Ayyy ben şükreteyimBacım şükret. Kargo poşetlerine kadar saklar eşim bey
tezgahi ocağı ve dolaplari parlattim. davlumbaz yok hemen yağ oluyor biktim yag olmasa yemeğin buharı leke yapiyor öf.
kıza oyuncaklari toplatayim dedim yardim eder misin dedi. iki üc toplarken baktim sonunda kiz yok oturmus video izliyor. ben topladim kullandi beni esek sipasi
Deniyorum kuzum çok şey denedim ıslandı belli olmuyor lekke cıkmassa en son onu deniyeceğimKesinlikle parlatıcı üzerine sık sil canım lekeden iz kalmiyor
Şu an kaç haftalık ?Kızlar nts de sancım çıktı dr.um önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne yaptırdı.Bi de bebeğim 10 gün geride çıktı kilo olarak biraz moralim bozuldu.Dualarınıza ihtiyacım var. kızlar İnş.vaktinde sağlıkla gelir bebeğim.
Eşim değil de babam böyle malesef1960lardan kalma yığınla matematik fizik kitapları 70lerden kalma torna tesfiye kitapları anamın evini işgal ediyo. Bi tane atılsa hissediyo mu nedir hemen o kitabı arayıp anama soruyo, atıldığını öğrenince de kıyamet kopuyo
Ama bize yazıkeveeetttt özellikle kıyafet atarken kalp krizi geçirir 15 senedir giymediği pantolonları duruyo sen düşün
zorla atıyorum ben bunaltip
bide evdeki eşyalara kiyamiyo. asla kullanılmayacak şeye bile lazım olur diyo
Resmen çocuğu tufaya getirmişin ule tufacı samdan senioyuna cevir hemem. topladığın her oyuncak için sana seçtiğin bi şekilden çizecem de.
otur bi kağıt kalem al.
üçgen yuvarlak kare yap birer tane.
bak nasıl hızlı topluyobide ooooo ne kadar çok toplamışsin şu şekillere bak deyince iyice gaza geliyo benim oğlan
Anammm beterin beteri varmış, halime şükrediyorumBacım şükret. Kargo poşetlerine kadar saklar eşim bey
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar.
Doğum günü bitti zaten 2 yiğenim geldi onda da diken üstündeydik. Görüşmedik yine hasta çocuklar.
Bende yeniden hasta oluyorum eşim düzelmiyo sinirim çok bozuldu
34+5 teyiz ama kilosu geride kalmış.Şu an kaç haftalık ?
Evde istirahat et bol bol.Yorma kendini.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hastalık sizin de peşinizi bırakmıyor şifa ayetlerini oku bol bol.Evde bakara suresini aç.İyi akşamlar.
Doğum günü bitti zaten 2 yiğenim geldi onda da diken üstündeydik. Görüşmedik yine hasta çocuklar.
Hiç moralini bozma canım, bazı bebeklerde oluyor.34+5 teyiz ama kilosu geride kalmış.Öyle yapacağım inş. istirahat edeceğim.
İçim açıldıNego başganım çamaşırları katladım, evi süpürgeye verdim. 2odayı sildim, toz aldım. Kalanı da yatana kadar sileceğim. Kitaplığı sildim yerleştirdim.Okuma kitaplarımın bir kısmı annemlerde, bir kısmı fakültede, onları da getirirsem daha iyi görünecek Eki Görüntüle 2937158
süqük geym gibi mioyuna cevir hemem. topladığın her oyuncak için sana seçtiğin bi şekilden çizecem de.
otur bi kağıt kalem al.
üçgen yuvarlak kare yap birer tane.
bak nasıl hızlı topluyobide ooooo ne kadar çok toplamışsin şu şekillere bak deyince iyice gaza geliyo benim oğlan
çok hoooşNego başganım çamaşırları katladım, evi süpürgeye verdim. 2odayı sildim, toz aldım. Kalanı da yatana kadar sileceğim. Kitaplığı sildim yerleştirdim.Okuma kitaplarımın bir kısmı annemlerde, bir kısmı fakültede, onları da getirirsem daha iyi görünecek Eki Görüntüle 2937158
Sağol canım benimsüqük geym gibi mi
çok hoooşgüle güle kullan
Benimki bir tek kıyafet konusunda öyle her yazlık kışlık değişiminde sorarım bak bunları hiç giymedin vereyim diye hayır giyerim onu der ama yine hiç giyilmez.Kızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
Şükret tabiAyyy ben şükreteyim
Deli oluyorum çöpete attığım şeyi çıkartıp bizim eski bir ev var buranın ilecesinde yazları gittiğimiz orda karşıma çıkıyoreee ben bunu atmıştım diyorum lazım olur dediydim en son buraya gelirken büyük bir cızgar çıkardım atacaklarımla ilgili yazın kokusu çıkar
Zencefil bal limon karışımı yapsana geçmiş olsunİyi akşamlar.
AhahhaAnammm beterin beteri varmış, halime şükrediyorum
Hiç bozma moralini. Kilo olarak toparlar sende yemeni biraz vitamini artırdın mı bir şey olmaz korkma. Benşm kız 40 haftalık doğdu ama 35 haftaya denkti. Canavar gibi şuan şükürler olsun. Minyon bir bebek olur belki.34+5 teyiz ama kilosu geride kalmış.Öyle yapacağım inş. istirahat edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?