21 ekim ödevi
Fırın temizlemek
Mutfak tezgah arasını silmek, tezgah üstündekileri silmek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
21 ekim ödevi
Fırın temizlemek
Mutfak tezgah arasını silmek, tezgah üstündekileri silmek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
Kolonya, sirke kokla canım? Griptede ağızda tat değişimi oluyor zaten panik olma bence.Aktif Lora iyi değilim lora başım yüzüm çok ağrıyo sağlık ocağına gidim diye randevu aldım ama şu an farkettim ağzıma baya tuzlu peynir attım pek anlayamadım tuzunu teste gitsem daha doğru olucak heralde.
Panik yapmakta istemiyorum ama yapıcak bişey yok neyle test edim kendimi bilmiyorum
Burnum tıkalı diye koku alamayabilirim de tat canımı sıktıKolonya, sirke kokla canım? Griptede ağızda tat değişimi oluyor zaten panik olma bence.
Dr gittin mi ?Günaydın ❤
Şimdi gördüm ihmal etme kuzum bir git tahlil olBurnum tıkalı diye koku alamayabilirim de tat canımı sıktı
Grip de de aynı belirtiler var karartma içini, bak düzelmiyoruz üç gündür büyüğü göndermiyorum öksürüyor diye bir ayda ikinci devamsızlığı bu. Küçük boğazım acıyor dedi.Aktif Lora iyi değilim lora başım yüzüm çok ağrıyo sağlık ocağına gidim diye randevu aldım ama şu an farkettim ağzıma baya tuzlu peynir attım pek anlayamadım tuzunu teste gitsem daha doğru olucak heralde.
Panik yapmakta istemiyorum ama yapıcak bişey yok neyle test edim kendimi bilmiyorum
İnşallah kaybolmaz negom, ev pırıl pırılYeni ev hevesi
Bırakma böyle devam et bence
Allah şifa versin canım çok zor sürekli hastalanmak bence senin bünyede zayıflamış bunun etkisi var.Burnum tıkalı diye koku alamayabilirim de tat canımı sıktı
Canım hem geçirdin, hem aşıların var, covid olsan artık belirtin olmaz bence. İnşallah değilsindirAktif Lora iyi değilim lora başım yüzüm çok ağrıyo sağlık ocağına gidim diye randevu aldım ama şu an farkettim ağzıma baya tuzlu peynir attım pek anlayamadım tuzunu teste gitsem daha doğru olucak heralde.
Bir ay böyle devam edersen alışırsın istesen de bozulmazİnşallah kaybolmaz negom, ev pırıl pırıl
Ödem mi oluyorsun canım yüzük sıkıp mı acıtıyor acabaKızlar garip olacak ama bir soru soracağım size. Benim 1 haftadır uykudan uyanınca yüzük parmağım acıyor böyle sanki eklemlerim ağrıyor gibi bükemiyorum. Bir sabah böyle uyandım o zamandan beri acıyor. Sadece yüzük parmağı bazen hafifi diğerleri de. Ne olmuş olaki bilen var mı ??
Canım ya inşallah korktuğun gibi değildirAktif Lora iyi değilim lora başım yüzüm çok ağrıyo sağlık ocağına gidim diye randevu aldım ama şu an farkettim ağzıma baya tuzlu peynir attım pek anlayamadım tuzunu teste gitsem daha doğru olucak heralde.
Yüzük takmadan gözlemle kendini bir kaç gün.Kızlar garip olacak ama bir soru soracağım size. Benim 1 haftadır uykudan uyanınca yüzük parmağım acıyor böyle sanki eklemlerim ağrıyor gibi bükemiyorum. Bir sabah böyle uyandım o zamandan beri acıyor. Sadece yüzük parmağı bazen hafifi diğerleri de. Ne olmuş olaki bilen var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?