Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bacım şükret. Kargo poşetlerine kadar saklar eşim bey
Ayyy ben şükreteyim
Deli oluyorum çöpete attığım şeyi çıkartıp bizim eski bir ev var buranın ilecesinde yazları gittiğimiz orda karşıma çıkıyor eee ben bunu atmıştım diyorum lazım olur dediydimen son buraya gelirken büyük bir cızgar çıkardım atacaklarımla ilgili yazın kokusu çıkar

oyuna cevir hemem. topladığın her oyuncak için sana seçtiğin bi şekilden çizecem de.
otur bi kağıt kalem al.
üçgen yuvarlak kare yap birer tane.

bak nasıl hızlı topluyo bide ooooo ne kadar çok toplamışsin şu şekillere bak deyince iyice gaza geliyo benim oğlan

Şu an kaç haftalık ?

Evde istirahat et bol bol.Yorma kendini.

eveeetttt özellikle kıyafet atarken kalp krizi geçirir 15 senedir giymediği pantolonları duruyo sen düşün
zorla atıyorum ben bunaltip
bide evdeki eşyalara kiyamiyo. asla kullanılmayacak şeye bile lazım olur diyo
Ama bize yazık

Resmen çocuğu tufaya getirmişin ule tufacı samdan seni

İyi akşamlar.

Doğum günü bitti zaten 2 yiğenim geldi onda da diken üstündeydik. Görüşmedik yine hasta çocuklar.

Bende yeniden hasta oluyorum eşim düzelmiyo sinirim çok bozuldu
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hastalık sizin de peşinizi bırakmıyor şifa ayetlerini oku bol bol.Evde bakara suresini aç.

İçim açıldı

süqük geym gibi mi
çok hoooşgüle güle kullan

Kızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
Benimki bir tek kıyafet konusunda öyle her yazlık kışlık değişiminde sorarım bak bunları hiç giymedin vereyim diye hayır giyerim onu der ama yine hiç giyilmez.

Üniversite notları istifçiliğe giriyorsa o bende var hala defterlerim notlarım durur ilkokul birden lise son a tüm karnelerim belgelerim durur

Şükret tabi neyseki çaktırmadan atıyorum sorarsada ne bileyim senin çöpünü diyorum artık
İyi akşamlar.

Doğum günü bitti zaten 2 yiğenim geldi onda da diken üstündeydik. Görüşmedik yine hasta çocuklar.

Bende yeniden hasta oluyorum eşim düzelmiyo sinirim çok bozuldu
Zencefil bal limon karışımı yapsana geçmiş olsun
Anammm beterin beteri varmış, halime şükrediyorum
Ahahha

34+5 teyiz ama kilosu geride kalmış.Öyle yapacağım inş. istirahat edeceğim.
Hiç bozma moralini. Kilo olarak toparlar sende yemeni biraz vitamini artırdın mı bir şey olmaz korkma. Benşm kız 40 haftalık doğdu ama 35 haftaya denkti. Canavar gibi şuan şükürler olsun. Minyon bir bebek olur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…