- 17 Ağustos 2021
- 323
- 507
- 18
- 30
Allah acil şifalar versin. Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor Allah'in izniyle. En kısa zamanda siz de kurtulursunuz inşallah. Kekik yagi çok etkili günde bir-iki defa bir bardak kaynak suya 4 damla damlatip agizdan burundan soluyun. Odada devamli dursun bir bardak ortami temizlesin gun icinde değiştirin. Düşük tansiyon ve mide hassasiyeti, hamilelik emzirme yoksa günde bir defa tok karnina bir çorba kaşığı zeytinyağına iki damla kekik yagi damlatip içebilirsin. Tat koku kaybinda da en etkili şey kekik yagiYok canım çıkmıyo bayılcak gibi oluyorum.
Normal grip gibi deniyoda değil yani bu nasıl bir bitkinlik böyle
Geçmiş olsun canım hastalğın seyrine göre testini yaptır.Günaydın kızlar dünden beri bende de öksürük başladı boğazım yanıyor burnum tıkandı :/
Sağol efser. Etrafımdaki herkes grip geçirdi benim de griptir diye düşünüyorum ama duruma göre test yaptırırım tabiGeçmiş olsun canım hastalğın seyrine göre testini yaptır.
gecmiş olsun canım.Sağol efser. Etrafımdaki herkes grip geçirdi benim de griptir diye düşünüyorum ama duruma göre test yaptırırım tabi
Geçmiş olsun canımmmmSağol efser. Etrafımdaki herkes grip geçirdi benim de griptir diye düşünüyorum ama duruma göre test yaptırırım tabi
gecmiş olsun canım.
Sağolun kızlarGeçmiş olsun canımmmm
Günaydın kızlar dünden beri bende de öksürük başladı boğazım yanıyor burnum tıkandı :/
Sağol noterimgeçmiş olsun canım
Allah acil şifalar versin. Hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor Allah'in izniyle. En kısa zamanda siz de kurtulursunuz inşallah. Kekik yagi çok etkili günde bir-iki defa bir bardak kaynak suya 4 damla damlatip agizdan burundan soluyun. Odada devamli dursun bir bardak ortami temizlesin gun icinde değiştirin. Düşük tansiyon ve mide hassasiyeti, hamilelik emzirme yoksa günde bir defa tok karnina bir çorba kaşığı zeytinyağına iki damla kekik yagi damlatip içebilirsin. Tat koku kaybinda da en etkili şey kekik yagi
Günaydın kızlar dünden beri bende de öksürük başladı boğazım yanıyor burnum tıkandı :/
Canım ya geçmiş olsun Allah şifa versin iyi bak kendine bol bol dinlenmeye çalışGünaydın kızlar dünden beri bende de öksürük başladı boğazım yanıyor burnum tıkandı :/
Günaydın başganım, çekmeceyi aldım.Günaydın sağlıklı, huzurlu bir gün diliyorumEki Görüntüle 2939403
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
GünaydınGünaydın sağlıklı, huzurlu bir gün diliyorumEki Görüntüle 2939403
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
Dün süpürme silme işlerimi yapmıştım. Bugün mutfağa girmeyi düşünüyorum inşAllah, kaşıklıpı da halledeyim25 ekim ödevi
Aynaları silmek
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?