Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kendi yazdıklarınsa hatıra olur canım. Fotokopi hatıra olmaz ki

Kızlar sizin eşleriniz de istifci mi? Adam okulu bitireli yıllar olmuş ders fotokopilerini saklıyor. Atsam kızar atmasam boşuna yer kaybı. Çok sinir oluyorum bu huyuna
Eşim değil ama babam öyledir benim. Kargo poşetleri, kutuları, kırık bardaklar hiçbirini atmaz, attırmaz da. Annem kırık bir şeyler attıysa çöpten alır onu. Küçüklüğümden beri sakladığı şeyler var. Emekli olunca projeleri varmış. O yüzden saklıyormuş. İyi ki eşim öyle değil.

Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Bir evde aradığım ilk şey kitaplıktır benim. :)) İyi okumalar diliyorum size.

Allah bağışlasın canım yavrunu. Bizim iyi gidiyordu bi süredir bende bi tuhaflık olmuştu iştahım kapandı biraz ishalim vardı çok etkiledi beni.Bikaç gündür iştahım normale döner gibi oldu ama bebeğin gelişimi etkilenmiş o arada demekki.Şu an sütümü içiyorum.Ceviz yedim muz yedim falan elimden geleni yaparım inş. yeter ki iyi olsun, toparlansın.

Senin bikaç gün aç kalmanla hemen kötü etkilenmez aslında senin depolarından alır alacağını. İştahın gelmiş yiyosun zaten içini ferah tut

Wayy mükemmel gözüküyor ben de kitap çok severim.Eline sağlık, bizim de eşimle kitaplarımız bi köşede kaldırılı duruyor kitaplık boyadık bugün yerleştirecektik eşimle moral kalmadı tabi inş.yarına

Bugün eşe sinirlenme sırası bende. Damacana delikmiş farketmedik, su sebiline yerleştirince etrafa su akmış hep. Eşim de yerleri benim baş havlumla, mutfak bezleriyle kurulamış. O benim baş havlumdu biliyorsun değil mi diyince de evet biliyorum dedi gülerek. Çok sinir oldum. Bu bezleri havluları ayıramaması beni deli ediyor. Mutfak bezini iki defa kullanıyorum üçüncüde yere dökülen bir şeyi siliyor hoop yer bezi oldu. Sürekli arkasında dolaşıyorum çocuk kontrol eder gibi.
Neyse bugün yaptıklarımı da yazayım;

Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Mutfağı topladım bulaşıkları makinaya yerleştirdim,
Üç makina çamaşır yıkandı,
Dün yıkananları ve bugün yıkananlardan kuruyanları katlayıp yerlerine yerleştirdim,
Çorba yaptım,
Çöpü attım,
Biraz kızı dolaştırdım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım,
Kızımın kıyafetlerini ütüledim (ağız bezleriyle vs 56 parça),
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Bir de su sebilinden dökülen suları temizledim, güzelce sildim oraları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…