- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Cansınİyi düşün iyi olsun, inşirah oku kendine hadi kış kış de kötü hislere
İnşallah hayırlara çıkar baş ağrım başladı yatıyorumHeh benzer şeyler yaşıyorm bnde bu aralar . Hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallah açarımAllahım kalbine ferahlık versin canım.Evde bakara suresini aç lütfen bak gör çok iyi gelecek.İnşirahta oku bol bol
Annem uzaktaCanım ya bi değişiklik mi yapsan devamlı evde misin birkaç gün dışarda takılsan ya da sevdiğin birilerinde vakit geçirsen ( kardeşin, annen) nasıl olur ?
Tencere kapağına bez sarıp siliyorlar. Dene istersen kullanmadığım bi kapakla.Yeni halı tüyünün kesmenin yoları var mı
Bende bu yüzden sora sora aldım yinede güya angoraydıTencere kapağına bez sarıp siliyorlar. Dene istersen kullanmadığım bi kapakla.
Bir de benim halılar da hiç böyle tüy yapmadı neden acaba.
Benim tüm halılar artemis aklında bulunsun bir daha halı alırsan.Bende bu yüzden sora sora aldım yinede yaptı güya angoraydıkesemezsem yapayım
silerim diye düşündüm serdik dedim barı biraz kirlensin öyle sileyim sanırım biraz erkene almalıyım bu silme işiniben sermeden yıkattım, yine de çıkıyor canım. Robot süpürge gün aşırı çalışıyor.
Artemisi eltim hiç menün değilBenim tüm halılar artemis aklında bulunsun bir daha halı alırsan.
Bende yıkıyorum
Ayyy sonunda bende de öyle olacak ayırıp gerisini vereceğim hepsi hediye yaa bebek mevlütü gibi yerlerden geldi birikiyor sürekliCanım ya bi değişiklik mi yapsan devamlı evde misin birkaç gün dışarda takılsan ya da sevdiğin birilerinde vakit geçirsen ( kardeşin, annen) nasıl olur ?
Ay geçen ben bi bu kadar toplayıp kayınvalideme verdim köyün camisine koysun diye ev için 4-5 tane ayırdım yeter
Yıkansa bir iki defa gelmiyor öyle de ben fırça başlığı kullanıyorum süpürürken 5 yıllık halıların tüyünü hala bitiremedim
Malesef yok yıkat diyeceğim ama gende oluyor tüyYeni halı tüyünün kesmenin yoları var mı
Neden ki. Ben çok memnunum. Hepsi bembeyaz olmasına rağmen Yıkadığımda ya da sildiğimde mis gibi oluyor.Artemisi eltim hiç menün değil
Valla neden olduğunu tam bilmiyorumNeden ki. Ben çok memnunum. Hepsi bembeyaz olmasına rağmen Yıkadığımda ya da sildiğimde mis gibi oluyor.
Sonuda yıkanacak sanırımMalesef yok yıkat diyeceğim ama gende oluyor tüy
Yoksa kurtulman zor olur canım, ben hiç sermeden yıkattım ona rağmen epey çıkıyorsilerim diye düşündüm serdik dedim barı biraz kirlensin öyle sileyim sanırım biraz erkene almalıyım bu silme işini
Bugün dediğimiz bdv konusu gibi mesajKocam beyin gelmesine 45 dk var daha yemek yok gideyim de yapayım. Yesin yesin doysun. Neyse sakinim.
Bugün bir halsizlik, isteksizlik bende de var. Evin içi soğumaya başladı onun da etkisi sanırım.26 ekim ödevi
Çamaşır, çorap çekmecesi düzenlemek
Süpürge temizlemek
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
O yüzden kıymetim yok jesssAyyy kadın sebze doğrama tahtasını bile mıy mıy yıkamış negooooo
Demek seninde robot süpürgen varBugün bir halsizlik, isteksizlik bende de var. Evin içi soğumaya başladı onun da etkisi sanırım.
Çamaşır ve çorap çekmeceleri düzenli. Robot süpürge aldığımızdan beri diğer süpürgeyi kullanmadım hiç. Temizleyip kaldırmıştım. Robot süpürgenin toz haznesini temizlerim süpürdükten sonra. Balkondan bakayım da rüzgar yoksa kızı hava aldırmaya çıkaracağım. Bana da iyi gelir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?