Düzenli Evimiz & Hayatımız

14 Nisan da birinci doz ,28 Mayıs da ikinci doz oldum bende öğretmen olup ilk olanlardanim .

Benim 4.5 ay olmuş .

Ama eşin daha yakın sürede olmuş.Korumasi daha yüksektir korkma inşallah.
Okuldaki diğer müdür yardımcılarına haber verdi haliyle biri öylesine test yaptırdı hiç bir belirti yok pozitifmiş.
Öğretmen öğrenci varmış yani. Kaçış yok artık.

Geçen sene herkes evdeydi ve kimse doğru düzgün hasta olmadı. Benim çocuklar ilk defa nerdeyse hiç olmadılar mesela.
Bağışıklığımız düşmüş o yüzden bu sene çok oluyormuşuz. Birden dışarı çıktık ve daha çok bulaşıyor bide.

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Hayırlı olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım güle güle oturun

hayırlı olsun güle güle oturun bereli. belki ilerde komşu da oluruz
Sağolun kızlar Allah razı olsun
Ay insallah canım ya ne güzel olur he
Komşuluğu çok özledim, bu oturduğum yere pandemi varken girdik, o şeyle ne kimseyle tanışabildim ne kaynasabildim
Çok geçmiş olsun Bonusum inşallah bir an önce atlatirsiniz.

Bir aydır bende görüyorum bunu. Özellikle okula giden çocukların hepsi hastalandı çevremde. Bir de bir arkadasin kızı ilkokula gidiyor, o şey dedi, sinifta tek bir vaka olması sınıfın karantinaya alınması için yeterli değilmiş. En az iki öğrenci pozitifse sınıf kapatılıyormus. O sırada yayilacagi kadar yayılıyordur hastalık zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…