Adam halayı bozuyor diye çıkarıyolar sanırımBen her izlediğim zaman bu amcaya çok fazla üzülüyorum ya
Yani diyorsun ki tad alamasak yemeyizülen ben havada karada affetmem be
Yaaa kızlar aşıdan sonra benim tar ve koku gitmişti ben o zaman daha çok yiyordum acaba tat var mı diyeÖyle olmuyomuş ya ne yersen aynı düşünsene uff diyeceğin bişey yok
Sağolun kızlar Allah razı olsun
Ay insallah canım ya ne güzel olur he
Komşuluğu çok özledim, bu oturduğum yere pandemi varken girdik, o şeyle ne kimseyle tanışabildim ne kaynasabildim
Çok geçmiş olsun Bonusuminşallah bir an önce atlatirsiniz.
Bir aydır bende görüyorum bunu. Özellikle okula giden çocukların hepsi hastalandı çevremde. Bir de bir arkadasin kızı ilkokula gidiyor, o şey dedi, sinifta tek bir vaka olması sınıfın karantinaya alınması için yeterli değilmiş. En az iki öğrenci pozitifse sınıf kapatılıyormus. O sırada yayilacagi kadar yayılıyordur hastalık zaten.
Tunaydin kızlar, iyi pazarlar gününüz bereketli olsun inşallah
Sabah yine geç kalktım,
Kahvaltı hazırladım,
Kahvaltıyı topladım,
Oğlanı yıkadım.
Birazdan işlere başlayacağım.
Maratona gelen var mı bugün
Saol samdanım inşallah korktuğum değildir bakalım gözlemleyeceğim olmazsa test veririm.geçmiş olsun levaizim
Çok geçmiş olsunSaol samdanım inşallah korktuğum değildir bakalım gözlemleyeceğim olmazsa test veririm.
Nasıl yıprandık ya yeter artık bitsin gitsin öfff
Gunaydin24 ekim ödevi
Ütü yapmak
Nevresim değiştirmek
Halı fırçalamak
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
Ütü ütüdürSabah 3 parça ütü yaptım sayılır mı negom :)
Ne kötü oluyor susuzlukNego su halen yok arıza varmış
Geçmiş olsun canım İnşallah çabuk toparlanırsın.Ev soğuk grip oldum sanırım. Bugün dinleneceğim başganım. Öksürüğüm var.
Grip de var koronada. Grip olmayı unuttuk jes geçen yıl evdeydik benim çocuklar hasta olmamıştı mesela. Korona olduğum için en son yaşadığım gripti korona olduğunu sanmıyorum.Kızlar sizler daha iyi bilirsiniz tabi de. Ben birşey merak ettim. Sanki bu aralar tüm çocuklar hasta gibi. Yani ben mi oraya odaklandım bilmiyorum ama gördüğüm her çocuk öksürüyor burnunu çekiyor. Acaba bu grip salgın dedikleri corona olmasın. İyice yayıldı belki de
Halk o kadar pozitif sayısına panikliyor mu ki neden saklayıp grip desinler tam tersi korona derler herkes aşı olsun diye.Ne yalan söyleyeyim ben de aynısını düşündüm halkı panikletmemek için grip diyor olabilirler. doktor bize de salgın var hep çocuklarda dedi. 3 haftadır burun akıntısı geçmedi oğlumun. Bir ara kusma ishal de oldu. Şimdi eşim 1 haftadır hasta öksürük var. 2 3 gündür bende de boğaz ağrısı başladı
Saol samdanım inşallah korktuğum değildir bakalım gözlemleyeceğim olmazsa test veririm.
Nasıl yıprandık ya yeter artık bitsin gitsin öfff
Ya a ha ha ben yemeklere küsmüştüm o dönemEn sevdiğim börekçiden börek getirdiler sağolsunlar boşuna yedim kaç parça belki azda olsa alırım diye.
Böyle olaydı zaten ben bağlanmazdım ki bu böreğe açmaya simite falan
Teyzede ki hırsa bakTüm topik iş yaparken ‘ben şekerlemeye gidiyorum’ diyen jes’in hazin sonu
PuhhhYaaa kızlar aşıdan sonra benim tar ve koku gitmişti ben o zaman daha çok yiyordum acaba tat var mı diyesanırım ben her iki türlüde gömerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?