Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi düşün iyi olsun, inşirah oku kendine hadi kış kış de kötü hislere
Cansın
Heh benzer şeyler yaşıyorm bnde bu aralar . Hayırlısı olsun inşallah
İnşallah hayırlara çıkar baş ağrım başladı yatıyorum
Allahım kalbine ferahlık versin canım.Evde bakara suresini aç lütfen bak gör çok iyi gelecek. İnşirahta oku bol bol
Amin canım inşallah açarım

Canım ya bi değişiklik mi yapsan devamlı evde misin birkaç gün dışarda takılsan ya da sevdiğin birilerinde vakit geçirsen ( kardeşin, annen) nasıl olur ?
Annem uzakta ablam da yeni işe başladı. Dediğin gibi evdeyim hep. Dışarı çıksam kimse gidicem ne etcem sıkılıyorum yalnız

Ayyy sonunda bende de öyle olacak ayırıp gerisini vereceğim hepsi hediye yaa bebek mevlütü gibi yerlerden geldi birikiyor sürekli

Sihirli sünger batağına düştüm
Bakalım bunu çıkaracak mı diye diye heryerde denedim
Bugün iyi çalıştım bakalım başıma neler gelecek:)
- Evi süpürdüm
-Sildim
-Toz aldım
- Nevresim değiştirdim
- Lavabo ve wcleri temizledim
- Buzdolabını temizledim
- 3 tane spor ayakkabımı yıkadım elimde
Aslında daha aklımda mutfak dolaplarının dışını silmek var ama pokunu çıkarmayım dedim oturdum

Bugün bir halsizlik, isteksizlik bende de var. Evin içi soğumaya başladı onun da etkisi sanırım.
Çamaşır ve çorap çekmeceleri düzenli. Robot süpürge aldığımızdan beri diğer süpürgeyi kullanmadım hiç. Temizleyip kaldırmıştım. Robot süpürgenin toz haznesini temizlerim süpürdükten sonra. Balkondan bakayım da rüzgar yoksa kızı hava aldırmaya çıkaracağım. Bana da iyi gelir belki.

Demek seninde robot süpürgen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…