Kendimden utandımİçim açıldı
Kendi yazdıklarınsa hatıra olur canım. Fotokopi hatıra olmaz kiBenimki bir tek kıyafet konusunda öyle her yazlık kışlık değişiminde sorarım bak bunları hiç giymedin vereyim diye hayır giyerim onu der ama yine hiç giyilmez.
Üniversite notları istifçiliğe giriyorsa o bende var hala defterlerim notlarım dururilkokul birden lise son a tüm karnelerim belgelerim durur
Fotokopi de var kendi yazdığımdaKendi yazdıklarınsa hatıra olur canım. Fotokopi hatıra olmaz ki
AnammmmFotokopi de var kendi yazdığımda
Ya ders ders dosyaların içinde duruyor kim uğraşcak ordan fotokopileri ayırmayaAnammmm
Eşim değil ama babam öyledir benim. Kargo poşetleri, kutuları, kırık bardaklar hiçbirini atmaz, attırmaz da. Annem kırık bir şeyler attıysa çöpten alır onu. Küçüklüğümden beri sakladığı şeyler var. Emekli olunca projeleri varmış. O yüzden saklıyormuş. İyi ki eşim öyle değil.Kızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Bir evde aradığım ilk şey kitaplıktır benim. :)) İyi okumalar diliyorum size.Nego başganım çamaşırları katladım, evi süpürgeye verdim. 2odayı sildim, toz aldım. Kalanı da yatana kadar sileceğim. Kitaplığı sildim yerleştirdim.Okuma kitaplarımın bir kısmı annemlerde, bir kısmı fakültede, onları da getirirsem daha iyi görünecek Eki Görüntüle 2937158
Sağolasın sana da geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin hastalık sizin de peşinizi bırakmıyor şifa ayetlerini oku bol bol.Evde bakara suresini aç.
Allah bağışlasın canım yavrunu. Bizim iyi gidiyordu bi süredir bende bi tuhaflık olmuştu iştahım kapandı biraz ishalim vardı çok etkiledi beni.Bikaç gündür iştahım normale döner gibi oldu ama bebeğin gelişimi etkilenmiş o arada demekki.Şu an sütümü içiyorum.Ceviz yedim muz yedim falan elimden geleni yaparım inş. yeter ki iyi olsun, toparlansın.Hiç bozma moralini. Kilo olarak toparlar sende yemeni biraz vitamini artırdın mı bir şey olmaz korkma. Benşm kız 40 haftalık doğdu ama 35 haftaya denkti. Canavar gibi şuan şükürler olsun. Minyon bir bebek olur belki.
Not tuttuğum defterler, sınav zamanı çıkarttığım notlar, hocalar tarafından verilen fotokopiler hepsi bir dosyada duruyor. Uykusuz geceler, stres, korku her şey var o dosyadaFotokopi de var kendi yazdığımda
Allah bağışlasın canım yavrunu. Bizim iyi gidiyordu bi süredir bende bi tuhaflık olmuştu iştahım kapandı biraz ishalim vardı çok etkiledi beni.Bikaç gündür iştahım normale döner gibi oldu ama bebeğin gelişimi etkilenmiş o arada demekki.Şu an sütümü içiyorum.Ceviz yedim muz yedim falan elimden geleni yaparım inş. yeter ki iyi olsun, toparlansın.
Wayy mükemmel gözüküyor ben de kitap çok severim.Nego başganım çamaşırları katladım, evi süpürgeye verdim. 2odayı sildim, toz aldım. Kalanı da yatana kadar sileceğim. Kitaplığı sildim yerleştirdim.Okuma kitaplarımın bir kısmı annemlerde, bir kısmı fakültede, onları da getirirsem daha iyi görünecek Eki Görüntüle 2937158
Aynen öyle vitaminde içiyorum ama böyle oldu bakalım herşey Allahtan.Senin bikaç gün aç kalmanla hemen kötü etkilenmez aslında senin depolarından alır alacağını. İştahın gelmiş yiyosun zaten içini ferah tut
Ama bize yazık
Resmen çocuğu tufaya getirmişin ule tufacı samdan seni
süqük geym gibi mi
çok hoooşgüle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?