Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah acil şifa versin inşAllah canım sen sıvı alımına ve dinlenmene bak canım. 4 5 gün sonra azalıyor şikayetler genelde.

Bonus eşin biontec aşı oldu mu?

Ne zaman oldu olduysa?

Okuldan çocuklar mi getirdi hastalığı aceba?

Sırt ağrın nasıl ?

Biontec oldu canım öğretmenlere aşı başladığı gün oldu hemen 2.dozdan sonra 3 ay geçmiş işte.
Aynıyım ben.

3 okuldan da gelmiş olabilir bilmiyoruz

Kızlar sizler daha iyi bilirsiniz tabi de. Ben birşey merak ettim. Sanki bu aralar tüm çocuklar hasta gibi. Yani ben mi oraya odaklandım bilmiyorum ama gördüğüm her çocuk öksürüyor burnunu çekiyor. Acaba bu grip salgın dedikleri corona olmasın. İyice yayıldı belki de

Olabilir çünkü okullar acılınca hastalık daha yagınlaştı kendi koruyan korumayan herkes nerdeyse hastalıığı geçirdi

Bilmiyoruz hiç bişey bizde artık kimse bilmiyor değişti her şey

Ne yalan söyleyeyim ben de aynısını düşündüm halkı panikletmemek için grip diyor olabilirler. doktor bize de salgın var hep çocuklarda dedi. 3 haftadır burun akıntısı geçmedi oğlumun. Bir ara kusma ishal de oldu. Şimdi eşim 1 haftadır hasta öksürük var. 2 3 gündür bende de boğaz ağrısı başladı

Biontec oldu canım öğretmenlere aşı başladığı gün oldu hemen 2.dozdan sonra 3 ay geçmiş işte.
Aynıyım ben.

3 okuldan da gelmiş olabilir bilmiyoruz
14 Nisan da birinci doz ,28 Mayıs da ikinci doz oldum bende öğretmen olup ilk olanlardanim .

Benim 4.5 ay olmuş .

Ama eşin daha yakın sürede olmuş.Korumasi daha yüksektir korkma inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…