Okuldaki diğer müdür yardımcılarına haber verdi haliyle biri öylesine test yaptırdı hiç bir belirti yok pozitifmiş.14 Nisan da birinci doz ,28 Mayıs da ikinci doz oldum bende öğretmen olup ilk olanlardanim .
Benim 4.5 ay olmuş .
Ama eşin daha yakın sürede olmuş.Korumasi daha yüksektir korkma inşallah.
Kurban olayım böyle sofraya beeee olmaz mı hiç
Bonusun foto üstüne bu iştahim kaçtıZaten yemekti sen ne anladın
Yok yok sen bi kendine gel zırlamak yok modumuzu yüksek tutacağız rockyBen iyileşeyim öyle zırlayalım gözlerini şaapma öyle
Yok yok sen bi kendine gel zırlamak yok modumuzu yüksek tutacağız rocky
Yani diyorsun ki tad alamasak yemeyizEn sevdiğim börekçiden börek getirdiler sağolsunlar boşuna yedim kaç parça belki azda olsa alırım diye.
Böyle olaydı zaten ben bağlanmazdım ki bu böreğe açmaya simite falan
Sen güçün için topalanmak için ye kuzumEn sevdiğim börekçiden börek getirdiler sağolsunlar boşuna yedim kaç parça belki azda olsa alırım diye.
Böyle olaydı zaten ben bağlanmazdım ki bu böreğe açmaya simite falan
Öyle olmuyomuş ya ne yersen aynı düşünsene uff diyeceğin bişey yokYani diyorsun ki tad alamasak yemeyizülen ben havada karada affetmem be
Ammannnn legende suyun üzerine kahvaltı hazıladıkta ne olduBonusun foto üstüne bu iştahim kaçtı
Bide dirseğini dayayıp yan yatarak döndürüyor tabakları ayyyyyAmmannnn legende suyun üzerine kahvaltı hazıladıkta ne oldu
Kahvaltı değil kahvaltı avı gibi bir şey olmuşBide dirseğini dayayıp yan yatarak döndürüyor tabakları ayyyyy
Bilin bakayım yakamdan tutup fırlatan kimTüm topik iş yaparken ‘ben şekerlemeye gidiyorum’ diyen jes’in hazin sonu
Geçen sene herkes evdeydi ve kimse doğru düzgün hasta olmadı. Benim çocuklar ilk defa nerdeyse hiç olmadılar mesela.Kızlar sizler daha iyi bilirsiniz tabi de. Ben birşey merak ettim. Sanki bu aralar tüm çocuklar hasta gibi. Yani ben mi oraya odaklandım bilmiyorum ama gördüğüm her çocuk öksürüyor burnunu çekiyor. Acaba bu grip salgın dedikleri corona olmasın. İyice yayıldı belki de
Ben her izlediğim zaman bu amcaya çok fazla üzülüyorum yaTüm topik iş yaparken ‘ben şekerlemeye gidiyorum’ diyen jes’in hazin sonu
Geçmiş olsun canımSalgın mağdurlarındanım ateş antibiyotik bi haftadır sürünüyorum ya. Hiç hafiflemedi bile nasıl bişeyse.
Ooh afiyet olsun ben de ıhlamurumla eşlik edeyim sanasen nasılsıın?
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım güle güle oturun
Sağolun kızlar Allah razı olsunhayırlı olsun güle güle oturun bereli. belki ilerde komşu da oluruz
Çok geçmiş olsun BonusumGece eşimi hastaneye götürdük.
Göğüs ağrısı olunca. Tetkikler yapıldı yatışa gerek yok dediler. Takipte olucaz.
Orda sırtım ağrımaya başladı biraz yamuk durdum falan dedim ama hala ağrıyo. Dün daha iyiydim.
Bir aydır bende görüyorum bunu. Özellikle okula giden çocukların hepsi hastalandı çevremde. Bir de bir arkadasin kızı ilkokula gidiyor, o şey dedi, sinifta tek bir vaka olması sınıfın karantinaya alınması için yeterli değilmiş. En az iki öğrenci pozitifse sınıf kapatılıyormus. O sırada yayilacagi kadar yayılıyordur hastalık zaten.Kızlar sizler daha iyi bilirsiniz tabi de. Ben birşey merak ettim. Sanki bu aralar tüm çocuklar hasta gibi. Yani ben mi oraya odaklandım bilmiyorum ama gördüğüm her çocuk öksürüyor burnunu çekiyor. Acaba bu grip salgın dedikleri corona olmasın. İyice yayıldı belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?