Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geç kalınmış yatırım işte nasıl olucaksa :)
Zor bu yaşta ders çalışmak herşey zamanında güzel.
Ama bırakmıycam peşini
Geç değil canım okumanın yaşı yok. Bende bebeyi az büyütünce hazırlanıcam yaş olcak 30+ :) sağlığımız yerinde olsun yaparız :) ben yatayım inşallah artık buralardayım bonusum,iyigeceler ❤

Çok geçmiş olsun, iyisindir umarım
Sağol canım iyiyim
Eline Bonus, perde asmak yormuştur
Hoş geldin aramıza tabi ki
Nazar değmiş olmasın sana. Anksiyete, panik atak da çarpıntı yapar bu arada. İnşallah geçici bir şeydir canım
Sağol canım
Nego Bonus ve diğerleri hayırlı geceler :) ödevlere benide katarsan sevinirim Nego
Hoş geldin canım
Ne güzel sıkıntı çıkmadan gidebilmişsin

Günaydın herkese...
Negocum ben bir süre burada olamayacağım kendimi temizlikle oyalıyorum ama ruhen hiç iyi değilim bu aralar baş edemiyorum sanırım inşallah döneceğim yine Allah'a emanet olun
Çocuğu olanlar onlara sarılıp öpün onları bol bol zira onlara sahip olamamak çok zor...

Günaydın Negom
Sabah kalktım bulaşıkları toplayıp makineye yerleştirdim
Ocağı sildim
Pasta yaptım
Salonu toplucam şimdi
Sorum şu bulaşık ve çamaşır Makinesi deterjanı olarak neyi önerirsin? Bugün almayı düşünüyorum.....

Canım yapabileceğimiz bir şey varsa söyle kıracak bir şey mi yazdık farketmeden

Eline sağlık canım sabah sabah maşaallah
Canım eşim alıyor bulaşık makinesi deterjanını, fairy sanırım ama yerli malı arayışındayım açıkcası, boron çıkarmış galiba yeni
Çamaşır deterjanı abc seviyorum ben, evde şimdi perwol siyahlar için var mecburen oğlumun okul pantolonlarının rengi atmasın diye, abc sıvı var birde tursil sıvı ayrıca 101 in beyazlar için toz deterjanı
Günaydın hanımlar
Günaydın canım
nasılsınız napıyorsunuz
Kahvaltı hazırlıyorum ben iyiyim çok şükür. Sen nasılsın

Herkese günaydın ❤❤❤
Kolay gelsin..
Nego
Sabah sabah üç gömlek ütüledim.
Eşime kahvaltı hazırladım. Yere bir şeyler döktü bir güzel. O bahaneyle bütün odayı dip köşe süpürdüm.
Bebisi uyutayim ortalığı toplayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…