62 midiyet yapıyorum şekerim 62 yi gecmisim
62 miseni varya 50 kg totomla ezerim şandaaaaaaaan
Yemin ederim en mantıklı açıklama herşey ateş pahasısenin kıyafet fiyatlarından haberin var mı kadın.
baştan dolap düzecek maddiyata değilim. hersey dar geliyoboğazımı kısar üç beş sene daha giyerim daha ekonomik
diyet yapıyorum şekerim 62 yi gecmisim
Yemin ederim en mantıklı açıklama herşey ateş pahasıiçim daraldı niye dedin ki şimdi sen bana bunu
Fark ediyor musun eski kaliteler de yok bi aldığın en fazla 1-2 sene oda haftada ayda 1 giyersen gidiyor.çünkü iki aydır kıyafet alcam deyip erteliyorum.
su an cuzdanimda 30 tl para var. eksinin dibindeyim. nakit lazım olsa 66 tl kaldı hesapta
acımız büyük ve ortak ondan paylaştım bunu senle
Fark ediyor musun eski kaliteler de yok bi aldığın en fazla 1-2 sene oda haftada ayda 1 giyersen gidiyor.renklere hiç girmiyorum bile en kaliteli markalar bile salıyor kendini
günaydınlaarrrGünaydın
Eki Görüntüle 2937356
kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
kramp mi giriyr acaba bnde bileğimi hareket ettiremiyorum bazen uyanınca . Bence krampKızlar garip olacak ama bir soru soracağım size. Benim 1 haftadır uykudan uyanınca yüzük parmağım acıyor böyle sanki eklemlerim ağrıyor gibi bükemiyorum. Bir sabah böyle uyandım o zamandan beri acıyor. Sadece yüzük parmağı bazen hafifi diğerleri de. Ne olmuş olaki bilen var mı ??
Boşver sen devam et kiloyu korumayaSalı günü avm ye gittim. 180 tl etiket vurmuşlar 30 tl etmez. 200 tl ye sweetshirt var kumaş aşırı kötü.
elimdekiler onlara bakarak çok kaliteli ces. o yüzden de alamadım elim varmadı. kendimi çok kandırılmış hissettim
dediğin gibi renkler bile o kadar dandik ki. Bi kazaga 400 tl yazmışlar. oturup kendimiz orcez o vakitler geldi artık
üretim yok galiba dünya çapında. ne tekstil ne kumaş fabrikaları calismiyo sanki
Valla anlamadım ki 1 haftadır her gün böylekramp mi giriyr acaba bnde bileğimi hareket ettiremiyorum bazen uyanınca . Bence kramp
Boşver sen devam et kiloyu korumayavallahi hayattan soğudum en iyisi olan kıyafetlere girebilmek
ben elim kolum üzerine uyurum hep eger sende öyle yspıyosan acıda sızlama ve uyusmada hep bu yüzden oluyor.Valla anlamadım ki 1 haftadır her gün böyleiki ele birden nasıl girdi o kramp onu da çözemiyorum
Allaşkına bu kazaktan bitane de banakazak modelimi seçtim bekliyorum
işin kötüsü ne biliyon mu çoğu 34 bedenbundan sonra bana ekmek yok
Bende arada uyurum da 2 elime aynı anda uyumam mümkün değil İnanben elim kolum üzerine uyurum hep eger sende öyle yspıyosan acıda sızlama ve uyusmada hep bu yüzden oluyor.
ama oyle değilsen bu alana ne bakar blmıyorum ramotoloji olablr gitmnde fayda var eger boyle bı durumu kafanda kuran briysen gidip netlestirmek en iyisi
Allaşkına bu kazaktan bitane de bana34 ne la 42 beden bana su bile vermesinler o zaman ahahhahahahhahahab
Allaşkına bu kazaktan bitane de bana34 ne la 42 beden bana su bile vermesinler o zaman ahahhahahahhahahab
Sana bir haberim var bebeğim iplerde çok pahalı neredeyse kafa kafaya denk geliyorbakayım doğru olacak mi
bide bizim ördügümüzü düsünsene bana bi kasa ip lazimSana bir haberim var bebeğim iplerde çok pahalı neredeyse kafa kafaya denk geliyoruğraştığıma değmez diyorsun
Bir de senin kazak örme işin şalın gibi olmasın
Fırınım fena ya silem21 ekim ödevi
Fırın temizlemek
Mutfak tezgah arasını silmek, tezgah üstündekileri silmek
kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?