Vardır hayır dimi deneyapın sınavı vardı bugün ona da giremeyecek öksürdüğü için nasıl göndereyim şimdi
Bilsem daha erken tarihe alırdım ne bileyim yine hasta olacağını, canım sıkıldı
Kocaman aferinSelam canım kızlar
Nego Ödevleri alamadım ama bugün yavaş yavaş evimi süpürdüm bana aferin der misin
@kk birinci noteri Diyete devam et canım yemeklerde pahalı zaten
Ayrıca ipler de çok pahalı artık örmek de maliyetli
Sonuç: Biz ölmüşüz
Niye sordun bunu? Benim sedimantasyon ve crp yüksek çıktı son gittiğimde dr bir şey de demediKızlar covid olan her kişinin crp yüksek mi çıkar ? Yani crp yükselmeden de covid olunur mu ?
Ahahahha aynısını düşündüm yazarken
Annem her kış yelek örer. Bir gün dedim ki işte kolları şöyle omzu böyle yakası şöyle kazak istiyorum anne ne kadar ip gider. Bana uuzn uzun baktı ve dedi kien az 10 yumak gider belkide fazla git hazır al giy uğraştırma beni dedi
Hiç sanmıyorum geçti artık nasip değilmiş.Öğretmen eşliğinde ona kitapçığı yaptıramazlar mı acaba ya
Sorun yine de sadece sınava girseydi sonra eve mi getirseydinHiç sanmıyorum geçti artık nasip değilmiş.
Bilmiyorum nego yaaa crp düşüktü en son benim ama hep eklem ağrılarım var ya size de anlatıyorum. Acaba covid mi oldum diye düşündüm.Niye sordun bunu? Benim sedimantasyon ve crp yüksek çıktı son gittiğimde dr bir şey de demedi
Bonus Pendik medical testi gitti eşim direk yaptı. Senin dibindeki özeller nasıl yapmıyor ?İlaç almıştım uyumuşum daha gitmedim eşim okuldan erken gelicek o götürcek.
Dibimizde özel hastaneler var aslında onlara gitsem ne kolay olur şu parayla test olayını çözemediler
NegoooooooooooBuldumşu an iki elimle telefonu tutarken yüzük parmaklarımla telefonu sert tuttuğumu farkettim, ondan olmasın sakın
Crp yüksek çıkar tam tersi enfeksiyon iltihap varsa.Bilmiyorum nego yaaa crp düşüktü en son benim ama hep eklem ağrılarım var ya size de anlatıyorum. Acaba covid mi oldum diye düşündüm.
Aradım sordum 150 lira dedi yaBonus Pendik medical testi gitti eşim direk yaptı. Senin dibindeki özeller nasıl yapmıyor ?
Gideceğim negooooooo şu hafta bi geçsin de hayırlısıyla inşallahCrp yüksek çıkar tam tersi enfeksiyon iltihap varsa.
Eklem ağrıların için git ihmal etme.
Vay babam vay 150 haaa bide doğruluğu %70 olan testAradım sordum 150 lira dedi ya
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?