Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aktif Lora iyi değilim lora başım yüzüm çok ağrıyo sağlık ocağına gidim diye randevu aldım ama şu an farkettim ağzıma baya tuzlu peynir attım pek anlayamadım tuzunu teste gitsem daha doğru olucak heralde.
Panik yapmakta istemiyorum ama yapıcak bişey yok neyle test edim kendimi bilmiyorum

Kolonya, sirke kokla canım? Griptede ağızda tat değişimi oluyor zaten panik olma bence.

Grip de de aynı belirtiler var karartma içini, bak düzelmiyoruz üç gündür büyüğü göndermiyorum öksürüyor diye bir ayda ikinci devamsızlığı bu. Küçük boğazım acıyor dedi.
Çığlık atmak istiyorum sonra beteri var sus diyorum.
Sokakta benim küçükten daha küçükler akşama kadar oynuyor ne hastalık ne bir şey. Ben vitamin ver, takviye ver, başlarını ört, terini değiştir, onu yap bunu yap sonuç sürekli hastalık imdat diye çığlık atasım var.
Ödevleri kontrol et aman ihmal etmiyim aman bir gün fire vermiyim, test çözmüş mü kaç yanlışı var niye anlamamış bu konuyu. Küçüğe okulda kurallara uy, dikkat et, okuma yapalım o harf nnnnnnnn çocuğum hadi takıldın kaldın.
Yemek yap, evi temizle, çamaşır as topla as topla...
Isssız adaya gidek mi
Test ver yinede hiç değilse için rahat eder.

Mazeretin var sonuçta etiketleme dersen etiketlemiyim istersen?

Burnum tıkalı diye koku alamayabilirim de tat canımı sıktı
Allah şifa versin canım çok zor sürekli hastalanmak bence senin bünyede zayıflamış bunun etkisi var.Benim ilk koku sonra tat gitmişti ve ben gebe olmama rağmen hiç bir şey yapılmadı bizi karantinaya alıp gittiler.Ne de arayan takip eden oldu.Sen çok kötü değilsen gidip muayenenini ol bol bol iyi vitamin falan yazdır. Eve gelip kendini karantinaya al.Eğer ki şüphelenirsen covidden zaten artık normal griptede izole olmak en iyisi.

Canım hem geçirdin, hem aşıların var, covid olsan artık belirtin olmaz bence. İnşallah değilsindir

Ödem mi oluyorsun canım yüzük sıkıp mı acıtıyor acaba
Canım ya inşallah korktuğun gibi değildir
En keskin soğan sarımsak gibi tatlar belli eder kendini ben de şu son hastalandığımda kızımın yakaya dökülen burun açıcı kokusuyla test ediyordum kendimi

Yüzük takmadan gözlemle kendini bir kaç gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…