- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Yok canım etiketleMazeretin var sonuçtaetiketleme dersen etiketlemiyim istersen?
Zorlamışsındır muhtemelen temizlikte bişeyleri ovma işlerini bikaç gün yapma bence.Benim bileğim öyle oldu ilerleyince bükememiştim sardım boynuma hastane de tahlil yapılınca enfeksiyon çıkmıştı. Tedaviyle 3 günde hemen iyileşmişti.Kızlar garip olacak ama bir soru soracağım size. Benim 1 haftadır uykudan uyanınca yüzük parmağım acıyor böyle sanki eklemlerim ağrıyor gibi bükemiyorum. Bir sabah böyle uyandım o zamandan beri acıyor. Sadece yüzük parmağı bazen hafifi diğerleri de. Ne olmuş olaki bilen var mı ??
Mikroskop getirin allah için ben birşey göremiyorum nerde kahvaltı
Sadece yüzük parmakları hiç anlamadım İnanJES geçmiş olsun sinir sıkışması gibi bir şey olabilir mi benim aklıma o geldi
Ahaaa bizim kızdan gayribilimsel açıklamaJES sinirsel de olabilir kargo olayi sinirlendirdi ya seni. sinir sıkışması da olabilir.
bide bu tooikte çok iş yapana nazar degiyokaynak için topik sahibine başvurabilirsin:)
geçmiş olsun canım
NegooooooooooooooHiç güleceğim yoktu
Valla haklısın kendi dilimle kendimi yedimama bak yazmış ben böyle değildim düzenli oldum gün bana kaldı erkenden işle bitiyo falan
Kesin nazar değdi negom
Bonbonmmmmmmm hasta mısın sen ya@Aktif Lora iyi değilim lora başım yüzüm çok ağrıyo sağlık ocağına gidim diye randevu aldım ama şu an farkettim ağzıma baya tuzlu peynir attım pek anlayamadım tuzunu teste gitsem daha doğru olucak heralde.
Panik yapmakta istemiyorum ama yapıcak bişey yok neyle test edim kendimi bilmiyorum
Canım olay şu ki iki elin parmağı tek değil ben de anlamadım vallahiÖdem mi oluyorsun canım yüzük sıkıp mı acıtıyor acaba
Negooooo iki el de böyle yav yüzük ile alakalı olsa tek el olmaz öıydı ??Yüzük takmadan gözlemle kendini bir kaç gün.
İnan benim canım tatlıdır hiç zorlamam kendimi. Hadi tek el olsayine eyvallah yahu 2 el de böyleZorlamışsındır muhtemelen temizlikte bişeyleri ovma işlerini bikaç gün yapma bence.Benim bileğim öyle oldu ilerleyince bükememiştim sardım boynuma hastane de tahlil yapılınca enfeksiyon çıkmıştı. Tedaviyle 3 günde hemen iyileşmişti.
İnşallah kasımın 17.sinde gün alacağım herşey yolunda giderse öyle olur, israhat ediyorum.Oğlum anasınıfına gidiyordu onu bırakıyordum götürmeyeceğim gibi.Üzülüyorum ama bebeğimi de düşünmem gerekiyor.Haftası fena değil .
Ciğer geliştirici vurdurman çok iyi olmuş.Kiloya takılma.
İki üç hafta daha dayanırsa Allah'ın izniyle sağlıkla gelir.
Sen kafanı rahat bedenini istirahatte geçir.
Hmm o zaman dr.a görünmende fayda var.İnan benim canım tatlıdır hiç zorlamam kendimi. Hadi tek el olsayine eyvallah yahu 2 el de böyle
Mikroskop getirin allah için ben birşey göremiyorum nerde kahvaltı
Grip de de aynı belirtiler var karartma içini, bak düzelmiyoruz üç gündür büyüğü göndermiyorum öksürüyor diye bir ayda ikinci devamsızlığı bu. Küçük boğazım acıyor dedi.
Çığlık atmak istiyorum sonra beteri var sus diyorum.
Sokakta benim küçükten daha küçükler akşama kadar oynuyor ne hastalık ne bir şey. Ben vitamin ver, takviye ver, başlarını ört, terini değiştir, onu yap bunu yap sonuç sürekli hastalık imdat diye çığlık atasım var.
Ödevleri kontrol et aman ihmal etmiyim aman bir gün fire vermiyim, test çözmüş mü kaç yanlışı var niye anlamamış bu konuyu. Küçüğe okulda kurallara uy, dikkat et, okuma yapalım o harf nnnnnnnn çocuğum hadi takıldın kaldın.
Yemek yap, evi temizle, çamaşır as topla as topla...
Isssız adaya gidek mi
Test ver yinede hiç değilse için rahat eder.
Allah Allah ben de şaşırdım bilemedim kiCanım olay şu ki iki elin parmağı tek değil ben de anlamadım vallahi
Ahaaa bizim kızdan gayribilimsel açıklamakargo olayından önce oldu bu allah çanını almasın 1 haftadır böyle la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?