Düzenli Evimiz & Hayatımız

Zorlamışsındır muhtemelen temizlikte bişeyleri ovma işlerini bikaç gün yapma bence.Benim bileğim öyle oldu ilerleyince bükememiştim sardım boynuma hastane de tahlil yapılınca enfeksiyon çıkmıştı. Tedaviyle 3 günde hemen iyileşmişti.

JES sinirsel de olabilir kargo olayi sinirlendirdi ya seni. sinir sıkışması da olabilir.

bide bu tooikte çok iş yapana nazar degiyo kaynak için topik sahibine başvurabilirsin:)

geçmiş olsun canım
Ahaaa bizim kızdan gayribilimsel açıklama kargo olayından önce oldu bu allah çanını almasın 1 haftadır böyle la

Bonbonmmmmmmm hasta mısın sen ya korkma inşallah o değildir merak etme grip salgın da tat koku az gidiyor. Hemen panik yapma. Test ver ama bazen yanlış çıkabiliyor birde ciğer filmi çektir

İnan benim canım tatlıdır hiç zorlamam kendimi. Hadi tek el olsayine eyvallah yahu 2 el de böyle

Haftası fena değil .

Ciğer geliştirici vurdurman çok iyi olmuş.Kiloya takılma.

İki üç hafta daha dayanırsa Allah'ın izniyle sağlıkla gelir.

Sen kafanı rahat bedenini istirahatte geçir.
İnşallah kasımın 17.sinde gün alacağım herşey yolunda giderse öyle olur, israhat ediyorum.Oğlum anasınıfına gidiyordu onu bırakıyordum götürmeyeceğim gibi.Üzülüyorum ama bebeğimi de düşünmem gerekiyor. Bakalım bi akraba, tanıdık ayarlayabilirsek rica edeceğim olursa çok iyi olur. Ara ara günler gitmez hiç olmazsa.

Aynı halimizi yazdın bi öpim seni ❤ sarılayım bi kucak dolusu

Ahaaa bizim kızdan gayribilimsel açıklama kargo olayından önce oldu bu allah çanını almasın 1 haftadır böyle la

bir haftadır nazar degiyo
sana kimse söylemedi mi ben bilimsel bilgiye inanmıyorum. gündelik bilgiye inanıyorum. yüce kocakarı teyzelerin bilgilerini hep sonradan kendi bulmuş gibi çıkıyo bilim

Bonus geçmiş olsun korkma bence covid değildir. Biz de 3 haftadır hastayız oğlanın burun akıntısı geçmedi bi türlü. Eşimde de öksürük var test verdi negatif çıktı. Negonun paylaştığı süper grip geçiriyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…