Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yani diyorsun ki tad alamasak yemeyiz ülen ben havada karada affetmem be

Öyle olmuyomuş ya ne yersen aynı düşünsene uff diyeceğin bişey yok
Yaaa kızlar aşıdan sonra benim tar ve koku gitmişti ben o zaman daha çok yiyordum acaba tat var mı diye sanırım ben her iki türlüde gömerim

bizim binada dikkat etmemişler bizden başka herkes corona olmuş. tanışırsın daha canım:)

ben gelmek istiyorum ama üç gibi falan müsait olcam

geçmiş olsun levaizim

Yatakları topladım
Evi topladım
Oyuncakları topladım
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım bulaşık makinesini yerleştirdim
Tüm evi süpürdüm sildim toz aldım
4 maklne çamaşır yıkandı dün onları katladım.
Sepete bir baktım yine 4 makinalık çamaşır çıkmış yağmur var yarın yıkarım artık

Yapacaklarım
Yemek yapmak. Misafir gelecek hiç istemiyorum ama mecbur

Gunaydin
Bulaşıklar bile duruyor gece kızım hastalandı uyumadim
Simdi de toplantidan geldim kahvaltı yapıyorum
Muhteşem bir pazar olmuyor

Grip de var koronada. Grip olmayı unuttuk jes geçen yıl evdeydik benim çocuklar hasta olmamıştı mesela. Korona olduğum için en son yaşadığım gripti korona olduğunu sanmıyorum.

Halk o kadar pozitif sayısına panikliyor mu ki neden saklayıp grip desinler tam tersi korona derler herkes aşı olsun diye.
Geçen gün attım haber linki ingiltere süper grip diyor ki ortalıkta dolanan salgınla aynı belirtileri.

En sevdiğim börekçiden börek getirdiler sağolsunlar boşuna yedim kaç parça belki azda olsa alırım diye.

Böyle olaydı zaten ben bağlanmazdım ki bu böreğe açmaya simite falan
Ya a ha ha ben yemeklere küsmüştüm o dönem tadını almadığım şeyi niye yiyim boşuna diyordum

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…