- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Allaşkına bu kazaktan bitane de bana34 ne la 42 beden bana su bile vermesinler o zaman ahahhahahahhahahab
Test verse de akşam 7 gibi çıkıyordu değil mi canım ?Bonus Tekrar yazmamışsın canım nasılsın gittin mi test vermeye?
kk birinci noteri bonusun ödülü naptın onu da hallet unutma keserim totonu billahi nego ve teo yaptı bile
Canımsınnnnnsabahtan beri şarkı bakıyorum ama seçemedim aklımda
Hiç bilmiyorum ki canım, eşim rutin veriyor ama onların 1-2 saate çıkıyor.Test verse de akşam 7 gibi çıkıyordu değil mi canım ?
Ahahahha aynısını düşündüm yazarkenbide bizim ördügümüzü düsünsene bana bi kasa ip lazim
bir senede örerdi artikAhahahha aynısını düşündüm yazarken
Annem her kış yelek örer. Bir gün dedim ki işte kolları şöyle omzu böyle yakası şöyle kazak istiyorum anne ne kadar ip gider. Bana uuzn uzun baktı ve dedi kien az 10 yumak gider belkide fazla git hazır al giy uğraştırma beni dedi
En az 2 diyorum ama kısmet tabibir senede örerdi artik
benim ilk evlendigimde annemin ördügü boğazlı bir yeleğim vardi. annem kiza 2 etek bi hirka cikarmis gecen seneEn az 2 diyorum ama kısmet tabi
Tamam yavrum öyle yapacağım çıkardım zatenHiç bilmiyorum ki canım, eşim rutin veriyor ama onların 1-2 saate çıkıyor.
Bu arada parmağın iki elde de aynıysa o parmaktan hangi damar geçiyor vs araştırmak lazım, sen birkaç gün yüzüğünü de takma canım gözlemle bakalım.
Sağolasın canımmm
Ulan Lorabenim ilk evlendigimde annemin ördügü boğazlı bir yeleğim vardi. annem kiza 2 etek bi hirka cikarmis gecen sene
Canım olay şu ki iki elin parmağı tek değil ben de anlamadım vallahi
BuldumNegooooo iki el de böyle yav yüzük ile alakalı olsa tek el olmaz öıydı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?