütülemek mi ben ütü yaparken benim kız oyuncak ütüsüyle onları ütülüyor
Sağlıcakla gelsin inşallah canım beklesin az daha kuzucuk

Ay çok güldüm çabuk gelecek demesine

Toz bezi ütülemek mi ben ütü yaparken benim kız oyuncak ütüsüyle onları ütülüyor

Sağlıcakla gelsin inşallah canım beklesin az daha kuzucuk
Kadının panik hali gözümün önünden gitmiyor tamam annemde aleni bir şey demez sadece canın sıkıldığını belli eder ondan eminim misafirden sonra o halı 10 20 kere sildirtirdi en azında 1 kere silindi
Bingonun ağartmayan oksijenli çamaşır suyunu tek geçerim lekede ondan varsa dene istersen canım
Yaa onu aldım hiç kullanamadım sevemedim hatta eski evde de bıraktım eşimden isteyeyim
Efser aynen süpürgeye katiliyorum leke cikariyor. ama üzerine direkt uygulayınca mavilik kaldı benim halıda
deniyeyim kuzum çıkmazsa süpürgeninkini deniyeyim

Son düzenleme:
Bide makine parlatıcısı leke çıkarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…